maanantai 15. lokakuuta 2012

Mukaan MH-elokuvan ennakkonäytökseen?


Eli eli, olen tosiaankin menossa MH-elokuvan ennakkonäytökseen Helsinkiin (ihankuin ette jo sitä tietäis xD), ja mun, Draculauran ja Hanskin lisäks mulle jäis vielä kaks "lippua" (Draculaura tulee pahiksena salakuljetuksena laukun sisällä tai käsissä xD) Monster High - Monsterit Määrää -elokuvan ennakkonäytökseen. Liput ovat "lippuja", koska fyysisiä kisan voittajat eivät saa. Nimet otetaan ovella vastaan, ja näin ollen pääsee kolme mun nimellä sisään. :D

Elokuvan tietoja:

Teatteri: 
Maxim 2, Helsinki

Ajankohta: 
18.10.2012 kello 15.00-17.00 (elokuva alkaa 15.30 ja loppuu 16.40)

- - -


Ja tästä alkaa pieni KISA, jonka pienet säännöt tulevat tässä:

Jos olet halukas tulemaan katsomaan elokuvaa...

1. ... Pohdi ensin tarkaan, että pääsetkö sinne. Kysy vanhemmiltasi (jos tarvitset) lupaa ensin ennen kuin osallistut. (tämä siksi, että kaikki OIKEASTI pääsevät, saavat "lipun". En halua, että joku oikeasti pääsevä jää tulematta sen takia että toinen, joka ei jostain syystä pääsekkään, jättää "lipun" käyttämättä.)
2. ... kun tiedät, että pääset, PERUSTELE tähän viestiin vastauksena oikein hyvin, että MIKSI JUURI SUN pitäis päästä katsomaan leffaa. :D Perusteluista on helpointa antaa lippu sille, joka sen oikeasti ansaitsee.
3. Ja ennenkuin osallistut, varmista vielä, että oikeasti sitten PÄÄSET myös sinne.
4. Ja osallistukaa mieluusti ennen torstaita. xD Sanotaan nyt vaikka että keskiviikko 17.10. klo 18.00 on tämän mentävä kiinni.

- - -

Ja vielä infoa, jos mahdolliset kaksi onnistuvat pääsemään leffaan :D:

- Tapaamme ovella kolmen aikoihin (mieluusti hieman ennen)
- Mut tunnistaa luultavasti ylläolevasta asusta: Ghouls Rule -Draculaurasta ja tummanpinkistä pitkästä tukasta. Jos päätän, että en pidäkään peruukkia, GR-Draculauran pitäisi ainakin vielä mukana olla, ja tukkani on toiselta puolelta vaalea ja toiselta puolelta musta, polkkatukkamallinen. :D Ja saatan pitää, jos muistan, nimilappua, josta tulee selville ainakin gosunikkini (Sinfonia), ja luultavasti siinä nimilapussa lukee myös "Linda S. Irina".
- Lähdemme joko junalla tai bussilla Hanskin kanssa Salosta. Jos onnekkaasti oot salolainen, mukaan pääsee toki jo täältä. Tietenkin jo Turusta (/ joltain väliltä Turku-Helsinki) tulleet voivat löytää meidät ja tavata jo näin. :D Jos joku matkustaa mukana, niin ajoista tarkempaa tietoa sitten tarvittaessa.
- Tottelen nimeä Linda/Sinfonia/Tai. Lindana hieman varmemmin kuin parina muuna, joissa kohtaa voi kestää sekunnin murto-osa tajuta, että kuulostaapa tutulta. Mutta niin voi käydä mun oikeankin nimen kanssa. :E;;;

24 kommenttia:

 1. Arvaa haluisinko?? ;A;
  JOO! ...mutta kun en pääse. Asun niin kaukana ja pitäisi tulla bussilla. Nyyyh. En voi myöskään ottaa koulusta vapaata eikä muutenkaan käy. :(
  Ottaaa päähään..no ehkä mä selviän! :D

  VastaaPoista
 2. Vooois, olispa kiva .... C--: Miulla ei vaan taida olla rahaa junalippuihin, pirhana... >c Että taitaapi olla turha osallistua.

  VastaaPoista
 3. Haluaisin niin, mut Jyväskylästä en saa itekseni lähteä tulemaan, joten äiti pitäis ottaa mukaan. Eikä se uskalla jättää mua yksin teidän seuraan EIKUEI. En taida edes kysyä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi. :( No jos ei kukaan muukaan pääse, niin ainahan sen toisen lipun voi antaa sun äiteelles. :D

   Poista
 4. voisin sitä ehkä tulla, mutta jätän kunnian jollekin muulle, sillä itse en omista edes yhden yhtä monsteria, enkä niitä enempää fanita ;) mutta kyllä aion joskus monsterin hankkia! n___n

  VastaaPoista
 5. Nyyh :( Lähden 18 päivä syyslomailemaan pois Helsingistä.

  VastaaPoista
 6. Voisin tullakkin, mutta mun on turha ees kysyä, kun en tasan pääse jäämään vieraiden ihmisten seuraan ;(

  VastaaPoista
 7. Kelpais ♥ ;_; Mutkuneirahaajunaan.
  ...Ellen sit hyppää junaan salamatkustajaks ja mee aina piiloon ku lipuntarkastaja tulee! 8D Öö okei, jos en kuitenkaan.
  Noh, onneksi se tulee DVD'lle. Okok, myönnän et en malttanu odottaa ja katoin sen jo etukäteen Youtubesta mut heh XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...oonko mä ainoo joka ei tarviis huoltajaa mukaan Helsinkiin (vaikka asunki 4½h junamatkan päässä eheh) ? D::
   Voieishhh, eli ainoo jonka takia en pääse on huono rahatilanne, voihan japanilainennakkimustekala! ;_;

   Poista
 8. Olin ihan *OMGMUNONPÄÄSTÄVÄÄÄÄ!!*

  Kyl asun hesassa, ja niin ja niin, mutta vanhemmat ei päästäis millään ;_; ellei mun isosisko vois tulla mukaan mikä on mahdotonta. Ja 18 päivä en varmaan oon lähössä muualle suomeen, joten kaikki an vaan niin mahdotonta D:::

  VastaaPoista
 9. Ei tätäkään tyttöä onnista tällä kertaa, päivä on huono ++ meiltä menee se kaksi tuntia tulla Helsinkiin, tietysti äitini pitäisi tulla mukaan. Jos olisi ollut muulloin olisi saattanut olla helpompaa. No aion kyllä ostaa sen DVD:eelle ja katsella sitä omalta kotisohvalta :)

  VastaaPoista
 10. Mä otan siskon ja kaks kaveria mukaan, siinä ne liput täyttyykin 8)

  VastaaPoista
 11. Olisipas kivaa tulla, mutta äiti ei ikuna laskisi mua sinne yksin.. :DD Ja asun melko kaukana Helsingistä. Ja lupaa on ihan turha kysyä, suostuttelussa menisi aika kauan enkä jaksa suostutella kun tärkeintä olisi nyt päästä Rove-ostoksille.. ~

  VastaaPoista
 12. ai vitsi ku olisin salolainen UnU grr mut en pääse

  VastaaPoista
 13. ai kappas minäki oon salolainen :3
  mä pääsisin VAIN jos minnust pidettäis oikeen hyvää huolta. :DD kuulostaa hyvin tyhmältä mut vanhempien puheet ny on. mä olisin lipun arvoinen koska keräilen monster high-nukkeja äidin kans ja sain koulussa stipendin mun harrastuneisuudesta :DD lol en haluu kuulostaa itserakkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ajattelin että kukaan ei pääsis. :D

   Ja ei oo tyhmää ei yhtään. Järkevää! :D

   Kattottaa huomiseen saakka, jos kukaan muu ei halua/onnistu pääsemään, voi olla että sä sitten lyöttäydyt meiän mukaan Salosta Hesaan ja sieltä sitten takaisin leffan jälkeen. :D

   Poista
 14. Voiku ois kivaa ♥ Mikä päivä se on? Lähetää perjantain laivalle ja tullaan sunnuntaina. Ei vanhemmat (tai oikeestaan äiti (joo, se on ylisuojelevainen)) päästäis mua vieraitten ihmisten seuraan yksin :(


  tinjanmonsteriblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Nykyään niin monien vanhemmat on hirveen ylisuojelevia. Ei edes kaverin mukaan päästä jos menee junalla vaikka määränpäässä ois joku sukulaisperhe jonka luo menisi. Tai vaikka olisi joku muu aikuinen mukana ja olisi siellä vain sen elokuvan ajan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ei ne vanhemmat voi varmasti tietää, että kenen kanssa lapset menee. :) Uutisissaon juttuja on jo turhan usein niistä asioista, että lapsia kaapataan ja näin (vaikka ennen vanhaankin kyllä kaapattiin, mutta kaikesta ei uutisoitu), ja muutenkin periaatteessa kyllä parempikin että ollaan enemmänkin ylisuojelevia kuin että suojellaan liian vähän. On se vanhemmille tosi jännä paikka päästää lapsi jonnekin, varsinkin pidemmälle matkalle. :D + moni asia tulee vähän liian pian ettei edes kerkeä varautumaan. :x

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3