tiistai 6. marraskuuta 2012

Onnea goSu! 5 wee!!!

(Klikkaa kuva isommaksi!)

goSupermodel täyttää taas vuosia, kylläpäs nopeasti meni vuosi kyllä! O_O Muistan ku eilisen kun tein viime vuoden synttärikuvan!

Tällä kertaa Maisie otti taas yhteyttä, että haluaisinko tehdä kuvituksen taas. Onneks sain melkein heti inspiraation, muuten olisin stressin myötä sysänny kuvituksen toisaalle (koska sain eilen mun MH-lähettiläs -videon voittolahjan, eli videotakin pitäisi alkaan työstään). Sitä paitsi, oon pari kertaa passannu kuvitukset, kun ei oo ollu aikaa tai hyvää ideaa. ;_; Tai oon ollu vaan saamaton! Välillä vaan tulee semmosia hirveitä oloja, joista tietää ettei kannata edes yrittää piirtää, koska olo tulee vaan superturhautuneeks.

Teema tällä kertaa on lapsuuden sadut ja naamiaiset. Pienen pohdinnan jälkeen piirsin Peppi Pitkätossun kuvaan, ja yritin vielä tehdä kuvan sen näkäiseksi, miltä se mahdollisesti näyttäis jossain kuvituksessa jossain Peppi-kirjassa. Siksi jätin varjostamattakin. En teidä onnistuinko, mutta toivottavasti! xD

Kuva vähän näyttää siltä, että goSu täyttäis kymmenen vuotta :E Lisäsin jälkikäteen kielen tohon kuvaan, jotta toi toinen käsi ei tois kuvaan sitä toista vitosta... xD; Hitsi vie!

Toteutin tän siis piirtämällä ja tussaamalla ihan paperille, koneella sitten läiskin värit ja korjasin tussausta. :D Ja tekstit toki koneella. Jes! Tää oli aika pikatyö, tein sen eilen illalla alusta loppuun. Ei mikään vaikea asento tai mitään vaikeita yksityiskohtia edes.

11 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3