perjantai 2. syyskuuta 2016

The Sims 4: Kallio Legacy osa 1.2


So fabulous~ Toinen osa avautuu linkin takaa:
 Jee! Tervetuloa naapurustoon, Janette!

 Uudet tuttavuudet kutsuivat Janetten (herrajestas oon kasvattanu kynsiä ja on vaikeeta kirjottaa!!) bileisiin. Janette totesi, että ei ollut hänen juttunsa yhtään. Nykyajan nuoret... Liikaa menoa ja melua.

 Seuraavana päivänä työpäivän päätteeksi oli pakko päästä rentoutumaan.

... Ja kenties tapaamaan sulhasehdokkaita. ;) Miten olisi, Janette, kiinnostaisiko superpaha rikollisnero..?

 Ei. Ei tänään.

Janette päätti kokeilla onneaan ja piipahti kotimatkalla toivomuskaivon kautta. Oi, anna minulle romantiikkaa...

Ei, pelkkää sydänsurua ja lohdutonta loppuelämän yksinäisyyttä, surkea lupaus kaivolta...

Mikäs sen parempaa kuin palata takaisin kotiin, laittaa ihana romanttinen elokuva pyörimään ja itkeä sen kuvitteellisten ja epärealististen, täydellisten suhteitten perään... Voi kun hänelläkin olisi onnellinen loppu!

Mitäs mitäs? Kannatti ehkä nukkua surun ylitse ja aloittaa uusi päivä alusta! Janette tapasi aivan mielettömän hemaisevan ja lupaavan punapään! Juttu luisti paremmin kuin uskoisi, flirttailusta säkenöi sydämiä ympäriinsä ja kipinät vain leiskuivat.

... Tosin joidenkin paikallaolijoiden mielestä se oli aivan liian säädytöntä, kaikki tuollainenhan pitäisi pitää visusti makuuhuoneen oven takana piilossa, parempi jos ei sielläkään... Hmph, nykyajan nuoret... Liikaa menoa ja melua...

Oli siis parempi siirtyä ulkosalle, yhdessä ihailemaan pilviä ja kaunista auringonpaistetta. Mahtaakohan tuossa maata Janetten vieressä tulevaisuuden Herra Kallio..?

Sen näette seuraavassa osassa. Mahdollisesti. Ehkä! Vai eteneekö Janette liian nopeasti...?

Se on the Sims -peli, koskaan ei edetä liian nopeasti, ainakin kun vanhuuteen on enää 18 päivää jäljellä! Janette, sinulla on kiire, jos aiot hankkia kolme lasta!

Kallio Legacy
1.1

2 kommenttia:

 1. ääääh, määkin haluun pelata simsiä pitkästä aikaa! paitsi arvostan sun pelaamista enemmän, kun mulla on aina käytössä motherlode motherlode motherlode... :D eikös se ton niminen koodi ollu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hämmennyn kun vielä jaksat mun blogia seurailla xD

   Juu motherlode on hauska ku rakentaa! :D Mutta oon ny innostunu pelaa "oikeesti" tätä. Ja rahaa on suht helppo saada tässä pelissä kuitenkin, ennen pitkään sitä on niin paljon ettei tiedä mitä sillä enää tekis :E

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3