keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Weetabixiä ja omenahilloa omnom

Jeee nettisivut päivitetty uuteen webhotelliin jaaa kuvat siirtymässä palvelimelle jaaaaa mun piti kirjottaa viakka mitä mut iskiki väsymys ja lopahti into kesken mut piirsin jotain

Caedon.com, tervetuloa, olen siellä Prisma.

Ai nii koneki on vihdoin formatoitu ja se toimii ku unelma, oliki jo hyvä aika.

Koulunkäynti ja työssäoppiminen stressaa, mut hyvin silti vielä menee, kyllä se tästä. :D (Mun kroppa vaa "petti" mut koulussa, yritin selvittää yhtä hämminkiä kun tuli poissaoloja vahingossa [poissaolot on selvitetty jee hemmetin moodlet ja wilmat on ihan uusia juttuja mulle] ja sit vaan itkin siinä open edessä, vaikka mua ei todellisuudessa itkettäny, mutta kai se oli joku kropan oma reaktio purkaa stressiä. Ärsyttävää vaan selitellä että ei mulla siis oo mikään hätä eikä mua oikeesti itketä mutku kroppa sooloaa jotain ihan omiaan hohohohjohioihjjhojh. En vaa tykkää huolestuttaa opettajia.)

Enkä tiedä mitä meiän rappukäytävässä on tapahtunut?! Siellä on ilmeisesti vaahtosammutin... jotain. Ei ole vaahtosammutinta missään ja koko rappukäytävä on täynnä semmosta valkosta hiekkaa. Kukakohan sen siivoo, hmm. Jos oli vahinko niin toivottavasti on ilmoitettu isännöitsijälle, saavat tulla tuomaan uuden vaahtosammuttimen ainaki, jos ei nyt kerran siivoomaan tulla.

Mitä muuta mitä muuta... Tekis mieli osallistua Turun Hartsilapset-miittiin kattomaan pitkästä aikaan muita harrastajia ja nukkeja, mutta emminääätiäääräää... Kattoo ny, jos saisin jonkin nukeist edes halloween-kuntoon. Paradoksi on ehkä ainoa vaihtoehto.

AI NII ja kävin mamman luona, sain hanskoja ja omenahilloa mukaan. <3 Syön taas mun lapsuudenherkkua omenahilloa ja weetabixia omnomnomnom.

Kirjotin mä sittenkin jotain.

hihi 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3