sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kataasd.


(Klikkaa täyiskokoiseen)

Eilen innostuin heittämään Katalle uutta meikkiä pitkästä aikaa, parempi tämä on kuin aikaisempi, mutta en silti ole tyytyväinen. Kulmakarvat ovat liian paksut Katalle, + ne saivat Katan näyttämään surulliselta. :E Joten äsken pyyhin kulmakarvat pois, mutta ku katsoin taas meikkiä, päätin että pitää aloittaa alusta. Ei se oikein natsaa. Vaikka tämä meikki saa Katan näyttämään enemmän valkoihoiselta (Onyx on sen verran harvinainen malli, etten ole saanut hankittua valkoihoista ;^; ) sinisen sävyn takia, niin se ei toimi. Olen ihan hukassa Katan värityksen kanssa, koska en ole oikeastaan koskaan tehnyt väriversiota vanhasta rakkaasta hahmosta, joten en oikein tiedä minkä sävyinen demoniherran pitäis olla. xD;

+ vaikka hiukset eivät näykään näissä kuvissa, ne on liian lyhyet. Katalla pitäis olla nilkkoihin asti ulottuvat hiukset, mutta nämä ovat paljon lyhyemmät. :E ASD, pitäis uusi peruukkikin hankkia joskus. Tai kestää liian lyhyet hiukset. Puhumattakaan silmistä. Katalla on ainakin yksi punainen silmä, mutta sen pupilli on tummempaa punaista, eikä mulla tähän hätään oo muuta kuin nuo punaiset silmät.

On muuten ahdistavan babyface tällä meikillä. Juu, uusintaan. @_@

- - -

Faust oli hassu, se ja Thali nukkui vierekkäin, ja kun Faust nosti päätään katsoessaan kun nappasin kameran, laski se päänsä Thalin pään päälle kuin tyynyn. Totta kai ikuistin sen :'''''D :


Hihihihihii nauran kun Thali on niin onnistuneen näköinen tässä kuvassa. XDD

3 kommenttia:

  1. On sulla kyllä söpöjä katteja <3

    Musta toi meikki on ihan onnistunut. Siis jos tekisin jonku meikin ton rinnalle, sit se ainaki näyttäs onnistuneelta :D Mut hiano meikki, mut omapahan on päätös. Ehkä pikkunen babyfca xD Muuten ihan kiva.

    VastaaPoista
  2. Maatiaiskissa on kämppikseni Hanskin. :D

    Kiitos kuitenkin, pakko se on uusiksi pistää. xD

    VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3