lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kuningatar Elsa

No julkaistaan tämä nyt sitten. :D Ajattelin ensin pitää sen ihan erossa tästä ja olla kertomatta oikeaa henkilöllisyyttä, mutta antaa nyt mennä. Eli mulla on tumblrin puolella suomenkielinen Elsa RP-/ask-blogi, Kuningatar Elsa.Voitte tulla heittämään vaikka anonyymisti kysymyksiä Elsalle, tai roolipelaamaan mun kanssa. :D Siellä on muutamia roolipelin alkuja. Tämä blogin maailma on siis elokuvan jälkeinen, jolloin linnan portit ja ovet ovat taas auki.

"Tämä on Arendellen kuningattaren Elsan (jotkut tuntevat hänen korkeutensa nimityksellä "Lumikuningatar") blogi, jota koko valtakunta ja sen ulkopuolella asuvat kansalaiset voivat lukea. Kuningatar vastaa kysymyksiin ja ottaa vastaan vieraita kaikkialta maailmasta. Muistutan, että kuningattarella on voimia, joista hän on kyllä tietoinen. Sitä ei siis tarvitse hänelle ilmoittaa, vaikka olemmekin ylpeitä niistä. >:V Terveisin vain, Prinsessa Anna, joka auttaa siskoaan pääsemään alkuun täällä."

Tervetuloa! :D

2 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3