keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Uidaan meressä ja sillee.

HELLOU LUKIJAT, TAAS!

Taas. ... Nojo.

Mulla on uus kone, TERA näyttää MAHTAVALTA (kuten muutkin pelit) siinä, ja ehkä joskus pääsen streamaan sitäkin, jos ihmisiä kiinnostaa. :D Nätti peli. <3 Edelleen. Ja on jopa paranneltu! Oli hyvä pitää lomaa Katsun kanssa. XD

Joojoo plaaplaa pelit niin. Siis, sen takia otin uuden koneeni puheeksi, koska mua ahdisti ettei täällä ole MITÄÄN kuvia (oon laiska siirtämään, jep), joten piti räpsiä ja muoksia muutama vanhakin kuva, valitettavasti ABJ-nukeista tällä kertaa TAAS. Mut niin, älkää huoliko, uskon että kuvailen jossain vaiheessa taas Monstereita, mahdollisesti. Varsinkin sitten KUN olen saanu hankittua uuden kameran. :'D Toivotaan, että ylitöitä on tarjolla loman jälkeen (ihan varmasti on).

Mut niin, ensin pari vanhaa tuttavuutta:

 January
(CP/Luts Chiwoo)
Ugh Januaryn meikki pitää uusia...

 Paradoksi, välillä vähän erilaista peruukkia. :D Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

 Mut hei niin, se mun merenneito-nukke tuli jokunen viikko sitten ja se on aivan ihana (vaikka TOSI epäkäytännöllinen, jos sen haluaa purkaa. >_> Ihme ratkaisu noi magneetit, mitkä täytyy liimata vahvalla (nukkemagneetit on TOSI vahvoja), mutta semmoisella liimalla mitkä ehkä mahollisesti joskus tuleviasuudessa sais irtikin, jos haluaa purkaa yläkropan osiin ... tai no ei välttämättä, jos purkaa nukkea varovasti pään kautta niin, ettei narut karkaa - HAHAHAHAA kuulostaa NIIN mun hommalta köh sarkasmi köh.)

Mutta tässä merenneito (Planetdoll Aqua), jonka lopullisen nimen päätän sitten kun peruukki ja silmät antaa vähän parempaa osviittaa siitä, miltä neito lopullisesti näyttää. :'D


BTW, löysin Lightroomista VASTA nyt kätevän kohinanpoiston. OLEN NIIN URPO. Miksei mitään voi tutkia perinpohjaisesti silloin kun jotain uutta hankkii?! Nääh mitä turhia, kaikki pitää tehdä ilman että katsoo mitään ohjeita ja näin. Silloinhan asiat sujuu NOPEAMMIN JA SUJUVAMMIN!!

Mutta näin. Haluaisin niin piirtää jonkun gosumallin taas, mutta oon menossa lauantaina viikoksi Turkuun enkä voi siellä tehdä mitttttääääännnhhhhhrrrhhhhhgggrrrr. Mutta sen jälkeen on kahden viikon LOMAA \o/, joten ehkä teen jotain kivaa silloin! %D Tsihihihihihi.

Olen hyper koska rakastan tätä mun uutta konetta.

8 kommenttia:

 1. Sulla on ihania nukkeja! :)
  Jos haluut pirtää mun mallin se on Eerika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestän gosussa mallihaun ja piirrän mallin sellaisen pukeutumisen mukaan, mikä mua kiinnostaa. :D Pidä silmällä mun aloittamia aiheita.

   Poista
 2. January miten aawihanakauniskomeesöpö ja ne kaikki samaan aikaan. Kuvaile enemmän häntä. >83

  http://plastic-teacup-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit kun MSC:t tulee ni uusin sen meikin JA KUVAAN *n* Hihihihihi kiitos!

   Poista
 3. Ihana tuo uusi jajaja jooh Ihanaa ihanaa ihanaa en osaa muuta sanoa XD

  VastaaPoista
 4. MUN MALLIINN!!! D88 Yyyhyhyy mun tuurilla tuun sinne sun aiheesees just ku oot minuutti sitte valinnu mallin x___x

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3