lauantai 29. huhtikuuta 2017

Keijua ja sillee

MOI.

Pitkäst aikaa ei olla nähty. Oon laiska. (Ok leikitään et oon ollu vaa kiireinen)

Oon vähän taas leikkiny mun nukeilla. ANNAS KO MÄ NÄYTÄN.Päätin VIHDOINKIN tehdä Prismalle uuden peruukin. Nappasin mustaa akryylilankaa, ku se oli alessa, sit menin kotiin ja procrastinatesin muutaman viikon. Ennen kun aloin tekee peruukkia, olin päättänyt että NYT TEEN SILLE UUDEN FACE UPIN. Mutkun se pelotti kamalasti, koska hartsi on mustaa ja tiedän ettei pastellit yksinään siitä näy. XD Joten... Joko pohjustan asiat valkosella akryylimaalilla ensin, TAI sit meen kokonaan akryylimaalilla - ja tästä vähän myöhemmin.

Ja jotta sain Prisman pään pois, mun piti purkaa ensin koko nukke. Ja tässä vaiheessa päätin kokeilla laittaa Prismalle sen ihmisjalat (koska mulle tuli niin hemmetin iso Barbie-nukkekokokuume, ja haluan lisää näitä 1/6 tai 1/7 kokoisia hartsinukkeja sdflkjjsdf mutkun rahaa pitäis olla ylimääräistä JAHARTSEISSAONMYYNNISSÄYKSPIKKUINENeivaraajotenyritinhelpottaaoloanäinjasetoimiaikahyvin), ja toisen pään. Sitten kaivoin sen alkuperäisen peruukin esille ja puin sille Barbie-vaatteet ja Bratzillazin kengät.

Sit mun oli pakko laittaa Prisma juoruileen Catherinen kanssa, koska kokoreferenssi. Ja herttinen ko Monstereiden päät näyttää isolta ku Prisma on siinä vieressä! Ehkä seuraavaks se keikistelee Barbien kanssa. :D

MUT SIT VIHDOINKIN KUSTOMOINTIIN.


KATTOKAA. Tein sille uuden tukan ja meikin! Tadaa! Prismalle piti tulla sateenkaarialaripset, mutta koska mä en oikein vielä handlaa tuota siveltimen käyttöä, taikka pienten hentojen viivojen maalaamista, niin pistinkin sen itkee sateenkaarta. Olin hetken vähän epävarma tästä ratkaisusta, mutta oon saanu niin paljon kehuja hartsipiireissä, että helpotti. :D

Eli peruukki on tehty akryylilankamenetelmällä (voin kertoa lisää jos jotakuta kiinnostaa, mut en turhaan jaksa koska oon laiska eiku kiireinen) liimaten, ja naaman tein kokonaisuudessaan akryylimaalilla. Niin on akryylinen kokonaisuus nyt kuule et huhhuh!


JA SIT, idea joka mulla oli alusta alkaen, oli koristella tuo mukana tullut asu noilla koriste... ....... na..peilla...? ... mitä purkissa lukee... ei sinä lue mitään. Helmet. ...Nappulat. (AUTTAKEE MUA)

NIIN, joten vihdoinkin toteutin sen JA OON SUPERHUONO SUUNNITTELEMAAN ETUKÄTEEN. Tai siis, aloitin niiden asettelemista tohon mekolle, ja latoin joo muutamaan eri sommitelmaan niitä, että sentään jotakin suunnittelin, mutko olin malttamaton, ni en jaksanu hankkia pikaliimaa NIIN liimasin ne askarteluliimalla. Joten ne tulee luultavasti tosta tippumaan kaikki pikkuhiljaa, mut mä aattelin liimata ne sit takaisin sillä pikaliimalla. >_> Miks asiat täytyy aina tehdä puoliks valmiiks?? Kysyn tätä aina iteltäni ku siivoon. MIKSI EN VOI SIIVOTA VAA KUNNOLLA HETI SIINÄ HETKESSÄ, KUN SIINÄ HETKESSÄ ON. Koska oon laiska eiku KIIREINEN, EI KERKEÄ EI MILLÄÄN pitää keretä äkkiä takaisin kattomaan youtubevideoita, vaikka tuntuu et oon kattonu kaikki videot jo mitä youtubesta löytyy kun MISTÄÄN EI IKINÄ LÖYDY LISÄÄ KATOTTAVAA.

Mitä mun piti vielä sanoa

AI NIIN EIKÖ PRISMALLA OO SÖPÖ PIENI GLITTERIPURKKI LÖYSIN SITTARISTA JA TUIJOTIN SITÄ GLITTERIPURKKIKOKOELMAA JA OLIN ETTÄ EI MUN TARVII TÄSTÄ PUSSISTA MAKSAA 3€ IHAN TURHAAN JA VAAN SIKS ETTÄ HALUAN KORISTETTA MUN NUKEILLE

mutku oon heikko ja kiireinen ni oli pakko.

Ja löysin itelleni vihdoinkin kypärän, pitää kysyä vielä iskäpuolelta että oliko edelleen se kypäränostotarjous voimassa mutku en kehtaa ku kysyn niiltä koko ajan jotain mut ehkä ostan sen ja joo kyl mä ostan sen ite hohoho moi äiti kyl mää elos oon lueksää viel mun blogii plz lue oot mun ainoo lukija tosin katsukin vissiin lukee moi katsu kato päivitin taas vihdoinkin

Aijoo ja oon kohta suorittanu mun kolmannen tutkinnonosan ja kaikissa tällä hetkellä kiitettävä en ymmärrä kui huonosti muut on ennen tehny että mä olen se kiitettävä oppilas o_o_OO_o-_O-O_-o ehkä mä oon sittenki iha kiitettävä tyyppi eipä kestä KIITOSKIITOSkiitos

3 kommenttia:

 1. Luemmää vai pikkase tulee viiveel. Olessää iha kiitettävä tyyppi ja hyvä ku koulu menee hyvi.
  PS. Kypärä o ihana!!

  -äitee

  VastaaPoista
 2. määki luen sun blogia! :) t. Annika

  VastaaPoista
 3. Hei Tai!!! Minäkin luen aina joskus. T. Hempukka :D

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3