sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Mun elämä, milloin siitä tuli näin hirveä?

....... no siis, ajattelin "mun elämä"-otsikkoa niin Maija Vilkkumaa alko laulaa päässä. Sit sormet vaan kirjoitti ton otsikon.

Mut hei, olipa kerran Linda.


Linda pelaa tällä hetkellä World of Warcraft -peliä pitkästä aikaa. Triali-aika on menossa, joten mitäpäs sitä muutakaan kun ainoat vapaahetket tietokoneella viettäessä. Ja turhautuessa kun ei osaa pelata. XD 

Linda viettää paljon aikaa tietokoneen edessä ja usein vielä puhelussa ainoan kaverinsa ainoan pelikaverinsa Katsun kanssa, Skype-puhelussa. Katsun kanssa Linda pelaa paljon. Olette saattaneet katsella peliäkin, jossa Katsu ja Linda pelaa, kun tuo kaksikko välillä sattuu streamaamaan.


Thorian on oppinut, että kun Lindan takana on tuoli, naikkosen pelaamista voi häiritä olan yli kiipeämällä ja asettumalla nukkumaan rinnan päälle. Thorian ei tajua, että hän on vähän isommankokoinen kuin pikkupentu. Thorianille Lindan pitämisenä erikoisena mutta oivallisena nukkuma-alustana on tullut pienimuotoinen tapa, jos sattuu täydellinen tilanne siihen:Linda saattaa välillä ostaa nukkejakin. Uusin ostos näkyy ylläolevassa kuvassa. Nukesta on tulossa kuvia Lindan blogiin heti kun hän saa aikaiseksi avata laatikon ja kaivaa kameransa esille jälleen kerran.


Lindan elämään kuuluu myös hyvin turhauttava tukka, joka tarvitsisi trimmausta ja pahasti. Mutta Linda ei tiedä, mitä tukalle tekisi. Kohta tukka lähtee ja Linda käyttää vain peruukkeja. >8(

Loppu.
- - -

Siinä. Toivottavasti nautitte mielenkiintoisesta matkasta Lindan mielenkiintoiseen elämään, mitä se tällä hetkellä tosiaankin on.

Nähkäämme pian taas uudestaan!

WoW kutsuu. Ja kukkien kerääminen, saakeli sentäs. >8(

7 kommenttia:

 1. No mutta miauh vaan Thorianille :D kätevä makuualusta näytät olevan ~
  Toivottavasti ei tukka lähde ihan kokonaan ettei tarvitse peruukkeja käyttää :D

  VastaaPoista
 2. Onneksesi voin kertoa, että ensivaikutelmani sinusta ja blogistasi perustuu juurikin tähän postaukseen.. Pelottaako? Ei varmaan. Voin kertoa että tilaan sinut! XD Vaikutat rehelliseltä ja mahtavan humoristiselta persoonalta! Saat uuden lukijan c; Ps. khuul hiustyyli..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, sillä sitä tää mun blogi on: Ehtaa mua. XD Mahtavaa, että jopa itse MINÄ saan lukijoita blogiini, ja vieläpä noin MAHTAVIA lukijoita kuten sinä!

   Poista
 3. Ah, ihanaa kuulla että joku muukin turhautuu World of Warcraftia pelatessa ihan yhtä paljon kuin minä! ♥ Vaikka olenkin jo jollakin ilveellä kiivennyt 73 levelille en vieläkään ymmärrä täysin kaikkien nappuloiden tai toimintojen merkitystä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD WoW osaa olla aika hankala, se kun on niin moniulotteinen nykyään ja sinne on tullut paljon asiaa vuosien mittaan.

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3