perjantai 22. heinäkuuta 2016

Orianna-projekti lähtee taas!

En tiedä muistatteko, mutta joskus aloitin Monster High -nuken muokkaamisen Oriannaksi League of Legendsistä.

Tällä kertaa pohjanukkena onkin kuin onkin ylimääräiseksi jäänyt Ghoulia (vaikka vanhassa postauksessa totesin, ettei sen kasvot sovi yhtään mut hei, KUULES, TULEVAISUUDEN LINDA TEKEE JUST MITÄ HALUAA senki nuori elämää ei-vielä-tarpeeksi nähny tapaus!!11).

Syy, mikä toppas mun aikaisemman Orianna-teoksen loppuunsaattamisen oli se, että päällyste jota käytin vinyylin päällystämiseen (oliko kenties Testors Dullcote matta), ei sopinut siihen yhtään, ja se jäi tahmeeksi. Nyyh. Siis TOSI tahmeeks. En voinu muuta ku hylätä sen projektin. Se kyllä harmitti koska olin tosi ylpee pään lopputuloksesta... :(

Nyt kuitenkin aloitin vähän eri tavalla. Päätin rootata hiukset alkusta alkaen, eli mun piti maalata pää valmiiksi (pohja siis, en meikkaa loppuun ennen kuin olen istuttanu tukan), koska kun hiukset on rootattu, se on vaikeeta sitten jälkeenpäin... Tää kyllä vähän jännittää, koska maalikerros on paksu, vinyyli venyy ja paukkuu, eli kun tungen pään takas kroppaan meikatakseni sen loppuun, pelkään että se murtuu apuaaaaa

Mutta toivon TOIVON niin kovaa että tää toimii.Päällysteenä tällä kertaa Mr. Super Clear matta, jonka ei pitäis muuttua tahmeeks vinyylin päällä. Ei ainakaan oo mun aikaisempi nukke muuttunut! Jee! 

Ainii, tää on mitä yritän tehdä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3