perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ölölllö

Mulla on pieni into alkaa taas blogata välillä, mut en tee mitään eikä mun elämässä tapahdu mitään. Oon edelleen työtön, mut yritän päästä opiskeleen merkonomiks. Mä en piirrä enkä mä kuvaa plääh, joten mitä sitä mukamas sit päivittelis tänne. :'D

Monster High Reboottaa! Mä oon aika lailla innostunu, se animaatio ja hahmot näyttää niin paljon paremmilta ja enemmän eroaa toisistaan, Draculaura-nukke on supersöpö, Frankie on vähän pliisu? Mut mahtavaa! En malta oottaa että näen ne uudet irl.

Mäkki lopetti Salossa, en siis saa enää täältä El Macoa. >8( Tai Mocca Frappea.

Toimin vapaaehtoisena Salon Seudun Eläinsuojeluyhistyksessä, lähinnä kissojen hoidossa. Mutta nyt on ollu niin hyvää aikaa että siellä ei hirveesti oo kissoja ollu. Ehkä niistä vois ottaa kuvia joskus tänne tai jonnekin.

Kaikille tän talouden kissoille kuuluu hyvää. Ostin uuden hiiren ku vanha vaa temppuili, palautin vanhan, ostin uuden työtuolin, ostan kohta sateenkaarinäppäimistön (JEE), heti ku saan rahaa jaaaaaa.... Öööääää Pelaan innoissani Simcity BuildItiä, Sims 4 ja League of Legendsiä. Harmittaa ku Orianna on niin vaikia, tai mulla on sen verran vaikee tappaa sillä, se on aika lailla turhauttavaa. Se on kuitenkin mun lempi LoL-hahmo. Mutta ehkä onnistun jos opettelen.

Pyörä pitäis vielä saada vietyä keväthuoltoon ku isäpuoli maksaa.

Ja aijoo, sain parhaat kengät! Sopii mun kissankorva-kuulokkeitten kanssa. Kattokaa vaikka:

Ja FaceSwap on ehkä paras ohjelma ikinä. Mun Twitter on täynnä juttui tehtynä sillä. Ja tää on ehkä mun suosikkivideo:Ja mun uudet, päivitetyt hiukset kiitos KRISTAN joka on ihan mahtava kampaaja <3<3<3<3<3

JA kuvat ottanu Krista. :) 

Eipä täs muuta! Nähää tai jotain lölölööllö

4 kommenttia:

 1. Aa, mukavaa kuulla, mitä siellä päin tapahtuu! Täytyypi tosiaan käydä kurkkimassa sinua Twitterissäkin. Ja mahtavat hiukset, vau! Mielettömän tyylikäs värjäys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kivaa että joku vielä jaksaa seurata mun surkeeta blogia! xD Ja nää hiukset on niin TÄYDELLISET, en ymmärrä miten mun pikkusisko osaa. Sekä, olin niin onnellinen että ne oli vihdoinkin tarpeeks pitkät polkkatukkaan. :D

   Joo Twitteriä oon ihme alkanu jostain syystä käyttää oikein innoissaan. O_O Sitä päivittelen melkein päivittäin. Tai no,useamman kerran viikossa.

   Poista
 2. havahduin vasta nyt että sulla on blogia päivitetty! ja tossa uusimassa postauksessa sait mutkin havahtumaan että pitäis vihdoin ja viimein opetella Lollia pelaamaan... :D nähdään taas, ainakin eläinsuojeluyhdistyksen parissa!

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3