torstai 12. toukokuuta 2016

Teijun Keittiö on uus Paratiisi.

Voi herranjestas, melkein kolme vuotta asuttu tässä Turuntien toisessa päässä (mäkin puolella), ja VASTA TÄNÄÄN uskaltauduin sisään Teijun Keittiöön. Harmi, etten tajunnut ottaa mitään kuvia, olis ollu jotain... Tai hetki, otan kuvan ikkunan kautta! (en kyllä mitenkään saa sillä tavoin sisäkuvaa, mutta ehkä saan lounaskahvilan hienosta kyltistä!! XD)

... 5m myöhemmin, hetki! Käsittelen kuvan nopiasti!!

... 2 viikkoa, 4 päivää, 16 tuntia ja 24 minuuttia myöhemmin... (Koska tätä tää on ku käsittelen kuvaa "nopeasti"...)


Noin, siinä on hieno ikkunanäkymä naapurilounaskahvilaan.

Ja leipomukset on tehty ite, se sämpylä minkä söin oli ÄLYTTÖMÄN taivaallista, ostin 5 pullaa 5€, joka on ihana alennus. Maistoin munkin omenahillolla ja ASDLFKSDF OLISIN VOINUT KAATUA KUOLLEENA MAAHAN, ihanan rrrrrasvainen @_@ Täydellinen munkki, juuri sellaisen munkki mitä rakastan. Olisi pitänyt ostaa niitä enemmän, ostin näes kaks pullaa, joissa on mariannerouhetta ja suklaata, ja kaks korvapuustia. Yhden munkin. Tiedän mitä tuun ostamaan useammin. >8)

(Haha, kysyivät sieltä, että olenko ihan alkujaan salolainen kun puhun niin paljon :D:D Mulla oli ihana aamu Jerry-kissan kanssa SSEYn tiloissa. @n@ <3 Ja todella tyytyväinen olo kun vihdoinkin uskaltauduin sisään tuohon lounaskahvilaan!)

Suosittelen tuota kahvilaa kyllä ihan sydämellä. Käykää poikkeamassa siellä, jos olette salolaisia TAI läpikulkumatkalla. Voitte samalla tulla silittämään kissoja. Thalilta, Thorianilta ja Faustilta terkkuja! (enpä oo muuten pitkään aikaan vissiin hemmotellu teitä niiden kuvilla? Vai hemmottelinko muutama postaus sitten? No mun Twitteriin yleensä ilmestyy jotain hölmöä, varsinkin Thorianista.)

Ja oi kamala ku käytän hymiöitä taas vaihteeksi. Oon ihanku teini. ... No en mä kyllä itteäni ihan aikuiseksikaan sanois, vaikka oonko jo 26,45. Muttaku ei tunnu aikuiselta!!

Ja btw oon ihan obsessoitunu Overwatchista vaikka pääsin pelaa sitä vaa pari peliä. KAKS VIIKKOA ON NIIN PITKÄ AIKA AAAAAAAAAAAAAAAAAA. AAAAAAAAAA. A. Rakastan Mercyä. Haluan pelaamaan. Yhy.

Btw, Teijun Keittiöllä on sivut Lärviläpyskässä (ihana nimi by Heini Kakkonen). Tsekatkaa se jos ootte enemmän fb-ihmisiä. :D Saivat musta uuden vakiasiakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3