perjantai 14. syyskuuta 2012

W.I.T.C.H.

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi! :)

2000-luvun alkupuolella ilmestyi muutaman vuoden (öö no aika kauan kuin muutaman... xD) sellainen lehtisarja nimeltä W.I.T.C.H. Ihastuin tähän toki heti kun näin ensimmäisen lehden kannen, ja pakko sitä oli päästä lukemaan. Se jäi kuitenkin mulla kesken jossain vaiheessa, mutta nyt mulle iski himo taas lukea sitä - ja kuinka onnellisesti Heinillä oli n. 40 sivua tätä sarjakuvaa itsellään. <3 Oon jo yli puolenvälin ;_; ja saa nähdä, mitä sitten kun lehdet loppuu kesken. Olisi ihana omistaa itekki nää kaikki!

W.I.T.C.H. on inspiroinu mua ihan hirmuisesti artillaan, ja aikoinaan (ja vielä nykyäänkin xD) mulla kestää lukea noita lehden sivuja ku jään pällistelemään artteja. Ihanan vaivanloisen näköistä ja kaunista piirrosjälkeä ja posetusta, sekä kaikki ne vaatteet!! Miten noi piirtäjät onkaan saaneet piirtämisen näyttämään niin helpolta? Lehti toimii myös oivana nostalgia-panoksena, kaikki korput muistikorttien tilalla ja kuvaputkinäytöt - sekä, kuinka harvinaista oli omistaa kännykkä ja miten ankaraa senaikainen kasvatus on (voisi nykyäänkin olla. Mutta jotenkin kännykät on antaneet sen mahdollisuuden monille perheille, että ei lapsen tarvitse enää niin paljoa kotona olla, kun kiinni kerran saa. :x )

- - -

Pitkästä aikaa väritin värikynillä. Joooooooooooooooooooo, huomaa jäljestä, että en tosiaankaan harrasta hirveästi muuta kuin digitaalista värittämistä. Muu ei oikein oo mulle. Tai no, vois olla jos vaan jaksais opetella. Mun käsi on niin epävakaa, että tasaisesti värittämisestä ei vaan tule mitään.

Hiuksiin ja Kandrakarin sydämeen käytin osittain syvyyttä luomaan värien puutteessa Pro Marker -nimisiä tusseja, en muuten oikein. Sitten käytin jotain halppis-värikyniä, joilla ei saanu kun yhtä tiettyä sävyä (= hankalaa siis värittää haaleampaa ja päälle samalla kynällä sitten tummempaa), ja sitten vähän kalliimpia, Derwentin värikyniä. Tussaukseen käytin eri paksuisiaDR Pigmen Ink / Pilot Drawing Pen (en tiedä mikä on sen virallinen nimi vaiko onko molemmat :'D )  -tusseja, ja lopuksi vielä putsasin kuvaa koneella ja säädin vähän sävyjä, jotta kuva näyttäis vähän enemmältä kuin "hätäisesti sutaistulta". Siinä siis välineistä, jos jotakuta kiinnostaa.

- - -

AIJOO! Ja Gleen neljäs tuottis alkoi eilen! @_____@ Oh, vaikuttaa hyvältä! Pelkäsin ihan suotta, ainakin ekasta jaksosta päätellen. Silloin joskus olin mäki jo valmiina heti vastaan uusia kausia, jos näyttelijät jotenkin vaihtuu, mutta mitä enemmän ikää tuli niin sitä avoimena mieli säily - koska sitä jotkut sarjat onnistu todistamaan vaan niin hyvin, että ehkä näyttelijävaihdokset voi olla hyviä. :D Ja yhää, sarjassahan on ihan hirveästi vanhoja hahmoja edelleen, niitä ei ole jyrätty ainakaan vielä! Ja tulevissa jaksoissa tulee lisää vanhoja hahmoja. <3 Ja Gleen ensimmäinen jakso oli niin Gleetä, että huhhuh. Uuudetkin hahmot vaikuttavat ihan OK:lta, ja onnistuivat heti ottamaan taas ihan uuden kannan ajankohtaisiin epäkohtiin. Varsinkin jakson loppu oli aivan ihana, enkä jaksa odottaa viikkoa, että pääsee sitä taas näkemään!

Mikä on inspiroinu sua piirtämisessä, jos siis piirrät?
Kirja, tyyli, hahmo, kuva, sarjat... Sen päätät sinä! :D

20 kommenttia:

 1. Oi, muistan kun mullakin oli W.I.T.C.H aika. Niin muistan sen. Lopetin tosin sen lehtien ja oheiskaman keräilyn 95 sarjakuvalehden jälkeen luultavasti. Tossa äsken kun nopeasti tarkistin. Ja noitka kaikki omistamiani kirjoja en ole edes lukenut. + onhan mulla sitä videonauhalle äänitetty ja kaikkea. Uhhuh.

  Mutta tästä sarjasta mun piirtämistyyli varmaan lähti, kun noita tytteleitä yritti piirrellä. :'--DD Mutta ah, ne vaatteet on kyllä upeita. Aina erilaisita päällä. Hay Lin oli ihan awesome. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi niitä on ihan älyttömästi niitä lehtiä @_@ Onnekas olet siinä vaiheessa kun W.I.T.C.H.-kärpänen puree sua uudestaan. :D Jos puree. Itse olin lukenut jotain pari niitä kirjaa.

   Hay Lin ja Will on mun suosikkeja. <3 Cornelia on siinä aika lähellä suosikkuutta ja Irmaan tunnen vaan jotain yhteenkuuluvuutta, että lähellä hänkin. xD Ainoa, josta en koskaan oikein välittänyt, on Taranee. :(

   Poista
  2. Luotisateen kanssa samoilla linjoilla: itselläkin kaapissa paljon W.I.T.C.H -kirjoja joita ei ole koskaan edes luettu. Osan luin päivässä ja ne luettiinkin sitten moneen kertaan. (:
   Vaatteet ovat kyllä upeita. Pidän Hay Linin nauhatyylistä. nwn Niiden uudemmat asut ei sitten olekaan niin kivoja mutta vanhat on ihania! <3
   Minunkin eka piirtotyylini lähti näiden piirtelystä~

   Mulla oli niin monta suosikkia ! Will ei ole koskaan ollut ihan mikään ykkössuosikki, Irma oli silloin ehdoton lemppari, Taraneesta en kauheasti välittänyt, Cornelia-kausiakin oli välillä, ja Hay Lin on aina ollut tosi symppis~ <3

   Poista
 2. meillä luetaan W.I.T.C.H lehteä yhä vieläkin. me molemmat, minä ja 5 vee lapsukaiseni. yhdessä ja erikseen.
  mä luin ensikerran lehteä jo silloin alkuperäisen ilmestymisen yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama mulla! :D Olin itsekin 13-vuotias kun tää lehti ilmesty Suomessa. Olin "ihan samanlainen ku Will ku Willkin oli syntyny tammikuussa!11" xD

   Poista
 3. Hehee mäki luen w.i.t.c.h:iä viäki silloon tällöön, meillä on melkee ne kaikki lukuunottamatta joitaki uudempia.... 8) Ku mun isosisko (nyt 18w) on alkanu lukee niitä silloon heti ku ne ilmesty ;) Mäki voisin piirtää jonku w.i.t.c.h. tytön :)

  VastaaPoista
 4. minäkin olen lukenut W.I.T.C.H:iä mun ehdoton suosikki oli corneelia

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniisti piirretty Will ! Rakastan tyyliäsi ~
  Minä luin melkein kaikki lehdet ja katsoin kaikki TV-ohjelmat ... (:: Sarja oi ehdoton lempparini siihen aikaan. En ihan tarkkaan muista luinko kaikkia lehtiä, mutta sain muistaakseni jostain käsiini kaikki saagat ja siten tiesin mitä kussakin kävi~ Ainakin se missä oli se ihmeellinen puunjuurinainen, "Varjojen äiti", oli mielestäni kiva tarina. :3
  Enää en ole lehtiä stalkkaillut. Harmi vaan etteivät nykyiset W.I.T.C.H 'it ole niin kivoja kuin ne vanhat. :x Taino olihan se uusin saaga ihan ok, harmitti vaan että sen loputtua sarja siirtyi vain yksittäisiin pikkutarinoihin per lehti. :--c Siihen W.I.T.C.H -seuraamiseni sitten loppuikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ja on niin ihanaa että tykkäät mun tyylistä! :D Se on palkitsevinta!

   Mä silloin ilahduin kovasti kun kuulin, että alkaa oikein tv-sarja sarjasta, mutta kun se animointi ei ollut enää niin hienoa, niin en pystynyt katsomaan. ;_;

   Okei, hyvä etten ilmeisesti sitten missaa hirveästi enää. :D W.I.T.C.H.in pitikin vissiin kestää vain kaksi vuotta, mutta totta kai jos niin ison suosion saa, niin mielellään sitä tekijät jatkaakin.

   Poista
 6. Mäki tulin joskus lukeneeks W.i.t.c.h'ä. Alotin jostain 42 ja sit lopetin tulauksen muutaman numeron sen jälkeen ku alko ilmestyä vaan lehden mittasia tarinoita. Siinä vaiheessa ei enää kiinnostanu ku kunnollista ja pitkä kestoista juonta ei enään irronnutkaan.. Nykyisin kiinnostus on herännyt jossain määrin ja olen yrittänyt lehtipisteillä kattoo onko numeroita mutta niitä ei näy. Onko koko sarja lopetettu? o..o

  www.ikuisuuden.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on valitettavasti jo loppunut, ilmeisesti. :( Sitä pyörikin vuodesta 2003, joten ei ihme ettei enää näy, ja oli sen jo vähän aikakin loppua. Silloin joskus sen piti kestää vain kaksi vuotta, mutta venyi. Enkä usko, että koskaan ovat kauppaan laittaneet taas ensimmäisiä numeroita pyörimään, tai että joskus niin enää kävisikään.

   Poista
 7. Hahaa, mullapa onkin koko sarja, keräämiseen meni melkein koko ala-aste~
  Noh, sen julkasuhan loppu suomeksi viime vuoden alusta </3 Siinä kyllä meni lapsuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin kateellinen <3 Mut mun täytyy kysästä, kun mun äitipuoli ainakin tilas sitä, etä tilasko se loppuun saakka. :D Voin sitten käydä sieltä noukkasemassa aina muutaman lehden!

   Poista
  2. Kannattaa, vaikka mun mielestäni ainakin laatu laski loppua kohden. Tarinat oli lehden mittasia, eikä 12 ja taikavoimia käytettiin käytännössä katsoen joka neljäs kuukausi.
   Sitte on vielä Extra-lehdet, jotka on oikeasti makeita, mut niistä mul ei oo ku vähn yli puolet T_T

   Poista
  3. Vähän plääh. :( Niittenkin olis siis pitäny lopettaa jo aikoja sitten. Toivottavasti niissä kuitenkin on enemmän sitä parempaa piirtäjää, en niin välitä siitä toisesta, joka tuntuu vähän kiirehtivän joka piirretyssä kuvassa. xD;

   Voi ne extrat. ;_; Onkohan kirjastossa niitä, täytyy kattoa. Salon kirjastosta lyötyy ihan mitä vaan!

   Poista
 8. Tuleeko se ihana sarja TELKKARISTA??! @-@

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, joku muutama vuosi sitten aamuisin neloselta, jos oikein muistan, mutta ei kyllä valitettavasti taida enää. :( Mutta olisiko jaksoja youtubessa?

   Poista
 9. Mullaki on witch himo nyt :D ja omistanki melkeinjokaisen lehden! Kirppareilta ostettu ja tilasin sitä siihen saakka kunnes sitä ei enää suomessa julkaistu. Puuttuu ihan muutama osa :c

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3