maanantai 6. helmikuuta 2017

HOMOOOOO eiku


Pitää sitä välillä saada aikaiseks jotain. Harmittelin kun Valentine sai uuden kroppansa että kun nyt olis kiva saada jotain kamaakin sen päälle... Mut mistä sitä löytää sateenkaarikangasta, ilman että maksaa ittensä kipeeks... No, olin joskus ostanut pieniä kustomeja varten kangasväriä, joten aloitin kokeilun. Läträsin sitä veteen ja maalasin valkosta kangasta. Samalla aattelin, että kokeillaan vesivärejä, että mimmosta siitä tulis... No, heitin molemmat kokeilukankaat pikapesuun ja ulos tuli molemmat - jopa vesiväri -, positiivisesti yllättäen, väreineen kaikkineen! Huomasin kuitenkin, että ne puolet jotka olin silittänyt, väri oli pysynyt paremmin. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että tuskin kovin usein pesen nukenvaatteita. Ja koska esiväreilläkin pääsi aika pitkälle, päätin värjätä sillä ainakin nyt näin ensalkuun. Laveerasin kankaan sateenkaarenkirjoon (yllä), annoin kuivua ja silitin vielä varmuudeksi. Tein tällaisen maalauksen kahteen eri kankaaseen, toisen puuvillaan ja toisen venyvään kankaaseen, josta loihdin sukat, jotka näkyy tässä alla.


Hameessa puuvilla värjättynä sateenkaareksi  myös. (ja rikoin yhden korun jotta sain värikkäät kengännauhat Valin kenkiin xD)


Valentine alkaa näyttää itseltään <3 (harmi että tein sukat vasta tämän kuvan jälkeen... Däng!!)

En tiedä tuleeko vesiväri kankaasta tarttumaan hartsiin, mutta jos niin käy, uskoisin sen lähtevän ihan poistoaineella tai viimeistään taikasienellä. Sen näkee sitten!Ja p.s.: Sain Katsulta synttärilahjaksi tikkarin xD.

Nyt jos sais tehtyä jonku uuden paidan/topin tohon lisäksi. >8) Ja pitää käydä ostamassa helmiä, haluan Valille paljon koruja.

2 kommenttia:

  1. Valentine on niin upea <3 Edelleenkin lemppari sun nukeistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos kiitos paljon!! <3 Haluaisin hieman päivittää pojan meikkiä mutkun en millään jaksaisi tehdä tuota sateenkaariliukumaa uudestaan... XD;

      Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3