sunnuntai 20. marraskuuta 2016

HELPLEEEEESSSSS

VEEEEEEEnytys

Mitäs mitäs. Kaikkee on tapahtunut mutta oonpas taas laiska päivitteleen blogia hyi. Mistä alotetaan?

Koulusta kai, hoidetaan tylsät jutut ensin alta. :D Koulu on jees, hyvin menee, työssäoppiminen sujuu hienosti, stressi yrittää välillä tunkea päälle mutta ei vielä ainakaan oo estäny mua. Pitäis saada eka tenttisuunnitelma kirjoitettua, aloitin sitä mutta saan toivottavasti perjantaina sen tehtyä ja toivottavasti ennen seuraavaa vuotta myös tehtyä ekan tenttiosan. Uuuuu. Tipahdan myös liiton rahoilta kelan työttömyysetuuteen, just tässä hyvin joulun alla, toivon vaan että mitään sen suurempaa häikkää ei tule ja että kaikki onnistuu, että saan rahat just sillon ku pitää. Äääääk.

Sit nuket. Apua mitäs oon viimeks kirjotellu... Olin Turun Halloween-nukkemiitissä. Kuvat yritän muistaa laittaa tän postin lopussa olevan linkin taakse. :D Oli tosi kiva nähdä muita harrastajia ja nukkeja PITKÄÄN aikaan!!

Ja mitäs pelipuolelle kuuluu? Kokeilin pelata Diablo 3:n season 8:aa, ja pääsinki sen läpi (tosin, slayer-osuus sen jälkeen on aiheuttanut päänvaivaa kun en meinaa päästä läpi vikasta bossistaXD; Mutta kuitenkin, kaikki season-palkkiot sain!!) Törmäsin jopa pari kertaa Rainbow Gobliniin ja pääsin Whimsydaleen - ei Princess Lilliania kylläkään kummallakaan kertaa, haluaisin niin kovasti ne siivet... :( Tässä on hieman kuvatodisteita:

 Omnom puolikkaita yksisarvisia.


 Ja aloitettiin meidän peliporukan kanssa World of Warcraft taas pitkästä aikaa. :D Tehtiin Karvakolmiot-niminen kilta (meiä peliporukan nimi on joko Karvakolmiot tai Peelot XD Mohahaha) ja apua kuinka paljon WoW on muuttunut.

Ja Hamilton. *_* Olen nyt kaks viikkoa nonstoppina kuunnellu sen musikaalin biisejä. Samalla kun oon hakannu Diabloa. Unelmaa.

Olikohan vielä jotain muuta... Eeeeipä kai. Simsiä tekee välillä mieli pelata, mutta se on tällä hetkellä niin buginen ja mikään ei tunnu toimivan, niin katson kun mun lemppariyoutubettajat pelaa sitä ja itkee kun se ei toimi. Närn.

NÄHDÄÄN TAAS KAHDEN VUODEN PÄÄSTÄ!!!!!


2 kommenttia:

 1. Etkö tehny mitään kirjotusta koskien gosun lopettamista? :( Ajattelin kun se kuitenki oli varmasti iso osa sunki elämää monet vuodet, niin olis ollu kiva lukee jotain muistokirjotusta tms! Tykkäsin aina sun kuvituksista uutisissa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein kuule kaivaa xD
   http://blog.lindasirina.com/2014/10/gosu.html
   ........ No, ei se ny kovin mahtava kirjoitus oo. :s Gosu kuoli silleen... hitaasti vuoden sisällä, että ennen ku sulki nettisivunsa ovet ni se oli kyllä jo tiedossa että niin tulee käymään (vaikkei pitäjät mitään sanonukkaan). Ni siinä tottu sit jo vähän siirtymään muualle ja mielenkiintoki oli muualla, oli sen verran kuollut paikka jo. Jos oliski ollu samanlaista kun muutama vuos sitten niin olis varmasti tuntunu pahalta ja ehkä olisin jaksanukkin jotain suurempaa kirjoitella (tai sit en koska oon laiska), mutta gosun hidas kuoleminen helpotti aika paljon. En mä enää siinä viimeisen vuoden aikana oikein tehnyt siellä mitään enää, eikä siellä oikein mitään enää ollut. Mutta jestas se oli kiva paikka sillon kun se oli vielä virkeä ja siellä tapahtu kaikkea! Joka päivä siellä kävin ja notkuin ;D Että sillon se harmitti kun huomas miten ilmiselvästi korkea taho oli jo luovuttanut sen sivun suhteen. No, tässä ny oli jotain muistokirjotusta höhö.

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3