torstai 3. syyskuuta 2015

"Speed painting"ia x2

Tein eilen yhden ja tänään toisen. En tiedä, on ollu kauhee blocki ja järkyttävä viha omia töitään ja osaamista kohtaan, ja se on alkanu ottaa päähän. Tiedän, että sitä kehittyy vaan jos opettelee ja hemmetti että se on rasittavaa. ARGH.

No, oon tehny nyt kaks speed paintingia. Ekaan meni n. 1,5 tuntia, toiseen meni joku vajaa tunti.
En tiedä miten nää on speed, yritin harjoitella tuota värittämistyyliä ja olla jäädä liikaa nipottamaan yhteen kohtaan. Kauhea morkkis heti kun sai noi valmiiks, asd, vihaan tätä. Haluaisin vaan piirtää ja nauttia siitä! En piirtää ja vihata sitä etten osaa! Voispa aivot saada pois päältä.

1,5 tuntia

Detailit, klikatkaa isoksi!
45 min

En osaa piirtää hiuksiaaaaaa enkä jaksais opetellaaaaaa *räpiköi*
Ruusust ei puhuta, se oli silkkaa laiskuutta.

3 kommenttia:

 1. Haudi. :)
  Nää molemmat on todella kivoja. Huomaa et on tullu edistystä(vaikka ovatkin speedejä) siitä mitä olen sun töitäs joskus kaukaisessa menneisyydessä katsellut. Kokonaisuutena alempi on omaan silmään onnistuneempi, mutta ylemmän hiukset ovat..mmm...lumoavat.

  VastaaPoista
 2. Tässä näin löysin just sun blogin selaillessani internetin ihmeellistä maailmaa. Heti nopealla vilkauksella tajusin, että oot tosi inspiroiva ihminen. Vaikka en ole mikään aktiivinen blogien seuraaja, niin mun on ihan pakko selata kaikki sun postaukset vaan päästäkseni tälleen ujona tutustumaan suhun lähemmin!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia molemmat! Kamalaa ku kestää tää vastaaminen XD;

  Jälkimmäinen, INSPIROIVA. Voi vitalis, pitää alkaa päivittää useemmin taas. Heti ku keksii päivitettävää, on ollu niin saamaton olo kaikelta kantilta. XD;;;

  Tuu vaa tutustumaan vähän rohkeemmin. >8) Varo, voin nuolla.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3