sunnuntai 14. elokuuta 2016

Nuken kustomointi -päivitys

Oon huomannu että aika moni joka mun blogiin eksyy, päätyy mun vaaaanhaan Nuken repainttaus -postaukseen. (googlen ihmeitä)

Mulla on vähän enemmän kokemusta sekä reroottauksesta että tosta maalauksesta, ni aattelin että voisin jossain vaiheessa kirjottaa paremman postauksen päivitetyillä tiedoilla. Täytyy vaa ottaa joku nukke taas käsittelyyn. :D Mutta lupaan, että kun se tapahtuu, ni kirjotanpa uudestaan.

Tällasta tänään!

Kattokaa mun uus, hieeenooo (kai) Sims 4 -puutarha:


Kuvan voi klikata isommaks. :D

Random mut hei elämä on lololololo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3