lauantai 8. lokakuuta 2016

HUOMENTA - AURINKO BURNS BRIGHT

Tai päivää.


Omnom. Ok haluun kirjottaa paljon ja tiedän et tuun ärsyyntymään koska kynnet äläärlrkkmhg. Kauanko kestää että totun pitkiin kynsiin.

Kävin aamulla hoitamassa Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissoi ja sit menin Salon torille syämään kanatoastin ja kahvin ja se makso 8€, mul ei oo ku muutama hassu kymmen tilillä eikä siinä toastissa ollu ees pekonii mut hei se oli silti hyvää ja kyl mä pärjään, ens viikol saan taas rahaa jos ei mitää ongelmia tuu mut ei kai ei ehei XD *koputtaa puuta*

BTW, jos haluatte hoitaa söpöi kissoi ja myös ehkä koirii tai tehdä eläinten hyväks jotain hyvää, niin ottakaa selvää onko omalla paikkakunnallanne oma eläinsuojeluyhdistys. ;) Apua kaivataan aina!

 


Ja kävin Torkun kanssa eilen Turun Koira- ja kissaklinikalla ultraamassa sen sydämen (ja rakon siinä samalla) ja ei hätiä! Torkku voi hyvin ja sille voi antaa mitä vaa nukutusainetta. :D Joku falskaava läppä sillä oli, että on HCM-rajatapaus, ja jos ei tuu mitään oireita niin kahden vuoden päästä katsotaan missä Torkun sydän menee taas. Nopeemmin tietty jos jotain oireita ilmenee. Ja rakko näyttää hyvältä! Oli tällä kertaa ihan täys ni oli helppo kattoa onko se kuinka normaalin näkönen laajenneena.

 Ja eiks mun Gaiaonline-avatar oo söpö?

Oon myös hirveesti leikkiny taas nukeilla. Aloitin mun merenneitobjd:n vihdionkin, sen pyrstö on melkee valmis. Vielä kaikki muu niin, huhhuh... Sit on valmiks ainaki tältä erää.

JA.


League of Legends. Oon niin AAAAAA hyper koska sinne tuli Star Guardian -skinit!

Teema melkee sopii nii hyvin mun blogiin että hetken pohdin päivittäväni taustakuvaa... xD

Ja se musavideo on niin sdfljksdfkjsd hieno:

 
 
MUT OON  NIIN LOUKKAANTUNU ETTÄ SAIN TESTISTÄ LUXIN. EN JINXIN, VAAN LUX JOKA ON TYYNI HANKALISSAKIN TILANTEISSA JA JOKU IHME JOHTAJA JA MITÄ KAIKKEA MUUTA PLASHAA MIKÄ EI MUHUN SOVI OLLENKAAN >8( Jinxin kuvaus osu paljo paremmin nappiin... Sori, Lux, oot ihana ja tykkään sust, mut me ei sovita yhteen. XD

Rakastan tota teemaa. Mut me pelataan pelkästään Aramia. Arva tuunko koskaan enää saamaan esim Jannaa ja Jinxiä, joiden skinit nyt omistan (Omistan Luxinkin, mut se on mulla ollu jo kauan koska sen takia hankin Luxin). Tuun saamaan vaan Xin Zhaota ja mitä muita joita en osaa ja joista en tykkää. Joo ne vois poistaa Champ-listasta mut en jaksa. Joten valitan mielummin xDD Anteeksi. u_u

 No hitto mulla oli nii paljo lisää kirjoitettavaa ku matkasin kohti kotia mut unohhin.

AI NIIN.

Aloitin BR-Leluissa taas (tulkaa moikkaa, oon sielä alustavasti ainaki keskiviikot ja torstait). Eka päivä meni niin pelottavan hyvin että... apua, yritän olla ajattelematta, että jossain vaiheessa menee huonosti. xD Mun psyka ei yhtään tykkää siitä että ajattelen noin aina ku mulla menee hyvin. MUTKUN. HYVÄN SÄÄN JÄLKEEN TULEE AINA PAHA SÄÄ.

Ja jestas kun on huono kunto. Toivottavasti se tulee ny parantumaan ku teen seitsentuntisia lelukauppatyöpäiviä kaks kertaa viikossa. :'D;

Eiks mul muka muuta ollu.

>_>

<_<

9_6

Ei kai sit.

ÖITÄ EIKU PÄIVÄNJATKOA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3