sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Q&A: Sinfonia ja Laululintu, osa 1

Kiitos ku teitte kysymyksiä. Kysymyksiä saa (ja pitää) jättää lisää, rohkeasti vain. (Heittäkää kysymykset TÄNNE) Mutta tässä nyt Sinfonialle ja Laululinnulle heitettyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. :D <3

- - -

Kuva
Linda: "No niin. Kiitos kun tulitte istumaan piinapenkkiin, molemmat. Oletteko valmiita?"
Sinfonia: "..."
Linda: "Olette, kai?"
Sinfonia: "No tässähän odotellaan koko ajan."
Linda: "No.. juu juu. Okei... Ensimmäiset kysymykset on Sinfonialle. Kysyjä ilmoittaa että rakastui sinuun heti. Mutta niin, kysymykset... 1. Oletko mielestäsi kaunis?"

Kuva
Sinfonia: "Rakastui minuun heti? Voi ei, kiitoskia... paljon! Olen hyvin otettu tästä! Ja vastaus kysymykseen:
Jos kauneus auttaa siinä, että olen suojattini mieleen ja että voin aina suojella häntä, kai voin pitää itseäni kauniina. Mutta itse en osaa määritellä, mitä kauneus on. Olenhan kuitenkin vain nukke ja enkä oikein aina osaa olla selvillä, mitä tuo kauneus on ja mitä ihmiset oikein pitävät kauniina. Ehkä voisin sanoa, että isäntäni on kaunis, hän on ymmärtääkseni hyvin kaunis sisältä. Ja no, kai ulkoakin, mutta en ymmärrä mihin ulkonäköä pitäisi verrata."

Kuva
Linda: "Okei, seuraava kysymys:
2. Onko mekkosi itse tehty?"
Sinfonia: "Että olisin itse tehnyt? Ei ei, kaikki mekkoni ovat laadukasta tilaustyötä. Tämä tuli mukanani (kuten tämä peruukki), kun minut teetettiin. Punainen mekko on teetetty vasta myöhemmin, samoin se lyhyempi peruukki."
(Tai: offina: Valkoisen mekon ja headdressin on tehnyt Elina Hartsilapsista, punainen on tilattu yhdestä vaatekaupasta)

Kuva
Linda: "Selvä. Kysymys numero 3., Pitääkö Laululintu sinusta huolta?"
Sinfonia: "Et näe minussa yhtääkään säröä, ainoa mikä hänen kanssa leikkimisessä voi tulla on sotkuiset hiukset molemmin puolin. Yksi syy, miksi pidän nykyään enemmän lyhyempää peruukkimallia, ja jos en kuulostaisi hieman tökeröltä, niin ehdottaisin, että isäntäni voisi leikata myös hiuksiaan hieman, se olisi käytännöllisempää..."

Kuva
Sinfonia: "Laululintu pitää minua kuin kukkaa kämmenellä ja ymmärtää kyllä, mitä kanssani voi ja ei voi tehdä. Mutta tärkeintä ei ole se, että hän pitäisi minusta huolta vaan se, että minä pitäisin ja suojelisin häntä maailmalta ja pahoilta olennoilta ja ihmisiltä."

Kuva
Linda: "Selvä. No 4., Sinfonia, mikä on lempikukkasi?"
Sinfonia: "Ruusu, se on niin kaunis kukka oli väri sitten eebenpuun musta, verenpunainen tai lumenvalkea." 
Linda: "Osasin arvata tämän. xD"

Kuva
Linda: "Ja seuraava kysymys on Laululinnulle. Hei, Laululintu!"

Kuva
Linda: "Umm... Huhuu, Laululintuu?"
Sinfonia: "Hei, tärkein, sinulle puhutaan. Sinulle esitettäisiin kysymys, tämä on kiva leikki. Haluatko vastailla? :3"

Kuva
Laululintu: "o.o ?"
Linda: "Nooooin... :D eli kysymys nro 5., Onko punaisilla pupilleillasi tarinaa?"
Laululintu: ":o"

Kuva
Sinfonia: "Se on ollut aina hyvä asia kun isäntäni silmien väri pysyy harmaana. Jos ne muuttuvat punaisiksi, se tarkoittaa että lähellä on jotain pahaa tai hän tuntee olevansa vaarassa tai uhattuna, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Silloin kun silmät eivät ole punaiset, hän tuntee olevansa turvassa ja hän on onnellinen. Silmät olivat yhtenä aikana pitkän aikaan punaiset, mutta onneksi hän löysi Valentinen luo, hän on rauhoittunut ja pystynyt rentoutumaan. Mutta silti, aina välillä niissä pystyy näkemään punaista, vaikka ainakaan vielä mitään sen vaarallisempaa ei ole ollut lähettyvilläkään... voisin melkein sanoa, että hän pystyy aavistamaan tulevia tapahtumia. Viimeksi hänen silmänsä olivat oikein punaiset kun demoni tai jotain pahempaa oli tulossa luo tai lähettyvillä. Mutta onneksi sitä ei tapahtunut ja hänen silmänsä palautuivat ennalleen. Demoni olisi pahin, minkä isäntäni voisi kohdata tällä hetkellä, hänellä on niin säreilevä ja heikko sielu tällä hetkellä että se olisi helppo ottaa mukaan... Hänen sielunsa ei ole vielä elpynyt menneisyydestä. Ja siksi, Laululinnun silmät ovat tärkein varoitusmerkki, niiden kautta hänen sielunsa varoittaa milloin on vaarassa. Silmäthän ovat... sielun peili, niin ihmiset tapaavat sanoa."

Kuva
Linda: "Okei kiitos, tuo varmasti herättäisi lisää kysymyksiä, jos ihmiset jatkavat kysymysten esittämistä. :D Voitte nyt mennä huilaamaan ja jatkamaan sitä mikä jäi kesken, en häiritse teitä enää tällä kertaa. <3"
Sinfonia: "Kiitos kysymyksistä."

11 kommenttia:

 1. Eih en kestä xDDD Laululintu on niin söpö ku se vaan hengaa tossa ja puuhaa omiaan ku Sinfonia vastaa kysymyksiin!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Käy heittämässä kysymys tänne:
   http://blog.lindasirina.com/2013/05/haluatko-kysya-joltain-bjd-nukeltani.html

   Katson sieltä aina. :D

   Poista
 3. Voi miten kauniita ^_^ <3 En osaisi kyllä millään sanoa, että kumpi on ihastuttavampi, jos pitäisi valita ^_^

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpöjä he ovatkaan <3 ♥ ihania vastauksia~

  VastaaPoista
 5. Molemmat on niin söpöjä <3 :3

  VastaaPoista
 6. Nämä on mulle niin vierasta aluetta kuin olla ja voi, mutta ilo oli lukea noin persoonallista kysymyksiinvastausta ^_^

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3