maanantai 17. joulukuuta 2012

Ciel oli törkeä Sebastianille. :(

Jee näin Kuroshitsuji-unta, täytyy kirjoittaa tänne että muistan. Ei siinä kerenny muuta tapahtumaan ku lähdettiin Sebun kanssa juhlissa (mä olin Ciel tässä unessa, ja me oltiin tutkimassa jotain... jotain asiaa siellä) kohti vaunuja, ja olin just kumartunu laittaan kenkiä (kengät oli ilmeisesti jätetty juhlien ulkopuolelle ulkoportaille xDD) jalkaan ku Seba-chan kumartu valmiina sitomaan narut, mut määpä rehvakkaasti ja pikaisesti vedin kenkien sisäsyrjästä vetskarin kiinni ja sanoin hähää "näissä onki tällaiset vetoketjut, ne on paljon nopeampia ku sä!". Sebastian katto mua hiljaa mitään sanomaton ilme kasvoillaan ja mä tuijotin yhtä ilmeettömänä ja me jatkettiin matkaa.

Kun päästiin vaunuun, ni kello jo soi ja olin vihainen. >8( Nään Kuroshitsuji-unta, ja MUN PITÄÄ HERÄTÄ! No, jos en olis heränny ni en olis varmaa muistanu tätäkään pätkää. ÄRRR!!!

11 kommenttia:

 1. Hööh D8 Mä nään kaikkii ihanii unii, ja joskus mä yritän nukahtaa uudelleen et näkisin unen lopun >BD

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa ::D Jos mä nään Kuroshitsuji-unta, se on aina jotakin ihan tajuttoman sairasta. Nykyään en enää paljon näe, mutta kerran näin yhden aavikko-unen. 8D En vaan yksinkertaisesti tajua, mutta he olivat aavikolla. 8---)
  Lee: Morsoista hyvinkin 8DDDD ♥

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluan nähdä tuollaisia unia. Aaaw, ihanaa. "... ne on paljon nopeampia ku sä" <-- ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, lottovoitto ku törmää hyvään uneen! xDD Joo, yhyy nauroin ku heräsin.

   Poista
 4. Mä näin unta että mun koira osas puhua. O_O OKKO EI OSAA PUHUA yt vasta älysin 8D

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3