maanantai 27. toukokuuta 2013

Turpea pumpuli


HIP HEI, kiitos Cupcakegoolien, joka vastasi supernopeasti mun avunpyyntöön ja ilmoitti Frankien. Halusin nääs kuvata jotain MH-nukkea NYT HETI, koska on toivottu lisää Monster High -kuvia, ja myönnän itekkin että on vähän harvoin tullut kuvattua näitä. :E Ja en oo pitkään aikaan päivittäny mitään järkevää + en kehdannut päivittää ilman kuvaa. Mutta muutaman päivän oon halunnu päivittää ja kertoa tilannetta että mitenkäs menee, ja nyt otin itteäni niskasta kiinni. Joten kiitos, Cup, että autoit mut pulasta. Tuli jopa sellanen kuva, minkä kehtaa näyttää niiden tavallisten naamakuvien sijasta. xD

Tykkään hirmuisesti Roller Maze -linjan Frankiesta, joten kuvasin tän sitten (osasyy myös se, että en oo vieläkään unpakannu Salon BR:n MH-päivältä nukkeja pois takaisin esille :E Vitriinissä on koloja nyt.), koska sitä en oo vielä ollenkaan kuvannut. Ah toi väritys, a nuo limenvihreät raidat. <3 En malta odottaa, että omistan saman linjan Abbeyn, senkin värimaailma on ihan superihana.

Mut plaaplaa mitäs mulle kuuluu? Kaikkia kiinnostaa, mutta kerrotaan silti.

KOLMAS VIIKKO ILMAN VAPAAPÄIVÄÄ TÖISTÄ NYT PUTKEEN. TAAS. Kiirettä pukkaa töissä, oon ollut nyt parit viikonloppua siellä, ja muutaman 12h työpäivänkin pitänyt. Viikonloput on ollut tosi kivoja kun oon saanu tehtyä samanhenkisten ihmisten kanssa töitä, aika menee niin sikanopeasti oikealla porukalla! Nyt pitää vielä malttaa tää viikko, sitten saa levätä. Ja LEPÄÄN, koska tiistaina on Turun AMK:n pääsykokeet. Ärrinmurrin, maanantai on vielä töitä. :E

Mistä samalla puhe, että sain kuvan, joka sinne pitää viedä kun ilmoittautuu, valmiiksi. \o/ Se meni ihmeen sutjakkaasti, yllätti kyllä iloisesti, että pikkusisko Krista kun saapui malliksi, ei mitään ongelmia, ja en malttanut olla kokeilematta, että mitenkäs kuvanteko sujuu, joten väänsin sen sitten samalta istumalta valmiiksi. Vielä en voi näyttää valmista kuvaa, mutta katotaan sitten lähempänä pääsykoepäivää. :D Anteeks te jotka luitte tän kappaleen, se oli yhtä kidutusta, päätä särkee, en jaksa pohtia mitä kirjoitan (kuten harvoin jaksan ANTEEKSI NYYH) joten teksti ei oo yhtään luovaa ja siitä tuskin saa selvää. NÄRN. Kiire vaa kirjoittaa. xD Kauhea halu päivittää blogia. Kärsii sitten myös laadusta.

VOI JESTAS taas höpisen jotain ihan kaikkea mitä öö ei tarvitsis, töissäkin sanottiin useaan kohteeseen että Linda sun kannattais ehkä olla ihan vaan hiljaa. Vähän verottaa jo nää ylityöt. En jaksais niitä enää yhtään. >8(

Öööö mitäs pitikös mun vielä jostain puhua jotain..................... Öööööääää. Thorian on kotiutunut hyvin ja kamera ja tietokone ja känny on sekä mulla että Hanskilla täynnä Thorianin ihmeellisiä nukkuma-asentoja (voittaa jopa Thalin.). Joita en jaksa päivittää minnekään. xD Tai no:

Noi ei kyl oo nukkumakuvia mut ihan sama. XD

Enkä menen ite nukkumakuvailemaan itseäni. Meen ite nukkumaan itseäni, toimii. Joo ylikierroksilla, ylikierroksilla, mutta sitä kuuluu aina välillä käydä. JESTAS OIKEESTI. TÄÄ NÄPPÄIMISTÖ MULTA POIS HETI. On niin levotonta että sitä ammutaan päitä kohta kuin lehmät täällä.

AAAAHAHAHHA Thorian on niin obsessoitunu tosta pallosta, kattokaa nyt tota yhtäkin kuvaa. xDD Öitä.

Aijoo, oon kattonu Warm Bodies- äh en jaksakaan selittää siitä aiheesta sen enempää, kiinnostus lopahti heti. xD Ei siis elokuvaan. Ei ei ei en jaksa enää krjtoittaa moimomiomiomiomiomimomioiooioi!!!!!

9 kommenttia:

 1. Ehkä sun todellakin kannattaa päivittää seuraavan kerran vasta (piiiitkän) lepopäivän jälkeen =)
  -äitee

  VastaaPoista
 2. :-------D Hauskaa vissiin.

  Kisu on niin nätti, ai että. Yleensä tykkää kissoista mutta tää on kyllä tosi söötti.

  VastaaPoista
 3. aww ku Thorian on niin älyttömän söpö >w< ! ++ upeat kuvat :3 !

  VastaaPoista
 4. Thorian ja Skullette ilmapallo! <3 Kommentoin muuten nykyisin omal tilillä koska tein oman nukkeblogin. Eli oon se sama Roksi.

  VastaaPoista
 5. Voi herranjumala, kun katsoin tota kuvaa pikaisesti sivusilmällä, luulin sitä Twylaksi ! :D No, en ihmettelisi vaikka sinulla Twyla olisikin.. Mutta silti, olipas shokki.
  No mutta miau. Onpas ihanan kissamaisia poseerauksia pikkuisellasi ~ Vika ja tokavika ♥

  Linda, ei pyhät lehmät sentään kun sä olet sekasin. 8DD Mikä kumma toi loppuselitys oli ?? xdd Joo, mene vaan nukkumaan. mäkin voisin mennä.. Hyvää yötä.

  VastaaPoista
 6. En oo enää Cupcakegoolie kun loin käyttäjätilin

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3