lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pikku-prinssi on saapunut

"poölkijuyhokipl¨ä´åp" -Lindan pää näppäimistöllä.

Thorian saapui torstai-iltana tänne. Pomo repes helpottuneena kun sai teitää syyn pekkaselle. Menin vakavalla naamalla (meen aina vakavalla naamalla, koska mua ahdistaa aina pyytää vapaita yms töistä vaikka mun KUULUU pyytää ja käyttää itselle kertyneitä pekkasia. XD) kysymään pomola, että saisinko äitiyslomaa huomiseks kun lauantaina piti mennä vasta hakemaan kissa, mutta että kissan luovuttaja kysy että tulisinko jo tänään (torstaina) hakemaan... Hetken oli järkytys pomon naamalla kun se laskeskeli jo äitiyslomapäiviä, mutta kun selitin että menen tosiaankin hakemaan kissaa niin se repes nauruun ja sano että totta kai saan päivän äitiyslomaa jos se kerran vaan päivän on. xD Joten torstaina saavuttuani kotiin mulla oli Thorian mukana.

Kissat tulee suhteellisen hyvin toimeen, varsinkin Faust, ne on jo leikkinykki kahdestaan. Toki Faust muistuttaa aina välillä, että missä on kaapin paikka... Thali taas arastelee, mutta pientä parannusta näkyy aina välillä. Alussa se ei edes suostunu katsomaan sähisemättä pikkukissaan, mutta nyt käy jopa pikaisesti selän takana nuuhkaisemassa. Katsekontaktia Thali ei kestä kyllä vielä. xD Ja ennen kun uskaltaa liikkua minnekään, se pälyilee ympärille että eihän Thorian oo samassa tilassa sen kanssa. Mutta toivottavasti kohta saadaan söpöjä yhteiskuvia Thalista ja Thorianista. :D Viimeistään 8. päivä näiden pitäis tulla edes jotenkuten toimeen keskenään, ne pitäis molemmat saada lemmikkirattaisiin ja viedä rokotuttamaan.Tällaista elämää täällä tällä kertaa. :D

*Kahden mainecoonin onnellinen omistaja*

16 kommenttia:

 1. awwwwwww(wwwwwwwwwwwwww), Thorian on ihana *w* on kyllä niin söpöjä kisuleita kaikki c:

  VastaaPoista
 2. Toinen kuva= sulaminen:3 Aaaah liian ihana!

  VastaaPoista
 3. Voi sun pikku kisuleita :)<3
  Onnea nyt vaan uuden lapsosen omistamisesta ~ aivan ihana pikku karvakerä. Piritan kissoja en ole vielä onnistunut pöllimään, joten ehkäpä joku yö käyn sieppaamassa sun palleroiset >:D ♥
  Nämä "thali ja thorian tutustuvat" -kuvat on ihania <3 ja toi toka kuva ~

  VastaaPoista
 4. Oih, ihana kisuli. Ehkä söpöin kissa mitä olen nähnyt <3<3<3
  Itse en voi kisulia saada kun sisko on kissalle allerginen pahasti. No ei meille voi mitään lemmikkiä ottaa jopa lääkärikin sanoi: Tähän perheeseen ei kannata ottaa mitään lemmikkieläintä. Isä on allerginen koiralle,sisko: kissalle,jyrsijät:perhe vihaa ja ne allergisoi,kalat:mahotonta joka viikonloppu suunnilleen kuskata mökille tai jättää yksin. Ihan tyhmäää... Onnea pikkuisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei harmi, allergiat on inhottava asia. :( Mut hyvä että sun on aikuisena kuitenkin mahollisuus! >:D Niin mäki tein!

   Poista
 5. Ihania kissoja! Onneksi meillä on kaksi kissaa. ( Toinen on omani ;) )

  VastaaPoista
 6. Vooi kun ihania kuvia kisuista <3 En tiiä et miten näistä ois saada söpömpiä kuvia :D Se on niiiin ihana <3

  VastaaPoista
 7. Söpöläinen<3 T. Roksi

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3