tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lol mikä ero.

(Klikkaa isommaksi)

Ohessa hyvä esimerkki siitä, että jos jaksaa keskittyä hieman pidempään työhönsä, niin asiat voi toimia vähän paremmin. Näissä kahdessa ei ole vuoden piirtotaukoa tai mitään sen ihmeempää, ensimmäisen tein valmiiks EILEN. Ja ärtyneenä siitä, että kuva on ihan potentiaalinen, mutta ei oikein toiminut, päätin tehdä sen uudestaan, ja toi on edelleen mun mittapuulla "luonnossöherö", vaikka nyt itsekin ihmettelen, että tohon MAHTAVAAN ENSIMMÄISEEN VERSIOON VERRATTUNA toi toinen versio näyttää valmiilta työltä. MITÄ SIIS TÄSTÄ OPIMME. Paitsi sen, että toi eka on ihan kamala. xD

Jos ton käden muuten pistää suoraan alas, ni se on superpitkä. On hyvä kun ei jaksa keskittyä perspektiiviin.

Tunnistaako kukaan hahmoa? :D Älkää spoilaantuko tageista HÖH.

Tässä vielä toinen kuva, piirsin aikaisemmin tänään (ensimmäinen kuva uudessa luonnoslehtiössä! \o/ ) Ipadillä otettu kuva, enkä jaksa skannata. Mutta eipä laatu oo paha!

Klikkaa suuremmaksi! :D

10 kommenttia:

 1. Se on siitä yhdestä elokuvasta jonka nimi ei tuu mieleen.... Mutta hieno kuva... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xDD SIITÄ YHDESTÄ ELOKUVASTA! No sovitaan, että tiedät!! Once-ler The Lorax -elokuvasta. :D

   Poista
 2. Onceleeeeeeeerr ja mä en oo ees nähny Loraxia :'DD TÄNX TUMBLR. Mut mut ihana kuva, tollaset perspektiivikuvat on aina omnomnom vaiks ne on myös astetta hankalempia toteuttaa :'D mut toi toimii mun mielestä ihan hyvin vaiks oiski kilometrikäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijoo ja Heini, olen pahoillani. ú_u

   Poista
  2. Wut, mistä sä oot pahoillas o_o?

   Poista
  3. No taas yks Once-ler -obsessoitunu. xD

   Poista
  4. JAAAA no voi ei, ei sun tollasta tarvii pahoitella x'D! Ihanaa vaan et oot taas löytäny jotain mistä oot noin innoissas, se on paras tunne kun on just löytäny jonku uuden fandomin tms. ja kaikki siihen liittyvä kiva tuntuu vatsanpohjassa asti haha. Eli älä ny tollasia pahoittele :'D there's no need.

   Poista
 3. Mahtavat työt! Hahmo taitaa ollase poika Lorax elokuvasta :D

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3