sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

goSu-lähettiläästä

"Voisitko kertoa enemmän tossta lähettiläshommasta? :) alkoi kiinnostaa"

Mielelläni! Eli siis. GoSu-lähettiläs on sellainen tyyppi joka bloggaa goSusta goSun ulkopuolellakin (Instagram, blogger, livejournal yms yms...) . Lähettiläiden tarkoitus on hypettää ja antaa maistiaisia tulevasta. Näiden vuoksi lähettiläät usein saavat tulevia vaatteita (jotkut harvinaisiakin asuja, esim. kisa-asuja) omakseen, jotta voivat näyttää niitä muille ja pitää goSussa päällä, toimivat myös palkkana hommasta. Joskus, jos on jokin isompikin kampanja kyseessä (Esim. Momio), niin palkaksi voi saada myös goRahaa.

Lähettilään on siis oltava aktiivinen niin goSussa kuin omassa blogissaankin. Jokaisella goSumaalla on omat lähettiläänsä, Suomesta löytyy tällä hetkellä kaksi; Minä (Sinfonia) ja L0U1E.

Itse bloggaan täällä bloggerin puolella (http://blog.lindasirina.com) sekä Facebookin puolella Sinfonian sivuilla. L0U1E taas pyörittää Instagramiaan.

Olemme siis enemmän kuin mielissämme saadaksemme lisää verta suomi-lähettiläisen joukkoon! :D

Lähettiläät saavat infot ja tehtävänannot Skypen kautta, joten sitä pitää varautua käyttämään. Muuta tapaa tehtävänannoille ja keskustelulle ei ole.

Uuden/Uusien lähettiläiden haku alkaa ensi perjantaina, 2.5.

Muuta kysyttävää? 8-)

6 kommenttia:

 1. Voiko hommaan päästä kuka vaan? Ja voiko vaikka twitterin kautta päästä lähettilääksi? Pitääkö olla jotain sivuja jo etukäteen, vai tehdäänkö ne vasta lähettilääksi pääsyn jälkeen? Montako lähettilästä otetaan? Voitteko te suositella lähettiläitä? Anteeks nää kysymykset, mutta tosiaan kiinnostaa erittäin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka vain, joka on aktiivinen bloggaaja. :D Ja uskon twitterin käyvän yhtä hyvin kuin muutkin, kyse on "social media ambassadoreista", eli sosiaalisen median käyttö on pakollista, oli alusta mikä tahansa. Lähettiläistä otetaan ainakin yksi, mutta jos useampikin hyvä ehdokas löytyy niin lähettilääksi voi päästä enemmänkin.

   Muihin kysymyksiin vastauksen löytää vasta sitten ensi perjantaina, jos meitä ei infota enempää ennen sitä. :D

   Poista
 2. Haluatko kertoa, miten ite pääsit lähettilääksi? Mahdollisimman täsmällisesti :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en teidä. xD Mulle goSu lähetti viestin, että haluaisinko alkaa goSun lähettilääksi. Luulen, että joku Suomen admineista vinkkas, että mä postailen goSu-juttujakin. Mutta en oo tätä kysyny, joten varmaks en mee sanomaan. :D

   Poista
 3. Skypen kautta? :< Siinä meni meikäläisen mahdollisuudet...

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3