lauantai 2. huhtikuuta 2016

So strange, they scream... Onnenpäivä - eikä aprillipila!!

... Tai sitten mun elämä päätti tehdä tän aprillipilaks mulle ;_;

Mut katsokaa tätä:

(Virallinen Orianna Splash Art by Alex Flores)

Niin täydellinen, niin ihana ja niin surullinen taustatarina tällä tytöllä. Te tiedätte miten heikkona mä oon robotteihin, especially gynoideihin.

Kun joskus vuosia sitten suostuin kokeilemaan League of Legends -nimistä peliä ja katsoin niiden hahmolistaa, niin OF COURSE mä niin päätin että TÄLLÄ PELAAN. En päässy siitä yli, enkä koskaan varmaan tuu pääsemään. Orianna, on siis tän gynoidin nimi, jonka teki eräs kelloseppä kuolleen tyttärensä kunniaksi ja muistoksi. Alkuperäinen ja tän gynoidin inspiraatio, Ihmis-Orianna, rakasti ja haaveili pääsemisestä championeiden joukkoon (vaikka omisti lähes täydellisen tanssitaidon), mutta kuoli draagisesti eräässä tappelussa tehdessään uhkarohkean ratkaisun taistelutilanteessa. Iskän sydän tietty särky tästä, joten hän rakens tän robotin ja anto sille taistelupallon seuraksi, ja vihdoin Orianna taistelee muiden championeiden joukossa, haave toteutui vihdoin.

... Puhumattakaan Oriannan ihanista quoteista pelin aikana, tässä mun suosikit:
  • "So strange, they scream."
  • "Why do they keep breaking?"
  • "Time tick-ticks away."
  • "Why are they running?" 
  • "I know what makes them tick. I know how to make the ticking stop."
  • "They come apart so easily. How do you put them back together again?"

Joten tottakai ostin sen niin pian kun pystyin. Mut mun sydän murtu ku huomasin, etten osannu pelata sillä OLLENKAAN. ;_; Nada!! Se oli tosi hankala, hävitin aina pallon "MIS MUN PALLO ON?!?!?" ".....AI SE PALLO OLI SIELLÄ." En saanu tapettua mitään ja oli vaikee pysyä hengissä. Ainoo missä pystyin jotenkuten hoitamaan edes jotenkin homman oli toimia supporttina, mutkun tiesin että Orianna on hyvä tappokone ja... yhyy. Sen main on kuitenkin mage.

Ja oon monta vuotta vannonu että opettelen pelaa sillä. Mutta niin monta kertaa feilasin ja uskoin, etten mä vaan osaa, että siinä on jotain mikä ei naksahda mulla, niin keskityin muihin championeihin. Caitlynistä tuli seuraava suosikki pelaamisen kannalta, tosin nykyään en jaksa silläkään pelata kun osaan sen niin hyvin, niin kokeilen kaikkia. Nami on ihana supportti ja tosi kaunis (kauheen vaikee kyllä kill stealata kun pelaa supporttina. Hmph. Haluan joskus yrittää kyllä rakentaa siitä magen.) ja Ashe on yllättävän kiva, Quinn on kanssa ja Syndra ja Karma ja- Varmasti unohdan jotain mutta aaaaaaAAAAA JA SE LUXIN TAIKATYTTÖSKIN. Pakko oli oppia sit Luxillakin pelaa oololool). 

Mut Aina välillä annoin mahdollisuuden Orianaan mut ei. Fail. Itku. Yhyy.

MUTTA TÄNÄÄN. TÄNÄÄN- AAAAAAAAAAAAAAAAAA

EN TIEDÄ tein sille monta eri mahdollista buildia ja luin vähän siitä ja jotenkin- jokin vihdoinkin meni paikoilleen mun aivoissa ja slfjskdfjlksdfjklsdf en teidä. Osaan tappaa sillä. Osaan--- EMT. AAA. OSAAN PELATA ORIANNALLA VIHDOINKIN. EN KESTÄ. (ja toivottavasti osaan tulevaisuudessakin, en vaan tänään hmhmhmphpph)

Ja siks mun täytyy olla ylpeä itestäni ja iloita tästä koska dkfdjjdjjdfj niin monta vuotta pelkkää feilausta sillä. Ja se tosiaankin on mun suosikki LoL-hahmo, ja tuntuu että KAIKILLA muilla osasin pelata PAITSI sillä. Ja nyt on hämmentävää miettiä miten niinku... MITEN en oo tajunnu ja osannu?! Emt. EMT. *Heiluttaa käsiään hulluna*

Vähä hölmö päivitys mut hei höhöhö mun blogi ja mä oon ylpee hölmöistä asioista ja innostun vähän kaikesta hämärästä. Hähähähähää. Ja mun elämä on niin tylsää ja laimeen väristä että XD Ei ihme että kierin ympäri kämppää ja kerään kaiken pölyn, karvat ja kakat ja hiekat ja Hanskin ja roskat ja

ÖITÄ!!!

This is very exciting!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3