lauantai 27. tammikuuta 2018

Otetaanpas vähän kiinni, mitäs sitä on tullut tehtyä...

Okei.

Valmistaudu.

Tässä postauksessa tulee olemaan jonkin verran kuvia, hirveen huonolaatusia, mutta ei täällä nyt niin tarkkoja olla ;D

Oon ollu aina huono pitää mitään päiväkirjan tapaistakaan, joten ei ihme, että bloggaus on hankalaa. Alussa mun blogi oli tosin tosi laadukas, tosi aktiivinen ja täynnä nukkeja. Mutta sen laatu on yhtenä isona syynä siinä, miks mun päivittäminen - ja yleisesti ottaen VALOKUVAAMINEN takkuaa. Oon varmaan ennenkin puhunu siitä, että en ota enkä yleensä julkaisekaan kuvia esimerkiksi kukista, koska mun pää sanoo "NOPE, et todellakaan, liian helppo kohde, jokaiseen taideteokseen pitää nähdä vaivaa, ja kukka ei todellakaan oo taideteos. Jokanen osaa ottaa ja yleensä ottaakin kukista kuvia. Joten turha ottaa kuva, vaikka se on sun mielestä kaunis. So lame.". Mutta mulla on ollu nyt teemana jo jonkin aikaa haistatella mun ajatuksille iso LÖRÖ. Voi olla että mun terapiaistunnot (jotka on muuten ohi, koska... noh! Pärjään vissiin aika hyvin itekseni XD Entä totta puhuen enää tienny meiän kuukausittaisilla käynneillä mitään puhuttavaakaan. Joten oli aika sanoa heipat mun psykologille ja jatkaa matkaa lähinnä itsekseni) avas jotain mun päässä - tai siis, tottakai avas, ne autto paljon -, koska oon huomannu kuinka paljon mun oma mieli mustamaalaa ja myrkyttää mua, joka HEMMETIN asiassa. Mutta voin näistä ajatuksista ja mun mielenterveydestä ja diagnoosista puhua joku toinen kerta, muuten tästä postauksesta tulee vielä pitempi.

Mutta suuri prosessi on nyt ollut se, että oon alkanu tapella mun ajatuksia vastaan, pistäny oikein kunnolla hanttiin. Se on tosi hankalaa, koska mun ylpeys monessa asiassa saa kunnolla kolauksen ja haluaisin taantua takaisin pikkulapsen kiukutteluun, koska HALUAN olla oikeassa asioissa, joissa oon väärässä, onneks mun kaverit jaksaa mua ja mä toivon (ja uskon kyllä), että ne arvostaa sitä että vaikka jankkaan ja oon tosi ärrrrsyttävä välillä, niin tiedostan sen, yleensä tajuan pyytää anteeksikin ja SELITTÄÄ jälleen kerran, miksi käyttäydyn tietyllä tapaa (argh selittäminen onnn ärsyttävää i kno, joka hemmetin kerta :) mutta se auttaa avaamaan mun ajatuksia ja analysoimaan ja tappelemaan omia aivoja vastaan, kyl musta vielä ihminen tästä kuoriutuu!

Mut niin, mitä mun piti sanoa, ennen kun rupesin pälättää taas ihan sivuraiteita, niin että...

Hällä väliä laadusta!!! Tietty laatu on kiva juttu ja laatu varmasti antais mulle lisää lukijoita, koska epälaadukasta tekstiä ja kuvia on turhauttava lukea ja katsoa, mutta laadulle on sitten aikaa, kun voin ottaa mun kameran esille ihan tavallisissakin tilanteissa, ilman että ajattelen että se on turha vaiva. Täytyy eka päästä ton ärsyttävän blockin ohitse ennen, ku kykenen johonkin isompaan. Jos en alota pienestä, en yleensä alota ollenkaan.

Onneks oon jo kauan blogin TEKSTIEN suhteen menny hälläväliä-meiningillä. :''''D Kirjoitan mitä mieleen tulee, käytän cringyn paljon hymiöitä, koska kirjotan edelleenki ku joku teinilapsi, enkä yleensä edes jaksa lukea läpi, joten anteeks, jos lauseissa ei oo välillä mitään järkeä, juonta tai välimerkit siellä täällä. Mutta sillä tavoin oon päivittäny blogia edes jonkin verran, muuten en olis saanu mitään ulos. Mut nyt on kuvien aika. Joten valmistautukaa oikeasti huonolaatuisiin iPad-kuviin XD (Koska mun kännykän kamera on vielä huonompi enkä jaksa sitä usein edes ottaa esille, koska se on täynnä, vaikka laitankin kaiken mahdollisen ulkoselle kortille joten tänks)

Mennään cutin alle, siellä on paljon kuvia ja lisää tekstiä hohohählälhäöhl:
Tervetuloa!

 Prismalta meni rikki siivenpidike...asia :( Mutta laitoin viestiä Soomille ja ne löys mulle varaosan! Joten nyt Prisma pystyy taas lentää. <3

 Magdalenan koko asua, kakke kuva siihen saakka, kunnes saan aikaiseksi ottaa kunnollisia kuvia :D

  Vähän kuumottavaa meikata gore-nukkeja ulkona kaikkien näkyvillä.

 Also muuten, tuli entisen kämppiksen kanssa ero MOI HANSKI joten muutettiin, tässä vanhaa huonetta! LUPAAN NÄYTTÄÄ MUN UUDEN SÖPÖN PIENEN KÄMPÄN JOSSA ON PARVEKE MISSÄ JOSSA EMT VOIN roikottaa mun nakuja nukkeja. Ja aijoo ollaan Hanskin kanssa kyllä väleissä, mut aateltiin et hyvä aika ja mahdollisuus kokeilla yksineloa xD

 On mul monstereitki viel!

Paljon oon myyny pois, mut mun suosikit oon todellaki pitäny >8D Muistatteko, ku omistin 100 monsteria joskus? Ok, olin ylpeä siitä, oon edelleenkin, vaikka enää se ei ookkaan varmaan monelle mikään ihmeellinen määrä. MUT HEI nyt mulla on vaan jotain 60 vaikka on sekin paljon anteeksi että sanoin vaan. Kolmekin nukkea on hieno määrä hei!! NO on se yksikin, älä itke jos omistat vain yhden ;_; Nauti siitä nukesta ja anna sen nauttia ainoana lapsena olemisesta!! ANNA SILLE SUN JAKAMATON RAKKAUS Linda käskee.

 Oon työssäoppimassa yhdessä firmassa, jossa hoidan lähinnä sisustustarrapuolta (http://tarramarketti.com) :) Ostakaa kaikki. Tässä on mun ensimmäinen tulostettu, itsetehty tarra (stockikuvista piirretty), joka ei ole vielä myynnissä enkä tiedä tuleeko myyntiin ikinä äähhh.


Mut tää kokonaan mun piirtämä iha ite omasta päästä on, on myynnissä! Tai siis oli, jouluna. :D Ja kattokaa, eiks mun joulukuusi ollu söpö?! En vaan malttanu oottaa sitä päivää, ku voisin ottaa sen pois, koska kissat tykkäs kiusaa sitä tyhmä Thorian hmph. Koristelin ton kuusen myös piparkakkutangoilla, mutta oon niin perso niille, et jouluun mennessä olin napsinu jo lähes kaikki. >_>

 Töissä on kanssa joskus tosi jännä päivä. Eiks ollu hienoi piparei. :)


PINKKI KAHVINKEITIN JA VEDENKEITIN KIITOS HEINI JA SATEENKAARIYKSISARVISMUKI KIITOS SOFIA YHYYYY


SDFLSDFSKDFdfm !!!!ksd ... sldfksdf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIITOS HEINI TAAS sain maailman söpöimmän kahvinkeittimen!!!!!!!!!! KATTOKAAKUIPIENISEON Mun käsi on kyl iso mut

Aijoo, en juo enää kahvia XD Lopetin sen ku seinään ja rupesin juomaan teetä. Ku lattiasta. Emmätiä, yritän olla juomatta maitoa, ja teetä voin juoda ilman maitoa.


HARLEY QUINNNNNNNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnn mun yks "uusimmista" obsessioista. Heiniltä ihanat sukat, äitipuoli-Kirsiltä ja iskältä nukke ja action fikuuri on ihan ite ostettu. :D

Ja synttäreiks ostin tän. :)

 Torkun käs


KIRSILTÄ JA ISKÄLTÄ taas ihana yksisarvislamppu, joka vaihtaa väriä. :D Kynttilät on vanhoja, tuliaisia siitä ku kaverit oli Enklannissa.

 Mahtuu.

MAHTUU. Mammalta ja pappalta sain synttärilahjaks JÄTTI-ISON HIEKKALAATIKON, jonne pitää mennä sisälle, et sen saa tyhjennettyä.
 
Osa Hanskin synttäri-/joululahjaa/tuliaista Saksasta. ;_; Ihana uus kukkaro. Sain hanskilta myös semmoisen pienen yksisarvis................... .... ...... ..kuk....karon...??? Osalahjaks, mutta otan siitä kuvia sit jossain vaiheessa.

Muitaki lahjoja toki tuli (kuten uus skanneritulostin äidiltä ja Jarilta, jota en oo saanu aikaiseks vielä asentaa yhyy anteeksi rakastan sitä silti), mutta niiden kuvia mulla ei ollu pädissä. KIITOS NIISTÄ KUITENKIN <3

 Thorian.

 ... Thali. sulla on oma vesikippo ihan, miks juot mun mukista joka aamu

 Thali <3

 ... Sai teltan, koska se tykkää tosta kuutiosta niin paljon. Ja Thorian tykkää leikkiä tolla teltalla keskellä yötä kauhealla HÖRLÖRPLÖRPLÖRP-äänellä, minkä se päästää.

Voimala 2.0 -kahvilassa Hanski teki mulle tällaisen annoksen, mistä tajusin ottaa kuvan blogiin vasta ku olin jo alottanu syömään sitä. :D (Koska tajusin sen vähän liian myöhässä) Muokkasin vihreen lautasliinan paremmin kuvaan sopivaks oikkee hei. Hieno IG-ruokakuva!!

Olin ekaa kertaa luovuttamassa verta ja pälätin mun hoitajan korvat puhki!!! Samanlaista pälätystä, mitä pälätän täällä blogissakin. Jep, pyysin anteeksi sitä. Ärsyttää muuten, miten mun peukalo menee IHAN samassa linjassa ton hemmetin lusikan kanssa. XD Mutta tykkään siitä, että näytän pieneltä noidalta. Tulee ihan mieleen tää:

ja nyt ymmärrän mitä tarkotetaan, ku väitetään että artti näyttää piirtäjältään.

Todiste, maailman söpöin pieni veripisarapinssi ensiluovuttajille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!huutomerkki

Yritin pelata Mass Effect Andromedaa, sillon joskus ku se tuli jo aikoja sitten, enkä vaan pystynyt. Pitäis yrittää uudestaan halp. Näytinkö tän muuten jo? Apua en muista edes tän etunimeä xD

Aijoo, sain tänään viimeisen gemin Lollissa, asia, jota oon odottanu, ja sain vihdoinkin tän skinin JESTAS. Sit menin kokeilee sitä nopeaan beginnerbottitutoriaalipeliin ja kuolin kaks kertaa ja en pelaa lollia enää ikinä.


SITÄ PAITSI EN KESTÄ. SAIN TIETÄÄ 10-VUOTISMIKUSTA. KATTOKAA SITÄ. Jos ne tekee tästä DD-nuken niinnnnsdfsDJSLDFJKALSKFASdaskdkasdlkjasfkjhseoöhgwojehghsdglkhslkhfsfhjasdfhsjflsdfsdf

hei hei rahat.

Ostan ainakin sen figuurin. Se ilmestyy vissiin tän vuoden lopussa. Säästän rahaa. Jos siitä tulee DD-nukke niin sitten ostan sen. Ostan. Sitten säästän siihen rahaa. Jos joskus missasin sen DD-Mikun, defaultin, ja se harmitti niin hei. Tämä. Tämä jos mikä. !!!!. Jos ei niin sitten en tiedä, mitä varten edes elän. JOS EN SATEENKAARIMIKUA VARTEN!!!!

 Also, kerroinko koskaan mun uudesta mikistä. :D Laitoin sille nuken silmät lol se tuijottaa mua ny aina ku puhun. hahahaha.

Ja ok, viel viimeiseks.. Oon mä sentään jotain piirtänyt. Tässä on Kismet:


Tajusin muuten et sen suu näyttää peräaukolta asd

 Cat. Oonpas mä piirtäny sille lihakset käsiin häh

Ja Kitsune. xD Mun joku vaaanha hahmo vaaaanhasta ropesta, jonka ulkoasua ja designiä en ikinä saanu allekirjoitettua. Ja nimi on so obvious sen takia koska sen on tarkoitus. Mut en jaksa selittää ok se on tamagotchi, jolla on monta eri muotoa enkä varmaan jaksa ikinä piirtää niitä muista muotoja mutta mulla on kans Inu -hahmo ja Hanskilla oli Neko ja ööö oli meillä jotakin muitakin anteeks en jaksa ajatella enää.

NONI!

Pääsit loppuun saakka!

Mitäs SÄ oot tehny sil aikaa,
ku mä oon ollu poissa kuvioista? :D

5 kommenttia:

 1. Heeh nin viihdyttävä teksti,ENKÄKESTÄNUINSÖPÖJÄKEITTIMIÄ!!! o3o
  Sekä kuvat nin huonoja edes ole,pääasia että saa selkoa xD tosiaan ihana lukea näin tiivistettynä kuluneet puuhasi c:
  Magdalena tosiaan on nin ihanan herttaisen näköinen tyllerö~ owo
  RUOKAPORNOAA,nyt tekee mieli leivosta kahveen kera..KIITOSTA VAIN! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoho, siitä syömään! >8) LASKIAISPULLAA!! Kiva kun tulit taas! <3

   Poista
  2. Heh ei voinut olla tulematta~^^

   Poista
 2. Miks mä en ikinä opi, että sun blogia lukiessa ei kannata hörppiä kahvia. Ihan kaikessa rauhassa katson viihdyttäviä kuvia ja sit silmille rävähtää sun työpäiväkuva :D -> *pyrrsskk* Kahvit näytöllä.
  -Äitee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mohahahaha >:D Sen siitä saa ku ujuttaa pikkusiskon PIKAYLLÄTYSKÄYNNILLE! Olin just komeassa ruokakoomassa.

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3