keskiviikko 7. syyskuuta 2016

AND THEN GO OUT FOR PIZZAS

WE

ARE THE CRYSTAL GEMS

AND WE WILL SAVE THE DAY

AND STEVEN

Joo, aamulla tällainen rojekti:


Purin yhden käytätämämättömän peruukin, otin nuo kuidut talteen. :D Nyt on kuituja, joista työstää peruukkia ja/tai rerootata nukkeja. Valkoselle ainakin on suunnitelmia, nyt kun vielä pystyis päättää teenkö liimamenetelmällä vai kaivanko ompelukoneen esiin...


Ja ihan huvin ja urheilun vuoks (tai siis en jaksanu ottaa järkkäriä esille), otin kämäsen kuvan puhelimella ja yritin korjata/parantaa sitä koneella. :E Pinkki, rauha... Kamerat ei koskaan tykkää pinkistä äää äää. Kauhhian aggressiivinen. Mut joo yritin saada värit lähemmäs oikeaa ja.. piilottaa ton ällön kissnakarvakasan. XD

Nii ja noi kuvat on hyvä esimerkki miksi en halua ikinä mainita, mitä kameraa käytän (tosin salapoliisit nyt löytää sen tiedon metadatasta...). Ainakin mun kohdalla lopullinen kuva tulee vasta kun käytän sen photoshopin kautta. Tiettyhän kännykän kamera ja järkkäri tarjoaa erilaiset lähtökohdat ja statit yms, mutta nii kauan kun niistä ei tiedä mitään eikä kiinnostusta oo manuaalitoimintoihin (tai opetella niitä) sekä linsseihin (tosin, mullaki lähinnä vaan kaks linssiä jota käytän), niin se on ihan turhaan heittää monta sataa euroa järkkäriin, jos käyttää sitä täysin automaattitoiminnolla. Kännykkä/pokkarikamera voi tällöin ottaa jopa parempaa kuvaa.

Mut olin kyllä ihan positiivisesti yllättyny kuinka paljon tossa pinkissä oli käsiteltävää dataa jäljellä. Aattelin että se ny oli pihkipuhki valottunu, mut sain mä sieltä joitain hiussuortuvia esille. :D Valkosessaki oli paljo yksityiskohtia jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3