perjantai 14. joulukuuta 2012

14. päivä joulukuuta

 (klikkaa suuremmaksi!)


Taas pari luonnosta mun luonnoslehtiöstä. Potter-aiheisia taas, jep. :D Nää muistaakseni piirsin siihen aikoihin, ku kuuntelin kolmoskirjan (tällä hetkellä oon viimeisessä nyyh. :( ), päätin piirtää Remuksen ja Jameksen. Jepujee, mun mielikuvassa Remuksen tukka on pitkä (Tubbsin vika, harmi etten voi linkata mun nuoruuden idolin nettisivuja kun siellä ei enää mitään oo :( ). Siriusta en oo piirtäny, ja mun mielikuva vääristy Siriuksesta, koska oon tottunu ajattelemaan sen nuorena pitkähiuksisena, mutta kirjasta kävi ilmi, että Sirpalla on lyhyt tukka nuoruusakoina. Tai ainakin lyhyempi kuin "nykyään". Oon joutunu siis harjoittelemaan ja ajattelemaan lyhyemmän tukan miehelle, eikä siis oo tullu piirretyks sitä. Ei  kyllä sen enempää oo tehny mielikään. O_O

Päästin muutaman niin ruman sanan, mikä varmasti olis saanu Merlinin sukatkin pyörimään, kun mun monitoimiskannerutulostinkopiokone herjas, että vaihas kuule muste, en mä suostu tekee mitään ennen ku sen oot tehny. No, onneks netti on keksitty. Sain suhkot nopeesti tiedokse, että miten ton ongelman pysty väistään. xD

Haaahahahhahaa aina ku ajattelenkin Remusta ni tulee mieleen Heini. :E Sovitaan, että toi piirros on omistettu Heinille. Remuksella on vähän pitkä nenä ja Jameksella taas vähän pieni/lyhyt- Aijoo, mun ei pitäny kertoa kaikkia virheitä. @_@ Joten jätetään lista jo lyhyeen!

Enks oo muuten pr0 tekeen taustoja. ;D

11 kommenttia:

 1. lol onks hienoo olla gosus

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Oon rakastunu sun piirrustustaitoihin!

  VastaaPoista
 3. Osaat kaikkea, saat kaiken mitä tahdot, pääset aina minne haluat... oon kateellinen D; Tuskin sit ku oon 9 vuoden kuluttua 20, niin enää on myynnissä monstereitakaan. En koskaan pääse mihinkään ja joo, mulla on VAIN 19 monsteria. D: Ihailen täällä noita sun omia. Sit sä piirrät täydellisesti ja pääset aina noihin San Diegon Comic-Coneihin ym. D; Miten sulla riittää rahat nihin kaikkii :D:D sori jos kysymys haittaa.

  VastaaPoista
 4. Ei, kauimmainen maa missä oon käyny on saksa. Mä ostan harvinaisemmat nuket ebaystä tai toisilta ulkomaalaisilta harrastajilta ja kulutan ihan omia ansaittuna rahoja nukkeihib, joka on mun ainoa maksava harrastus tällä hetkellä. Ja harmi, jos ajattelet että 19 on pieni määrä. Sehän on jo iso määrä. :/ ja 9 vuoden kuluttua nukkeja tosiaankin voi olla myynnissä, kun/jos into on laantunut ja ihmiset myy nukkejaan pois. Sulla on vähän liian luksus-kuva mun elämästä. :D

  VastaaPoista
 5. AWWW olen ehkä otettu kun ajattelet mua :'D! JA OMISTIT MULLE KUVAN <3 <3 aaaa kiitos kiitos ihanaihanaihana Remus! Pitkä tukka haha, mun kaikki mielikuvat noista hahmoista on ihan sekasikiöisiä ku kaikki piirtää niitä ain eri tavalla ja leffois oli omansa ja sit on tietty se mielikuva, minkä eka loi itekseen ku luki ne kirjat :'D. Mut hän on oikein ihana <3 ! Ja asdf Jameksen leukalinjat on upeat aaa *u*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees ole hyvä! <3 Remus sattuu nyt vaan oleen "HEININ" mies. xDDD

   Poista
 6. NANANANNANANANANANANAA. Ihana James... Piirrä joskus Voldie tai Severus :3 Mulla on joku obsessio niihin :DD Ne o komeita ♥

  VastaaPoista
 7. Hohto en tiedä käärmevoldusta, mutta se nuori. :D ja kalkaroksella on komee nenä, vois joskus ehkä yrittää.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3