lauantai 1. joulukuuta 2012

HP-Livestream-tuokio la 1.12. klo 19.00

Pollia katsellessa päätin, että aloitan illalla seitsemältä Potteria pelaamaan. :D Pollin etupäätä pitivät kolmonen ja kahdeksikko, mutta koska eniten ääniä taipui illan puolelle, päätin aloittaa seitsemältä, koska uskon kyllä pelaavani vielä kahdeksan jälkeenkin.

- - -

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio
-livestream-sessio


Milloin?
Päivä: 1.12.12
Kellonaika: 19.00 alkaen

- - -

Tervetuloa katsomaan siis! :D Se peli on niin hilpeä!! xD Tulkaa teki nauramaan sille! (ja sille ku pelkään pelata sitä... :E;;;; ) Ja kutsukaa ihmeessä kaverinnekin! Pieni promovideo vielä, joka oli aikaisemmassakin postauksessa:Lainaus Wikipediasta:
"Livestream (vanha nimi Mogulus) on nettivideopalvelu, jossa käyttäjä voi lähettää suoraa videokuvaa pelistä tai tapahtumasta käyttäen internetiä.
"

16 kommenttia:

 1. toivottavasti ehdin tulla kattoo sitä ;)

  + olet kaunis!

  goodnightmysweetie.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. sitten vaan iltaa odottelemaan :D + upee video ja sairaan makee aamutakki B---D !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jjjep! xD Joo, se on ihana! Ja kääntötakki, siihen sais myös ton siniset esille, muta aikastlailla pidän kyllä tota punasta eniten. :D

   Poista
 3. millä sä saat tukan pysymään noin hienosti kaksivärisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No puolet ja puolet värjättynä. :D en teidä mitään sen ihmeempää kikkaa. Ei siitä väriä tartu toisaalle. Jos kampaa ja vetää harjaa päälaelta otsatukkaan, saa tasattua omat värit omille puolilleen :D

   Poista
 4. En varmaa ehi/voi seurata ;( Ois kyl iha kiva ;)

  VastaaPoista
 5. en pysty kattoo mun kännyllä :(

  VastaaPoista
 6. Oi luaja sentään! Sä oot ehkä aidoin bloggaaja johon oon törmänny. Tai siis.. no, tosskin videossa oli pätkiä joita olit suunitellu sanovas mutta silti se tuli spontaanin oloisesti. (Blondi käyttää sivistyssanoja, toivottavasti oikeat sanat ees. o.o)
  Ja vihaan niitä postauksia joissa kerrotaan kaupassa käynneistä ja keksien syönnistä. (Oonkohan ite sortunu siihen? Jos oon ni ei oo tarkoitus. :DD) ;)

  http://ikuisuuden.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xDD Joo, olisinhan VOINU tehdä täysin vakavan videon, mutta... noh! Asia meni perille noinkin!

   Joo, samoin, enkä tosiaankaan aio täällä mitään sellaista, ei tämä oo mikään facebook. Enkä Facebookissakaan, herttinen sentään, kuinka TURHAA.

   Haha nauroin tota videota katellessa että kuka sanoo KEKSI?! Ite puhun aina piparista. Outoo. O_O

   Poista
 7. Mullakin on toi peli, mut kylläkin pleikka kakkoselle :D joskus pienempänä ei uskallettu kaverin kaa jatkaa yhestä kohtaa kun Percy vahti käytävillä xD

  VastaaPoista
 8. Voi ei, mun on pakko sanoa et toi video piristi mun iltaa huomattavasti! :D Ihan mahtava! :D

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3