maanantai 12. marraskuuta 2012

Koruista on muuhunkin!

Toralei:
"MEOWLODY!! D8 PURRSEPHONE??!?"

(Lisää "Lisätietoja":n linkin takana)


 Toralein karvat nousivat pystyyn sen järkytyksen edessä, jonka tuo neiti joutui kohtaamaan
melkein oitis huoneeseen astuttuaan.

"MEOWLODY?!??! DD8 PURRSEPHONE?!????" pääsi epätoivoinen vinkaisu neidon suusta.

"Ä-ÄLKÄÄ PELÄTKÖ!" huudahti Toralei edelleen syvästi järkyttyneenä tilanteesta,
"Autan teidät hetimiten ulos sieltä!"

Kiirehtien Toralei alkoi etsiä lukkoa, jonka voisi tiirikoida.
"Kyllä saan sen auki!" hän vannoitti etsinnän keskellä.
Mitään lasiakaan tuo kirkas asia ei ollut, hän ei voisi heittää edes kiveä sitä päin.

Hampaatkaan eivät pureutuneet tuohon paksuun materiaaliin, jota ei voinut edes seinäksi kutsua. Mitä tämä oli, miksi hänen minionins- parhaat ystävänsä olivat tuolla lailla loukussa kuin elävät.. öö näyttelyesineet?!

Hampaiden vihlauksen alkaessa Toralein oli pakko luovuttaa ja lysähtää polvilleen maahan huutaen dramaattisen "EEEEEIIIIIIIIIIII":n niin kovaa, että ruumiit kääntyivät haudoissaan.

Pehmeä, viekas hykerrys sai Toralein kuitenkin hätkähtämään epätoivoisuudestaan.

Sähähtäen puolivilli kissa kääntyi kohti kalliita korkoja ja tunsi turkkinsa pörhentyvän.

"Voi RA sentään, katso nyt tuota tukkaa..." kuului vastenmielisen myötätuntoinen ääni sanovan.

"Mitä SINÄ täällä teet?!" murahti Toralei kohti siteisiin vuorattua naista eikä voinut olla tuntematta syvää inhoa sisällään.

"Minäkö?" ivallinen ääni vastasi.

"Ajattelin päästää sinut tuosta nöyryytyksestä, kyntesi ovat todella huonossa kunnossa, hyvä ettei kulmahampaasi ole karkenneet ja voi tuota turkkiasi, miten kiilloton se onkaan (ja takussa.)!"

Tolarei irvisti niin, että hänen terävät hampaansa näkyivät. Ne olivat täydellisessä terässä.

"Tulin totta kai -", Cleo päästi syvän huokauksen, "- tarjoamaan sinulle apuani..."

"Mutta ilmeisesti suhteeni eivät kiinnosta sinua, tietäisin niin juuri oikeanlaisia hirviöitä, jotka voisivat ratkoa pulmasi... Mutta hyvä on, tunnen sinut, ja vaikka onkin mukavaa katsella, kuinka olet polvistunut eteeni, voin kääntyä ja jättää sinut rauhaan, oman onnesi nojaan~"

"EI!!" kiirehti Toralei hätäisenä keskeyttämään Cleon, joka oli juuri kääntynyt lähteäkseen pois paikalta.

Toralei nosti rauhallisesti kätensä eteensä, tutkaillen täydellisiä raatelukynsiään.

"Vaikka puolet puheestasi on pölyisiä kuin isoisäni hauta, puhut silti osittain totta... Kynteni ja turkkini ovat huonossa kunnossa. >_> Vaikka pärjäisin kyllä tässä pulmassa vallan mainiosti yksinkin, miksi näkisin vaivaa?"

Toralei nousi nopeasti kuin ei olisi koskaan maassa ollutkaan - miten NOLOA olikaan, että tuo haisevan muumion tytär löysi hänet maasta...

"Pistä soittaen. Likainen työväkesi voi mielellään tehdä homman puolestani. û_u" Toralei tuhahti.

"Pistin jo", Cleo nauroi matalasti ja virnisti vinosti, "Tottakai tiesin jo ennestään, mitä vastaisit."

Toralei oli kuin ei olisi kuullutkaan Cleon sutkautusta, vaikka hänen teki mieli raapia tuon olennon ylimielinen hymy pois tämän mukamas täydellisiltä kasvoilta.

Vihaiset ajatukset sotkeutuivat kuitenkin oitis pään muuhun hälinään, kun paikalle ilmestyi yllättäen uusi tyttö.

"FRANKIE  ON AINA VALMIS OJENTAMAAN AUTTAVAA KÄTTÄÄN (kirjaimellisesti :x) PULASSA OLEVILLE HIRVIÖILLE!", julisti juuri paikalle saapunut Frankie.

"Mjaaah", Toralei tuhahti ja vilkaisi Cleoa, joka oli juuri keskittynyt näpyttelemään kännykkäänsä, ilmeisesti poikaystävänsä kanssa. "Miten sinä muka voit auttaa minua sen enempää kuin itse?"

"Eikö neiti Cleo de Nilellä ole varaa muuhun? ù_u"

"Voi ei ei ei!" Frankie henkäisi iloisena. "Tai siis varmasti on, olen nähnyt heidän hautakammionsa! :D Mutta minä olen kätevä käsitöissä, olen varmasti paras, mitä tähän hätään saa!"

Toralei pyöräytti silmiään. Itsekehu ei haitannut silloin kun hän itse niin teki, mutta silloin kun toiset tekevät sitä (vaikka Frankien itsekehu ei ollutkaan niin haiseva, eikä tarkoitettu itsekehuksi), niin hän ei voinut sietää sitä.

"Sitä paitsi!" Frankie jatkoi innoissaan, vaikka Toralei tuskin kuunteli häntä. "Minulla on paljon parempaa kuin pelkät kädet, hampaat, kynnet ja korot!"

"Minulla on  NÄMÄ!"

"Bling bling!" kimalsivat Frankien mahtavat korvakorut pelottavan terävinä, valmiina toimeen.

Ja mehän kaikki teidämme, kuinka helppo on auttaa pulassa olevat hahmot  ulos laatikoistaan jos sakset ovat lähettyvillä. ;D

- - -

Jotkut lukijoista on halunnut Monster High -kuvatarinoita. No, tässä jonkinmoinen edes, eikä edes väkisin väännetty! xD Sain idean kun tilasin noi kissakaksoset.

Oon köyhä kirjoittamaan tarinoita, mutta minkäs teet kun on laiska lukemaan. Kunhan osaa muutaman verbin ja sanan, niin kyllä sieltä tarina syntyy! %D Toivottavasti tämä käy, mulla on aina kivaa tarinoita kirjoitellessa!

40 kommenttia:

 1. Jep jep nuket saa helposti ulos paketista hyvien ystäviemme saksien avulla :DDD mitä tekisimmekään ilman niitä :) ?

  VastaaPoista
 2. Oooi, kissakaksoset:) Itekkin toivon mukaan saan sitten jouluna kun tulevat TRUeen... Mut noi paketit saa kyl auki ilman saksiakin, ainakin minä koska ninjaan ne auki jo autossa kun ollaan menossa kotiin (y) Mut ihana KT silti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AUTOSSA ? Kuinka saatat ? Nautinto pitää säästää kotiin ~
   Sakset - nukkelijan paras kaveri ;)

   Poista
  2. Eieieiei, NE TUKEHTUU sinne muovilootaan, vapautan ne mahdollisimman äkkiä :3 Kyllä mä ne päätkin saan irti ilman saksia, kiskon vaan sillein jännästi (y)

   Poista
  3. Oi en suosittelis. o_o Jos huonosti käy, takaraivo voi haljeta, sit ei oo kivaa :(

   Poista
 3. Joo, mutta päitä on turhan vaikea saada ilman saksia irti! :D Mutta ihanan helppo kyllä nää MH-paketit avata, se on niiiin totta. <3

  (Hyi okei en voi kuvata mitään toista osaa, missä Frankien saksia tarvitaan.. O_O Ajatelkaa, tommoset muovi-jutut ammuttuna takaraivoon, hyi! XD)


  Kiitos kiitos! :D

  VastaaPoista
 4. ehehehehe!hauskaa!toralei on aika.... thihihihii!

  VastaaPoista
 5. Ihana ja hauska. Tällaisia saisi tulla lisääkin 8) Kissakaksoset. Oon nyt ihan kahden vaiheilla, ostanko vaiko enkö. Rahaa ei ole, joten ketuttaa, mutta toisaalta: tekee mieli hankkia ne.
  Ärhm. Jos niitä olisi vielä ensivuonna... Joululahjalistaan ei meinaan mahdu enää viidenkympin nukkeja, ikävä kyllä. x_x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OSTA OSTA >:D Ei kannata pohtia mun edessä!

   Saako niitä muuten ihan Suomen kaupoista? O_O

   Poista
 6. Woah, mun lempinukkejen tuplapakkaus. ♥.♥

  VastaaPoista
 7. Miten noi kuvat on noin ihanii??? Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä teetkö tiedolla paljon mitään tai auttaako se sua. xD Oikeastaan suht tavallinen järjestelmäkamera mulla tällä hetkellä, ei ammattilaiskamera siis, ja tänkin kuvasin kamerassa tulleella kittilinssillä (eli paketissa mukana olleella "perus"linssillä), koska olin laiska enkä jaksanut vaihtaa macrolinssiin. Eikä siinä mitään, kamera oli tuplasti kevyempikin.

   Mutta merkillä tuskin teet mitään, kaikki järkkärit toimii samalla periaatteella. :D Ajattelin, että olisin vastannut tyypillisen "kameralla ei ole väliä", mutta tässä oikeastaan oli pakko vääntää suljinnopeutta ja ISO-arvoa suuremmaksi, niin olisin valehdellut, sen verran pimeä tässä kuvatessa kuitenkin oli että hirveän pitkälle en olis tavallisella päässyt.

   Ja sitten käsittelen kuvat vielä tietokoneella, joten ihan suoraan kamerasta nää kuvat ei oo, vaikka mitään hirveän suurta en tehnytkään kuville. :D (vähän nostin valoisuutta joissain kuvissa ja lisäsin kontrastia ja terävöitystä + poistin häiritseviä kohtia, kuten taustalta jotain, sojottavia hiuksia, naamoista likaa yms...)

   Poista
 8. Heii!! Ei liity asiaan, mut kumminki Hm jutskuihi!:D Saako noilta nukeilta hiukset pois ilman kynimistä saksilla jne:DD??(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti :( hiukset saa kokonaan pois, jos ensin kynii ja sitten kaula-aukosta vetää pään sisältä pinseteillä jäljelläolevat pois.

   Poista
 9. Ooooh xOxMeowlody&Purrsephony...*dead*mä niiin haluun noi D: Mut no money :( 6€ ei pitkälle pötkitä...Mutta ihana kt:) Hahmot on ihan oikeenlaisiiki OwOVapauttaisitko (jos et jo oo)kissasiskot paketista ja mahdollisesti tekisit heistä uuden kuvatarinan?

  VastaaPoista
 10. Ps.myös theaderella(en osaa kirjottaa sitä >n<)frankiellä olisi hyvin sakset kengän korkoina B-)

  VastaaPoista
 11. Linda, pieni haaste sinulle löytyy täältä;

  http://ikuisuuden.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OHOHO *käsienhierontaa* jes, jotain "vähän jännempää" >:D

   Poista
 12. Kohdistin jostakin syystä katseeni noihin Frankien meikkihin, aivan ihanasti tehty. Näissä nukeissa (kaikissa MG nukeissa) on meikkaus osunut kohdalleen, ottaen vertailuun esim. Bratzit, joiden meikit voi olla ostaessa sekaiset ja huonot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! :D On kyllä näissäkin se, että voi meikki olla huono, ovat kuitenkin playline-nukkeja. Mutt ajoo, ite tykkään hirveästi näistä meikeistä! :D

   Poista
 13. Haluun jo meowlidyn ja purrsephonen!D:
  Pelottaa et jos ne on loppunu siihen mennessä ku saan rahat nyysittyy kokoon...(onko se sana?)

  VastaaPoista
 14. aika söpö hei toi Toralei epätoivosena >_<

  VastaaPoista
 15. Me ei mennä ikinä ulkomaille*myrts*.Eikä mulle suostuta tilaan netistä :-Qx-(:-[

  VastaaPoista
 16. nyt ku teit ton kt:n nii haluun jatkoa sille!Haluun nähä werecat systereitä!(ja cupidia...)
  se oli sitten ilmoitus ja anomus xDtoi oli vaa nii hyvä kuvatarina:}

  VastaaPoista
 17. Ihana kuvatarina, löysin toys r us sivuilta nuo viimein & ehkä saan!

  VastaaPoista
 18. millonkas tulee seuraava postaus?

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3