torstai 7. maaliskuuta 2013

Ennakkotehtäviä katsastamassa

Haha, kyllä huomaa että (valokuvausta) opiskelemaan hakevat katselevat edellisten vuosien ennakkotehtäviä tulevia ennakkotehtäviä varten; satuin vilkaisemaan blogini suosituimpia tekstejä, ja kas, sieltähän nousee tämän blogin ensimmäisiä aiheita esille:

 
Viime vuonna en itse hakenut kouluun rahatilanteen vuoksi, mutta tänä vuonna aion taas hakea Turun taideakatemiaan. "Hakupaperit" on jo lähetetty, nyt pitää vielä ootella 3.4. julkaistavia ennakkotehtäviä. ASASD jännittää.

2 kommenttia:

 1. Jänskätys päällä täälläkin. Oma luovuussuodattimeni taitaa vain olla todella tukossa tällä hetkellä. Mun hakemiin kouluihin ennakkotehtävät on jo julkaistu. Damn, 3.4. palautus. GRAAAAAAAAA.... Täytyy ottaa tää homma vähemmällä tressillä, tänä vuonna. :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pelkään että itsekkin menen ihan lukkoon koska jotenkin koulumaailma auttoi noitten kuvien synnyssä. Nyt olen sen ulkopuolella ja pitäis luottaa siihen, että osaa vielä. xD;; Viime vuonna oli yhtenä aiheena "Talouskriisi" + 30 sanaa. ......... Apua, mikäköhän "ajankohtainen" aihe tänä vuonna on.

   Eli me läpsäistään ylävitoset tuona päivänä kun "ohitetaan" toisemme. xD

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3