tiistai 6. syyskuuta 2016

Jos mulla ois joku toinen nelämä, ja joku toinen nolis sä

Ärsyttää ku suomalaisartistit osaa artikuloida niin hyvin, etsi sarkasmi.


Mut siis niin mutsis, välillä jotain muutakin kun Simsiä.

Unohdin täysin paitsi nyt, että munhan piti selittää uudestaan nuken kustomoinnista jotain. No, katotaan josko muistaisin seuraavalla kerralla ku otan tähän työn alle jotain.

Mutta lyhyesti siis, mun tapa:
1. Poistin meikin asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella, (Merkki Mavala, pinkki purkki) koska käytän sitä nukkeihin ja se on turvallista, ei sulata muovia koska on tehty tekokynsiä varten. Oon myös käytäny sitä mooonta vuotta, ni tiedän ettei se tee muoville mitään, ei esim. värjää sitä. Moni käyttää kuulemma näihin vinyylipäihin ihan asetooni..llista kynsilakanpoistoainetta tai jopa ihan puhdasta asetoonia, se myös poistaa sen nopeammin ja vähemmän sottaisemmin, mutta varokaa ettei se koske siihen nuken kovaan muoviin, sen se sulattaa, tai ainakin yleensä. :'D Ymmärtääkseni. Isopropyylialkoholiakin ihmiset käyttää nuken meikkien poistoon, mutta itellä ei oo mitään kokemusta siitä niin en osaa sanoa siitä mitään.
2. Käytän päällysteenä Mr. Super Clearia. (Matta) Tää ei muutu tahmeeksi, kuten kävi sen Army Painterin lakan kanssa. Se ei sopinut vinyylin kanssa yhtään... :c Ja taas, mulla ei oo kokemuista muista päällysteitä kuin näistä kahdesta (Ja Testors Dullcote, mutta en oo käyttäny sitä vinyylinukkeihin, enkä tiedä saako sitä edes enää?). En edes oo varma, mikä on paras tapa hankkia MSC:tä enää, on siitä jo monta vuotta kun nää kaks purkkia hankin (Ebaystä)... Mutta kuulen mielelläni hei muiden kokemuksia muista päällysteitä!
3: Pastelliliituina Gallery Artsists' Soft Pastels, ja voi nää on ollu mun käytössä niin kauan kun aloitin BJD-harrastuksen parissa jostain kymmenen...??? vuoden takaa. Edelleen käytössä, sain lahjaksi oikein kaks pakettia äidiltä ja Jarilta, joten ei tuu loppumaan. :D Muita en oo kokeillu, mutta ainakin nää kelpaa.

Vielä en oo koskenu muihin, mulla on vasta tää pastellivaihe meneillään, mutta enköhän seuraavalla kerralla pääse akryylimaaleihin ja (vesi)värikyniin. Äh pitää tehdä se kunnon tutoriaali jossain vaiheessa, Linda, tyhmä! Senkin huonomuistinen vätys!

Mutta niin, nappasin ylimääräisen Abbeyn tuolta mun loputtomasta nukkekokoelmasta ja päätin kokeilla taas taitojani faceuppaamisessa apua. Sain mieleeni galaksin hei jes, ja Abbeyhän on siihen just oikee ja sopiva (hiukset <3 glitteriho <3), enkä ees halua tietää kuinka moni on tällaisen customin jo tehny... :'D Älkää kertoko, tulee paha mieli.

Kuva näyttää "paremmalta", ja jos ei näytä ni älkää huoliko, tossa on vasta kaks kerrosta pastelliväriä, eli se on hyyyvin kesken. Nuken naama ei oo ihan noin sävykylläinen vielä, mutta en oikein tiedä vielä miltä se näyttää luonnossa, koska luonnonvalo on loppu, mun suurennuslasilampusta on menny aikoja sitten sen ihana kylmä valkoinen valo enkä löydä mistään sen pahuksen lamppuja... Ei ole, pitää ostaa uus lamppu kokonaan. Mutta huomenna nään mitä tuhoja oon saanut aikaseks ja ehkä onnistun korjaamaan ja parantelemaan tätä. xD

En tiedä mitä tästä tulee, koska oon jo kauan ollut siinä tilanteessa että ihan kaikenlainen taiteellinen homma minkä teen, näyttää täysin kuralta mun silmään, eli siks oon hermona ku teen tän. Toivon, että voisin taas tuntee olevani ylpee itestäni. Pliis, onnistu. 8( En jaksa tätä negatiivista ajatustapaa mun töitä kohtaan, se on turhauttavaa ja estää mua piirtämästä ja leikkimästä enemmän nukeilla. Eli suur osa mun harrastamisesta on jäähyllä niin kauan kun toi jatkuu, ja ainoo mitä teen on Youtube-videoiden kattominen ja pelien pelaaminen, hence paljon Sims 4 -juttua mun blogissa... :'D Olen pahoillani, mut mun blogi enkä jaksa luoda kaikelle omaa blogia ärärärä onneks ne postaukset on helppo ohittaa jos ei kiinnosta. Enkä jaksa, haluan taiteilla taas enemmän. Tekee ihan sikana mieli ropettaa muttakun ei oo ropekaveria ärärärä.

Masennus on kivaa jee!! Ei oikeesti, sarkasmi on hauska asia arasrrt.

Koulu alkaa ens maanantaina, apua, seki jännittää. o_o Ostin koululaukun itelleni kahdella eurolla ja kaikkea roinaa ebaystä koristell...akseni sen. Tulee ruma laukku, koska mulla ei oo silmää sommittelulle. XD;; Mut hei, ainakin se tulee olemaan sateenkaarinen!!!

JA SAAN HUOMENNA NUKEN, mutta en heittäny siihen rahaa muuta kuin postimaksun verran. Sain vaihdettua yhden nurkassa pyörivään turhaan nukkekroppaan ihanan söpön pienen nukkeloisen, en malta oottaa että nään sen luonnossa. :D Nää mun SD-kokoiset nuket vaihtuu joko kooltaan kunnolla isompiin taikka näihin Barbie-kokoisiin... Oon niin heikkona pieniin ja jättimäisiin BJD:ihin. Joskus vielä hankin sen 160cm:n nuken. Ehkä. ;D ... dämit se on pitempi ku mä.

Ai kamala ku aina höpisen näissä posteissa nii palajon. Nyt meen pelaa taas Simsii oujee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3