maanantai 3. helmikuuta 2014

MMORPG

GoSussa julkaistiin peliuutinen, johon mä tein kuvituksen ja jonka mä ja Ankie Hovius (Katsu) kirjoitettiin (Tai no, Katsu kirjoitti mahtavan uutisen, mä muokkasin siitä "lasten version" -.--.-..--'' Ja Cela taas muokkas sen miten parhaimmaks näki). Kauan jaksasin vinkua Taiturit-kerhossa peliuutista (olisin halunnu pidemmänkin uutisen xd Miten pelejä muka voi noin pieneen tekstikasaan tunkea?!) ja lopulta sain "tahtoni" läpi. >:D Whohoo!!

Noniin, nyt haluan näyttää teille sen kuvan ja vaiheet siihen. Ensin ajattelin, että piirtäisin elffipriestin (otin vaikutteita Vaniljasta):

Mutta Katsu ehdotti, että piirtäisin koko tiimin. Mut mulla ei ollu aikaa, energiaa eikä osaamista siihen, niin päätin sitten tehdä tällaisen vähän pienemmän ja simppelimmän:


Tässä vaiheessa keksin lisätä vielä nikit ja hipabaarit + vähän jotain muutakin, kuten esimerkiksi nuo lamet mielikuvituksettomat nimet pelaajille, joihin valitettavasti peleissä välillä törmää. XD:

Okei, sitten oli aika tarkemman luonnoksen tekemisen ja sen jälkeen lineartin teko. Huomatkaa hieno hunter/archer Eschergirl-asennossaan.

Okei, värit heitetty sinnetänne, sitten varjostus. Tää on kaikkein tylsin osuus RAAAHHH. Voisin aina lopettaa mun piirrokset luonnoksiin. XD

Mutta lopullinen versio tulee tässä:

(Klikkaa isommaksi!)

Kuva aukenee varmaan parhaiten niille, jotka on pelannu MMORPG-pelejä. :'D

Mut mitäs pelejä te nyt taas pelasittekaan?  
Oon joskus ennenki tätä kysyny, mutta antaa tulla. B)

5 kommenttia:

 1. eikä miten ihana kuva, vaikken itse tuosta pelistä mitään ymmärräkkään XDDD<3
  mutta pelailen simssiä koneella
  padin pelit on sitten yks asia erikseen... perkuleen Flappy Bird... -____________-

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan himosiisti :D Voin vaan kuvitella miten hankalaa on just kaikki värittäminen jajaja... agh. En ikinä jaksais tehdä mitään tollasta xd Ihan mahtava. ♥
  Ja mie oon ernu enkä pelaile mittää 8)

  Ninni: eeeih flappy bird XDD ihan älyvapaa peli

  VastaaPoista
 3. OIH! ♥ tosi upeeta jälkeä, tuli heti hirveä himo avata toi työpöydällä houkutteleva WoW ja pitää "pieni" pelituokio
  ≧◉ ▽ ◉≦

  VastaaPoista
 4. Tarmo nauro ku näki tän, on kuulema hieno. :D Jajajaja... mä pelasin Aionia kunnes Tarmo sen poisti. Nyt menee PS3:lla Ghosts, Two souls, Skyrim aina välillä kun haluan tappaa kanoja ja joutua maanpakoon... Ja nyt Tarmo koittaa opettaa pelaa Lollia. :D

  VastaaPoista
 5. Oohoo, todella hienoaa :DD
  Olet taitava ^^

  *Gehheheheheheheh siistii hahhhahah*

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3