perjantai 19. lokakuuta 2012

Spirit Day, 19.10.

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Vuodesta 2010 lähtien lokakuun 19. on omistettu kaikille niille LBGT-ryhmän (homoseksuaalit, biseksuaalit ja transsukupuoliset) jäsenille, joita on kiusattu, ja jotka ovat luopuneet elämästään kiusaajien takia. Päivän tarkoitus on pukeutua violettiin, jotta voi näyttää että kannustaa ja välittää, sekä muistelee pois menneitä ihmisiä. Moni nettisaitti on myös päivän takia vaihtanut väriään violettiin.

Myös deviantArtissa on tänään mahdollista submittaa Spirit Day -eventtiin omaa taidettaan liittyen tähän päivään. Mä päätin nyt ensimmäistä kertaa osallistua, idean sain siitä, että kuvasin Spectraa Halloweenin takia (kuvan näette sitten Halloweenin alla :D) ja tajusin, miten kaikella tapaa Spectra sopii tähän päivään: Spectra on itse henki, MH:n sanoma on, että pitäisi saada olla oma itsensä ilman että pelkää, ja Spectran teemaväri on VIOLETTI.

Enkä kyllä ole yhtään varma onko mun englanti ollenkaan puhdasta tossa, mutta toivottavasti viestin ymmärtää. :D

Hirveää, että jotkut ihmiset näkevät ainoan toivon lähteä kokonaan pois tästä maailmasta sen takia, että eivät saa RAKASTAA. D: Me ollaan kaikki ihmisiä, ja ilman rakkautta ei kukaan voi elää. Mä vihaan suunnattomasti niitä pienisieluisia ihmisiä, jotka oman periaatteensa takia ei voi antaa toisten elää rauhassa ja ONNELLISENA. Ja tällaisissa asioissa ne hirveät ihmiset voivat elää niiden raukkojen sijaan. No, niillä se ongelma on ja ne joutuu elämään niissä omissa ärsyttävissä ajatuksissaan niin kauan kun päättävät olla obsessoituneita niihin negatiivisiin ajatuksiinsa. Onko sekään nyt sitten mukavaa elämää.

Spectra Vondergeist täällä, Spirit Dayn puolesta.
Olkaa onnellisia ja jaksakaa,
Maailmasta tulee vielä onnellisempi paikka,
paikka meille kaikille!

10 kommenttia:

 1. No niimpä! Me ollaan kuitenkin kaikki ihmisiä, joten miksi pitää jaotella sen suurempiin tyhmiin, ja vielä pahempaa haukkua tai kiusata sen takia?

  VastaaPoista
 2. Näinhän asia on. Itse fanitan suuresti homoja, lesboja ja transsukupuolisia, jotka uskaltavat olla omanlaisiaan. Ja muutenkin.. <3
  On noloa mennä haukkumaan / kiusaamaan ihmistä tällaisen asian takia. Se, jota tällaisista asioista kiusataan, ei TO-DEL-LA-KAAN ole nolo, vaan se, joka kiusaa, on.
  Ihanaa että sä otat tän puheeksi !

  / btw. Juuri tänään mietin transsukupuolisia.. (Osittain siksi, että kehittelin yhtä mun hahmoani, mutta..~~ <3)

  VastaaPoista
 3. Mä olin täysin vahingossa laittanut tänään violetin paidan kouluun :D Aina jos on joku väripäivä, niin laitan vaan sen värisen paidan, joten hups. Noh, ei kyllä kaduta yhtään.

  VastaaPoista
 4. Niin juuri! eikö ihminen saa olla omanlainen ja rakastaa ketä vain?:) rakastaminen ei ole laissa kielletty!

  VastaaPoista
 5. Liikutuin. ;___; ♥
  Tää on ihan totta! Mahtava kuva ja olen smaa mieltä sun kanssa.
  Kiusaaminen on kauheaa, mä tiedän sen. ~
  ++ Fanitan sua Linda, kun uskallat ottaa tän asian esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ! Liikutuin tästä tosi paljon. ;_; On ihanaa uskaltaa ottaa tämä asia esille. ♥

   Poista
 6. Hyvä kun otit puheeks, annetaan kaikkien olla mitä haluaa <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitos, totta kai tärkeästä asiasta pitää puhua, enkä pelkää puhua tästä. :D Tietenkin riippuen tilanteesta.

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3