sunnuntai 4. syyskuuta 2016

The Sims 4: Kallio Legacy osa 1.3


Tässä jaksossa kuulkaas tapahtuu... Lisää linkin takaa! ;)
 Veikko ja Janette päättivät lähteä treffeille.


 ... Treffit sujuivat oikein hyvin... ;)

 Mutta aamulla, Janette ihmetteli huonoa oloaan.. Olikohan hän syönyt jotain huonoa treffeillä...?

 Ei, asiaa ei ole kiistäminen. Raskaustesti oksennusrupeaman jälkeen varmisti sen mitä tapahtuu aina jokaisen esiteinin rakkausdraamatarinoissa; Hän oli raskaana ja merkit näkyivät jo ensimmäisen pelehtimiskerran jälkeisenä aamuna.

Murheen murtamana ja kaiken myyneenä Janette kertoi huolensa Veikolle, ja hän myös kertoi sen, että raskauden keskeyttäminen ei olisi vaihtoehto... Ensin Veikko oli hyvin hämmentynyt (ihme kyllä, ei järkyttynyt), mutta hämmennys kaikkosi pian varmuuden edeltä. Olihan hän mielipuoli, tuollaiset asiat eivät ole hänelle niin maailmanloppuja kuin luulisi...

Veikko lupasi olla Janetten rinnalla niin kauan kuin tämä neito sen vain salli. Vaikka kuoleman jälkeenkin!

Ja samassa Veikko ehdotti, josko he muuttaisivat yhteen. Hänellä olisi jopa hieman rahaa säästössä tällaisia tilanteita varten. ("Öh...? Tällaisia... tilanteita...?" Jannette ihmetteli hiljaa mielessään.)

Vielä Veikon muuttopäivänäkään Janette ei ollut varma, olisiko tämä hyvä idea, ja etteikö hän vain estäisi Veikon omaa tulevaisuutta...

Veikko totesi, että äläpäs huoli, rakkaani. Tapahtuipa mitä tapahtui, se on hänen tulevaisuuttaan nyt, ja hän ei voisi olla enempää innoissaan asiasta!

 Veikko päätti viedä Janetten toisille treffeille, jotta he voisivat opetella tuntemaan toisensa paremmin.

 Nekin treffit sujuivat mainiosti.

 ... Ehkäpä jopa enemmän kuin mainiosti!

Pienen järkytyksen (ei hämmennyksen) jälkeen, Janette ei voinut uskoa onneaan. Oliko tämä totta? Onko hänen unelmansa täydellisestä miehestä, sielunkumppanista, ja perheestä toteutumassa? Onko Veikko aivan tosissaan? Aivan, aivan tosissaan??

Äkkiä Janette kiiruhti vastaamaan kyllä, ettei vain Veikon mieli muuttuisi.

Kyllä, täydelliset treffit...

Eikä aikaakaan kun synnytyksen aika jo tuli! Se oli työn ja tuskan takana, mutta kotisynnytys sujui ongelmitta.

 Ihmeen paljon ongelmitta! Sillä he saivat kaksoset, tytön ja pojan!!

Ensi jaksossa saatte tutustua Jannetten ja Veikon ensimmäisiin lapsiin. :D Mutta sitä ennen, tutustukaa Veikkoon:Tällaista tällä kertaa. ;) Mitä teidän Sims-perheillenne kuuluu?
T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3