torstai 25. huhtikuuta 2013

Katsu on pyromaani.

... mut en usko että mä sen parempi. :''''''D Tässä on erotettuna nyt kohtas meiän Minecraft-pelailusta, jossa Katsu polttaa meiän talon ja mä neuvokkaana tuun auttamaan parhaalla näkemälläni tavalla.

Pistäkää ääniä muuten pienemmälle, meillä on aina vaikeuksia noitten äänien säätöjen kanssa, ja tässä videossa äänet on liian kovalla. :E (Ja jos niitä laskee nauhoitusohjelmassa ni ne tuppaa oleen liian hiljaa... HUOH.) Varsinkin mun ääni sattuu ja särisee joten olen hyvin pahoillani siitä. u_u


2 kommenttia:

  1. Joo aika hyvin :::D Ootte taitavia 8)
    Tulee mieleen mun ja Leen säädöt Minessä.. :D Se huito tuluksilla sen yhtä puussa sijaitsevaa kotia ja TADAH koko puu tulessa :) ihana vahinko :) sit se otti veden, olin siinä vieressä sillai "mut eikös se vesi--" ja just kun se oli klikannu: "---leviä?". Sit koko puu oli veden varassa ja Lee joutui tappamaan koko puun.. et sillei ~
    Mitennii minecraft on taitolaji :D ?

    VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3