keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

moiiiii sanoin torkkuu morsoks eilen

Voi ku sais aikaseks taas ruveta bloggaamaan!

Mut tuntuu ettei elämässä taas tapahdu mitään mistä jaksais kirjoittaa.

Se on positiivista, että mahtava karkinhimo alkaa tyyntyä eli en syö karkkia nii paljon eli ehkä lakkaan lihomastakin. Oli järkytys huomata että takki ei mahdu päälle ilman että tuntee ittensä makkaraksi makkarankuoren sisällä. Ja se, että en syö karkkia ehkä tarkoittaa että mulla menee henkisesti taas vaihteeksi vähän paremmin??? Se ei tunnu mitenkään erikoiselta tai mitään, mutta... Toivotaan nyt kuitenkin.

Oon yrittäny kävellä päivässä vähän, ettei päivä ois pelkästään kotona makaamista. Aikaisemmat liikuntayritykset onneks helpottaa siinä että asiaa on ennen kokeiltu eli se ei ole niin uutta, eli sitä on helpompi tehdä. Eli aikaisemmista feilailuista on jotain positiivistakin. Oon ruvennu taas syömään myös paremmin, mutta edelleen mulle ei toimi se maaginen itsehoitokeino mitä aina jaksetaan tyrkyttää että syö ja liiku paremmin niin mieleski on parempi. Nope, puppua mulle, kiva jos jollekin toimii, mutta mulle voi jopa lenkin jälkeen tulla vielä kakampi olo. Ehkä se jossain vaiheessa muuttuu. Suutun kyllä jos mitään muutosta omaan painoon ei tuu tälläkään. >8( Mutta mitä hitaampi muutos, sen parempi. Pysyis mahdollisesti sillä tiellä kauemmin.

"Seuraa unelmia, toteuta ne!" Ppfffttttt mä en ees tiiä mitkä mun unelmat on. En tiedä miks haluan isona enkä tiedä mitä haluan muutenkaan. Ok, ehkä cosplayata, varsinkin Maukun kaa. Mutta senpä takia tässä yritetään painoa alemmas saada, ja ehkä oma mieliki paranee kun mahtuu takkiin ilman tuskaa. Mutta kyllä tässä pakko jotain on keksiä, löytää ainaki opiskelupaikka vuoden päästä.

Mikään lääke ei oo vielä tuntunu parantavan mieltä edes vähän, mutta kokeillaan. Yhtä lääkettäkin ku pitää kokeilla monta kuukautta ennen ku tietää toimiiko se. Tällä hetkellä Voxra ja joku iltalääke, jonka nimeä en jaksa muistaa. Sitä muutenkin syön niin vähän että en usko että se annos auttaa mitään. Noh! Kattottaan.

Tällä hetkellä lähinnä vaan ropeen... ja oikeastaan en sitäkään tällä hetkellä koska asd pitäis keksiä mitä tekis mieli ropea. Mutta hitto ku sais taas aikaiseks piirtää tai kuvata, harmittaa ajatellakin että joskus tää blogi oli sen verran eloisa.

Mullon twitter-acco taas, ja siellä mun kielenkäyttö voi olla hämmentävää varsinkin äidille jos sattuu sinne vilkaiseen mut pffftttt hups. Eikä sielläkään paljon tapahtu, välillä vähän hämmentäviä kuvia kissoista ja näin. Urpoilua. Maukun vika kaikki.

Nyt kattoo Big Hero 6.

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! En tiedä kuulitko H:lta mitä löysin lapsuudenkodin varastosta... Olis hauskaa näyttää ne sullekin xDDD

  VastaaPoista
 2. kiinnostas tuo otsikon tarkoitus..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoin torkkuu morsoks ku meinasin sanoo sitä ekaa maukuks sit muistin ettei sen nimi oo mauku kesken kaiken ni siit tuli morso :d..d eipä sillä muuta tarkotusta oo ku täyttää tilaa tshihii

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3