perjantai 21. kesäkuuta 2013

Piiiitkästä aikaaaaa

No heihei hei hei!

Taustalla pyykinpesukone örisee, huoneen siivous on vaiheessa mutta voiton puolella ja... luovuus on ihan kulutettu loppuun, vaikka Turun AMK:n pääsykokeista ei päästy edes toiselle kierrokselle. :'D No, mitään en kadu ja kyllä huomas tehtävistä, että ne etsi jotain ihan erilaista tällä kertaa, parempi onni ens kerralla! Katsotaan, jos joskus saan ainakin yhden tehtävän näytettyä täällä blogin puolella, nyt en ole edes jaksanut vilkaista niitä.

Mutta mitäs muuta? Eipä mitään ihmeellistä, pyörin Monster High -nukkejen keskellä, koska Mattel vaan tekee ja tekee niitä + julkais vielä uuden muotinukke-sarjan nimeltä Ever After High - ja se jos mikä osui kunnolla nilkkaan koska RAAAAAH RAKASTAN PRINSESSOJA JA PRINSESSA-SATUJA YLI KAIKEN. Kaiken lisäksi promokuvat nukeista näyttävät aivan mahtavilta, joten menkää ihmeessä googlettamaan. Itse ainakin kuolen ja yritän olla ajattelematta rahaa. Tai siis nukkeja. @_@ Tällä hetkellä aikomuksenani on kuitenkin ostaa vain ne nuket, jotka tunnen omakseni jo heti (koska nyyh, sen jälkeen kun Mattel keväällä antoi näyttää, että kuinka paljon nukkeja on tulossa pelkästään kevät-kesällä, kuolin siihen määrään enkä ole pystynyt pohtimaan MH-nukkejen keräilyä hetkeen. Äiti saakoon huokaista helpotuksesta. xD), ja eiköhän siellä nyt ainakin kaksi nukkea tullut esille:

- tämän vuoden San Diego Comic Conin exclusive WEBARELLA (Wydowna Spider) \o/
- ja ehdottomasti CATTY NOIRE, joka on niiiiiiiiiiiiiiiin mun MH-nukke kuin olla ja voi.

Joten odottelen, että SDCC on pidetty, jotta näen pystynkö hankkimaan Webarellan halvemmalla kuin sadalla dollarilla (nukkeahan on myynnissä Ebayssä tällä hetkellä Matty Collectorsin avulla, MC myi Webarellat vähän yli kahdella minuutilla, mutta hinnat tosiaankin ovat korkealla), mutta vähän epäilen, koska nukke on niin suosittu, että ne jotka on jättänyt ostopyynnön MH-markkinoilla, on saaneet vaa kylmää vastausta että onnea vain saamiseen. Huoh.

Mutta Catty Noire, jos ei mitään muuta niin SE. @_@ Glitter, pinkkiys, musta nukke alla - RAKASTAN KOKO NUKKEA NIIN PALJON ETTÄ EN KESTÄ!! Harkitsin jopa hetken että ostaisin tätä nukkea kaksin kappalein ja toisen pitäisin laatikossaan. xDDD;;;;;

Oon ajatellu myös vähän päivittää mun ABJ-nukkeja, mulla on tulossa yks pieni söpöinen ja saa nähdä jos saan hankittua ainakin yhdelle päälle taas kropan, ja himoitsen myös yhtä erityistä nukkea Laululinnulle, mutta sen hinta nousee jo pelkästään yhden osan takia niin korkealle että saa nähdä aionko hankkia, vuosi on niin lyhyt aika kerätä rahaa kuitenkin, ja nyt tähän vuoteen oon päättänyt että tosiaankin säästän, varsinkin nyt kun MH-keräilyinnostus on vähän laantunut. Paras sauma ikinä!

Ja oon myös BJD:tten takia ostanut nyt  pari pulloa MSC:tä, mutta pelkään että se jää tulliin enkä tiedä mitä sitten tapahtuu, koska spray-pulloja ei ilmeisesti saa lähettää toisiin maihin tai jotain sellaista, nyyh. o_o

Myös uus kone on vihdoin tilattu, enkä malta odottaa sitä. \o/ Whoo!

Mutta halusin ilmoittaa että hengissä olen ja ainakin jotain uutta MH-rintamalta.

Mites sinne?

7 kommenttia:

 1. Hihi die oot hengissä pelästyinkin että et aijo koko kesän aikana mitään laitella kun ei sinusta mitään ole pitkään aikaan kuulunut :D!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, etten ole ainoa joka on menettänyt sydämensä Wydownalle ja Cattylle! Maksan niistä ihan mitä vaan, kunhan vain neidit saan. Niissä on vaan kaikkea mitä MHlta haluan! <3

  VastaaPoista
 3. Jeah postasit 8D innokas stalkkerisi ostaa pian isulin (juu, pääsen halvemmalla XDD) ja ihana toi catty!!! ♥♥♥


  VastaaPoista
 4. Yay hengissä juu!! xD Onneksi!

  Em, mikä on "isuli"? O_O

  VastaaPoista
 5. Catty on ihuna! <3 Jee sä elät. :)

  VastaaPoista
 6. Haluan vaan sinun tietävän että olen kuullut selaista että Monster High kuulemma lopetettaisiin Ever After High takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen juoru, en oikein usko että eah pääsee ikinä samaan suosioon kuin mh, koska ne on ihan eri sarjaa eikä yhtä erikoisia, + mh on aallonharjalla nyt, sitä on vaikea tiputtaa. Haluan faktaa, kiitos. :D

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3