keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12...12!

The BIG Mummy!


... kuten isosiskot aina tuntuvat olevan. Kamaloita muumioita. :D:D Minun on helppo puhua kokemuksesta, koska oon ite ainoa isosisko. ... umm wut?

Mefera on kyllä ehdottomasti yksi suosikkinukeistani. En tiedä mikä siinä on, mut sitä on helppo kuvata ja se näyttää vaan niin nätiltä! <3 Jos jäis vaan tunkematta tota standiä joka kuvaan, niin kuvat olis 20% coolimpia. xD Huoh. Leikin että toi ei huuda tuolta MOI OON TÄÄLÄ!!!11

Ja kaikille kiinnostuneille Ass hot As shot -kuvatus tosta kyseisestä kuvasta:


_
Puolessa välissä jouluun jo hei! Jes! Tulis ne laskut jo ni tietäisin, paljonko mulla on vielä joululahjoihin kulutettavaa. %D

13 kommenttia:

 1. En olisi edes huomannut koko standia, jos et olisi maininnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN, PITÄIS OPPIA OLLA HILJAA MUTTA JOKIN SIINÄ ON. Pakko aina pointtaa kaikki virheet kuvista. ÄR. xDD

   Poista
 2. Nefera on todellakin ihana :D Samoin tuo kuva ~ Ihanat muokkaukset ja kaikki c:

  VastaaPoista
 3. .... mäkään en ois huomannu tota standia 8---D Mut ihansama. Ja enskerralla otat sen pois, ja pidät nuken jaloista kiinni, ja otat (tärisevin kätösin, t. kokemusta on) sen nassusta hienon kuvasen ~
  Kaunis. Hyvin kaunis. <3 Nefe on vaan jotenkin niin elegantti nukke.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi kun toinen käsi pitelee joko kameraa tai jotain varjoja nostattavaa (known as Valkoinen A4), aina on toisella kädellä jotain muuta. xD Tai kuvaa ei saa kunnolla sommiteltua jos keskittyy sekä kameraan että nukkeen.

   Ja hei höpsis, ei kaikkia blogitekstejä kuulu lukea, vain katsoa kuvat hyi hyi teitä!! xDD En kerralla hyppäätte sitten kaikkien virhespottaus-tekstien ohi!

   Poista
 4. Ihana kuva! En edes huomannu ständiä! Nefera on iihana :)

  VastaaPoista
 5. Aasfasdfasfda noi hiukset on ehkä ihan älyttömän ihanan väriset aaaaa @u@ toi kyl näyttää ihan törkeen ihanalta nimenomaan väriskaalansa puolesta, ja vaate mikä tästä kulmasta näkyy näyttää myös kivalta aaa.

  Ja lol toi standi :'D en kyl itekään huomannu ennen ku sanoit mut ymmärrän kyl et turhauttaa tollaset ylimääräset ku ite ne sit kuitenki aina huomaa. En tiiä toimisko se sit et esimerkiks tossa nimenomaisessa posessa ois koittanu laittaa sen standin ton nuken vartalon taakse piiloon? Tietty siinä näkyis sit viel se haarukka sen keskivartalon ympärillä, tai ainakin osa sitä, mut ei tota takatappia :'D. Mut kai sä tollast oot iteki tajunnu kokeilla ku oot kuitenki se kokenut konkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihankuin mä mun nukkekuvia sen enempää suunnittelen että osaisin valita hyvän posen ja sitten siirtää standiä sitä mukaa. xDD Oon niin malttamaton ja räpsin kuvia sitä mukaa mitä nukkea käännän ja katson, että mikä kuva lopulta on näyttämisen arvoinen. 8'D Mut shh, aika monessa mun nukkekuvassa on standi... nyt ei mennä sitten etsimään niitä. XD

   Kiitos! <3

   Poista
  2. Kato aina omiin virheisiin on puolustuspuhe hyi minä! :DDD näin ei opita! >8E

   Poista
 6. Ihana kuva :) Nefe on nätti, enkä ois huomanu tota ständii jos et ois sanonu 0_0'

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3