keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Uusia sivuja blogissani

Jos teille on jäänyt huomaamatta tai mitä vain, niin ilmoitan nyt. :D Olen lisännyt blogiini uusia sivuja, jotka löydätte vasemmasta palkista.

<===

Uusimpia ovat siis...
- Sisältää kysymyksiä ja vastauksia, joita olette kysynyeet multa ja joihin mä oon vastannu. Oon myös koonnu tolle sivulle kaikki mun "tärkeät asiatekstit", jotta eivät katoa blogini syövereihin. Ajattelin jossani vaiheessa heittää tonne myös videotkin. :D
 - "Legacy"ni, jota päivittelen toivottavasti aina silloin tällöin. Kaikki osat löytyisivät aina täältä, jotta blogista niitä ei tarvitsisi erikseen aina etsiä. :)
- Päätin tehdä listaa mun kaikista ABJ-nukeistakin, nille joita kiinnostaa. :D Toivottavasti saan päille hankittua oman kropan joskus, ja toivottavasti saan aikaiseksi tehdä muutaman nuken valmiiksi asti.
- Näen tämän tarpeelliseksi niille, jotka tyyliin tulevat etsimään, missä mikin onkin (esimerkiksi tagit ja blogiarkisto) ja jotta ymmärtäisivät blogiani paremmin. :'D
 - Ajattelin tehdä tällaisen, johon yritän aina muistaa lisätä asioita, joita haluan hankkia, etten sitten unohta mitä haluaisin omistaa. xD Toi voi myös olla kätevä lista mun kavereille ja vanhemmille ja kenellevainjokahaluaaostaamullejostainsyystälahjan. Poistan tuolta sitten asioita sitä mukaa, mitä oon niitä hankkinu. Enkä ikinä tiedä, tuunko hankkimaan kaikkia. :'D Ja äiti, sun ei tarvii ostaa mulle mitään lahjoja kun ostit jo pakastimen. <3 Mut näytä mammalle tää, se vilkas tätä ja totes, ettei se tosta mitään ymmärrä. xD Se kysy, että mitä haluun lahjaks.

3 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3