sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

FAIL

VOI VITSIT NÄIN ELÄMÄNI ENSIMMÄISTÄ KERTAA REVONTULET!! TOSI OUTOA ETTÄ NE VOI NÄHDÄ SALOSSAKIN JA KAUPUNGISSA AAAAAAAAA!!! Harmi että ikkunan läpi se näytti lähinnä valkoiselta sumulta, MUTTA SANON SILTI ETTÄ VIHDOINKIN OON NÄHNY REVONTULIA!!!

... Mutta asiaan, olin Turus käymäs ja tämmöiset oli hankinnat sieltä:


Eli uusin Tomb Raider (Reborn) -peli (joka on ehkä vihdoinkin TR, jota uskallan pelata, joka myös oli jonkinmoinen impulssiostos, en ollu vielä päättänyt ihan heti että ostanko koska mun tietokone vanhenee vanhenemistaan joka uuden pelin myötä xD; Ja halusin ostaa tietokoneelle, koska en jaksa opetella pleikkarilla tähtäämistä), Kuroshitsujin viides osa ja Jinafire. Olin nielaista kieleni kun Heini ilmoitti TrU:ssa, että Linda hei, onko sulla tätä nukkea. Olin niin tohkeissani tästä että unohdin tarkistaa, josko TrU:ssa olis ollu saman linjan Ghouliaa, jota en oo muualla vielä nähnyt/löytänyt. >8T No sen aika on sitten jossain vaiheessa. Valitsin tän neljästä Jinasta, koska sillä oli vaan otsassa tarha, jota yritin ihmesienellä saada pois. Ei lähtenyt, joten vika on ilmeisesti tuossa muovissa, väri on jotenkin mennyt epätasaisesti. No, tuskin näkyy hirveän kelposti, jos siitä ei erikseen huomauta. xD Yritän olla itse ajattelematta sitä. Mutta tää on ehdottomasti yksi söpöimmistä MH-nukeista moldeissaan, ihana pusufisu-naama. :D:D Muutenkin ihanan teatraalinen nukke! <3

Mutta jes, huomenna on mulla vapaapäivä töistä, saa nähdä mitä aion tehdä. Ehkä kokeilen, pyöriikö TR ollenkaan mitenkään hyvin tässä mun koneessa. Can You Run It?:in kautta mun kone sanoo "pass", mutta ei ole sieltä parhaimmasta päästä. ME3 oli itsessään jo sen verran kova mun koneelle että piti pohtia millaisilla grafiikka-asetuksilla sitä pelaan, ja tää vaatii taas vähän enemmän, se näyttää jo punasta CPU:n puolella, ja vähän enemmän grafiikkakortin puolella, joten nyt jäntskättää, että millainen on seuraava tili, jossa on mun ylityöt. Jos siellä on ihan hyvä määrä rahaa, pitää pohtia että satsaanko uuteen koneen heti jos peli ei pelitä, vai maksanko lainoja taas pois? Uudet lasit pitää ostaa, ja tulin myös siihen tulokseen että pitäis nyt viimeistään ostaa se ulkonen salama mun kameraan. Ja nää kaikki (paitsi ehkä laina/kone, jos päätän että mun ei oo mitenkään tarvetta pelata TR:ää vielä ... :'''( ) pitäis ostaa tässä ... no, kuukauden sisällä. Yhyy. Miks kaiken pitää pakkautua tälleen yhteen kasaan.

.... Haha, vilkaisin että minkä arvion mun koneesta CYRI antaa TERA-pelille. Se sanoo ison punasen FAIL:n. No, joudunkin pelaamaan sitä ihan low-grafiikoilla. Se on rumaa niin nätille pelille. xD;;
........ ;_;

8 kommenttia:

 1. EIIH sinä senkin ;__; Ehm anteeksi, sekosin 8)

  VastaaPoista
 2. JINAAA ;__; ♥ mulle kanssa
  Just tänään kävin lähimmässä TRU'ssa ja siellä ei ollut eikä tule vähään aikaan varastoonkaan :'c NYYYYYYYYYYHHH MISTÄ TE OIKEIN PÖLLITTE NÄITÄ??? miks mulla ei ole yhtä hyvää tuuria x--c

  VastaaPoista
 3. Oi tää Jina on yks mun lempi Scariseista <3 Sil on nii isot silmät ja noi hiukset jotenki kans viehättää <3
  Oon kateellinen sulle ;__;

  VastaaPoista
 4. Todellakin tosi suloinen moldi!! *o* Toivottavasti sun ei kauaa tarvii olla! :D

  VastaaPoista
 5. Minä tietenkin uteliaana äkkiä suurensin kuvan ja olin sillee *Missä on tahra?* :D en ainakaan tihrustamalla huomannut.......

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3