perjantai 17. tammikuuta 2014

Synttäri- ja joulusaldoa - NUKKEJA

Noniin, sainpas aikaiseksi postata kuvaa, jota suurinta osaa mun blogin lukijoista kiinnostaa: NUKET.

Eli ihan yllätyin itsekin, kuinka paljon NUKKEJA sain joulu- ja synttärilahjaksi! Katsokaa, mulla on todistusaineistoa:


Justin Bieber -nukke on ehdottomasti mun suosikki näistä. Kiitos, Katsu ja Heini (Niiden "oikee" lahja on Monster High -koulun rehtori tuolla taustalla XD).

Nyt mulla on melkein kaikki tuosta Barbie Life in the Dreamhouse -sarjan (yksittäisnukkepakkauslinja-asia) julkaistuista nukeista, paitsi Nikki puuttuu. Sitä ei jostain syystä myydä Suomessa??

Sheikkasin just Faustin kättä ja se katso muhun: "Mit vit O_O"

Nuket tuli tosiaankin Katsulta, Heiniltä, Kristalta ja äitipuoli-kirsiltä. :D Sain myös avustusta Miku-nukkeen yli satasen edestä Äidiltä ja Jarilta (jotka sponssas mua eniten ;_; Äiti vielä viittas rahat nähdessäni että nää on siihen nukkeen ja mun sydän sulas <3), Lealta, Samilta ja jos oikein muistan, myös Siiriltä. Korjatkaa, jos oon väärässä tai unohtanu jonkun.

Kuten oon varmasti ennenki sanonu: ihanaa olla aikuinen joka toivoo nukkeja, niitä saa nyt paljon helpommin ku lapsena!! :''''DD Emt, taidetaan toiveet ottaa paremmin tosissaan! XD Parasta. HIHII!!

Aijoo, mä annan todistuksen synttäreistä:

(Klikkaa isommaksi!)

Feikki-stockkuva. XD Meillä oli hauskaa. En tiedä tiedättekö, mutta ehkä ootte nähny niitä ylipirteitä epäaitoja stock-kuvia, joita voi ostaa. Päätettiin luoda sellainen tilanne. Ja oli pakko kuvata, kun kaverit oli niin söpösti värijärjestyksessä ihan itsestään. xD (Vasemmalta oikealle: Katsu, Siiri, Lea, Heini ja Noora)

Aion vetää vielä synttäripäivityksen, jossa näkyy paremmin kuvia. Mulla oli esim ehkä maailman paras sateenkaari-kakku!! Kiitos, Krista. ;_; Oot niin paras.

Mutta synttäreiden paras lahja tuli Nooralta:Elsa-figuuri. Okei, tää on Infinity-hahmo, mutta todella nätti. Oon katsonu niitä infinity-figuureja, ja ne on älyttömän nättejä! Elsa on siis tuosta uudesta Disneyn elokuvasta Frozen, ja tää hahmo iski muhun niin syvästi ja henkilökohtaisesti, että ihan obsessoiduin. ;^; Multa kostu silmät ja meinas itku päästä kun näin, mikä ilmesty seuraavaks Nooran lahjalaatikosta Monster High -shampoon ja -kirjan seasta.

Mutta kaikki lahjat osui kyllä niin nappiin, että kun sanoin, että paras lahja oli tuo Elsa, niin se ei tosiaankaan rajaa muita lahjoja pois. Niin mun näköisiä lahjoja, että- AIJOO. Vaikka tää nyt ei mitenkään nukentapainen oo (NO. BARBIEMAINEN???? Tää sopii mun Barbie-taloon!!! XD), niin annetaan todistusta toisesta mahtavasta asiasta, eli viimeisestä lahjasta jonka avasin jouluna, ja joka sai mut näyttämään tältä: :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kodin1:stä haaveilemani lamppu, jonka äiti muisti ja osti mulle. ;u; Äiti nauro, että enkö yhtään ihmetelly 6 energiahehkulamppua, jotka sain ennen tota lamppua. Totesin että kyl mää vähän mut en kehdannu sanoa mitään... XD Kiltisti käyttäydyin niitä lamppuja kohtaan kuin ne olis ollu lahjoja, joita aina olin toivonu.

... Pistetään nyt meidän synttäripöydästäkin vielä kuva:

(Klikkaa kuva isommaksi! :D)

Ruoan taiteili Hanski ja Krista. Mä ostin keksejä ja karkkeja. XD Oon hyvä kokkaamaan.

HEI. OLEN LINDA, JA PÄIVITÄN AINA TYYLILLÄ: "Oho tääl olis tämmönenki kuva, muokataan se pikaisesti ja heitetään vielä tohon blogipostaukseen!".

Kiitos kun jaksoitte olla mukana tällä kertaa ja kiitos vieraille parhaista synttäreistä!! *n* Hahahaha mulla on niin monta avaamatonta nukkelaatikkoa (lisätään parit monsterhigh:t ja Barbiet noiden lahjoiks saatujen lisäks jee), että hukun kohta. xd

Ja Thorian peijakas katkas mun Barbie-talon hissin narun. >:( *loppurant*

10 kommenttia:

 1. Jos olit kiltisti onnellisen näköinen jouluna saadessas ne 6 energiansäästölamppua, niin osasit kyllä esittää
  ihan yhtä iloista saadessas synttärilahjaksi sen yhden virkatun patalapun :)
  Odotapas, kun tässä vanhenee, niin voi unohtua ne oheisraminat ja saat esittää onnellista saadessas lahjaksi vähän käytetyn teepussin tmv. ;)
  -äitee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xDDD No, AJATUS ON TÄRKEIN.

   Ja se patalappu on edelleen ihana.

   ... Samoin ne lamput. <3

   Poista
 2. Sulla on aina ihanan näköisiä nämä juhlapäivät, sateenkaaria ja herkkuja :c<3 Ja nukkejaaaaa, oihoih :) Ostin muuten tässä pari viikkoa sitten tuon sarjan Raquellen, en vaan voinut vastustaa kun alennuksesta sai 8D

  VastaaPoista
 3. Kuulitko jo että Ever After High nuket tulee tässä kuussa Suomeen! *-*

  VastaaPoista
 4. OOOOH nyt oon kyllä kade ;__; voisit ystävällisesti lahjottaa Summerin mulle BLitD-sarjasta, koska meh, ei oo ittellää rahaa (köhköh tottapuhuen olis, mut ähähääh). JA EI KÄÄK miten ihania ruokia ;_; jos on jäänyt jotain jämiä noista, niin minulle voi lähettää ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania synttärikuvia ja mahtavia lahjoja! Pitäisiköhän itsekin alkaa toivoa nukkeja lahjaksi? Kerran siskolle vinkkasin haluamastani MLP:stä, mutta ei se ilmeisesti ottanut toivetta kovin vakavasti... ;)

  Ja tuo lamppu on ihana! Värikäs ja kimaltava ja juuri sopivasti piristävän överi. Eli siis ihana! :D

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3