sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9. päivä joulukuutaYksi lempijoululaulujani tänä jouluna, ehdottomasti! Ja Barbie: A Perfect Christmas on myös ehdottomasti yksi lempi Barbie-leffani. Suosittelen kaikkien katsomaan sen! *3* Rakastan sitä, että Barbie on ihan Barbie tässä leffassa, eikä että itse esiintyisi jonakin hahmona. :D Toinen Barbie-elokuva, jota rakastan, on Barbie: Prinsessakoulu, aivan ihana juoni!!

Pitää katsoa ne molemmat vielä jossain vaiheessa. @_@ Lupasin itselleni, että Täydellisen Joulun katsoisin ehdottomasti näin joulun alla. Katsoin sen viimeksi syksyllä.

Nyt takaisin laiskanlinnaan lukemaan Kuroshitsujin kolmatta lukua ja ehkä vielä katsomaan Lady Oscaria. Haluun namii ;;;____;;; Ja tylsää kun telkusta ei tuu mitään. :E

8 kommenttia:

 1. Barbiet on jostain syystä sellainen laji (sekä nukkeina, että myöskin elokuvina) josta en erikoisemmin välitä. :c
  Nauti Kuroshitsujistasi. Itse luin sen jo perjantaina. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikesta tarvitsekaan pitää, tämä viesti niille, jotka Barbieista tykkäävät. :D En onneks pakota ketään mihinkään.

   Poista
  2. Heh, mäkin luin tänään Kuroshitsujia.. x) Mäkin pidän Barbie-leffoista. On niitä jonkun verran tullut katottua pienempänä.. Ja täytyy kyllä myöntää, että ollaan me niitä kavereiden kanssa katsottu ihan lähivuosinakin. XD En muuten ollutkaan kuullut noista biiseistä ennen, kiitos kun vinkkasit. ;)

   Poista
  3. No, aikuisethan niitä leffoja tekeekin. :D En näe mitään hassua siinä, että kattelee niitä vanhemmallakin iällä!

   Poista
 2. WEH ONKO kUROSHITSUJIN KOLMAS OSA TULLUT KAUPPOIHIN ;W; Pitääpi mennä katsomaan ~ Barbie elokuvat ovat muuten hyviä c;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli viime kuussa jo! :D Joissakin kaupoissa ei oo, ite löysin vaan Suomalaisesta kirjakaupasta täältä Salosta.

   Poista
 3. Ite en Barbeista välitä mutta leffat on ihania!

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3