sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Onnettomin päivä elämässä

(Klikkaa isommaksi)

Kuuntelin tätä ja mulle tuli L4D-fiilikset. Muutama vuos sitten lukiossa en koskaan uskonu että uskaltaisin pelata mitään kauhupeliä, mutta sitten kuulin TÄN ja ihastuin ikihyviksi Witch-hahmoon kyseisestä pelistä. Lukemattomien Witch-aiheisten videoitten kattelemisen jälkeen en kestäny enää ja oli pakko päästä näkemään Witch livenä. xD Jee. Se oliki sitten kivaa!! Pistin jopa yhden itkuparun irkkiin highlightiksi, mikä aiheutti koomisia hetkiä aina kun joku mainitsi mun nikin.

Piirsin sitten Witchin ihmisienä, oikeastaan Left 4 Dead 2 morsion!Witchin, koska halusin sille vaatteetkin ja morsiamet on söpöi. :D Oon ennenki piirtäny L4D-hahmoja ihmisinä. Varokaa, supervanhoja piirroksia. Ajattelin, että ton yhden voisin piirtää uudestaan! Klikatkaa noitakin isommaksi. Noitakin. Noita. HAHAHAHAHAJa joskus piirsin sarjakuvaakin, joka kertois mun version tarinasta, miten noista tuli zombeja, mutta en koskaan päässyt näihin saakka. :'D

Aijoo, oon myös cospannu kavereitten kanssa Hunteria. Mä olin Hunter, Katsu oli Nick ja Noora oli Zoey (ja meidän ryhmässä oli myös Smoker) :
Näin ikään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3