maanantai 10. syyskuuta 2012

Tracon 2012/VII/7 on ohitse!

... ja aikastlailla onnistuneesti!

Meistä tuli otettua kuvia yllättävän paljon, vaikka pohdittiin että mahtaako siellä hirveästi kukaan tietää Journeytä nyt loppupeleissä. No, yllättäen suurin osa kuvanottajista oli poikia (vähän niin kuin silloinkin, kun pukeuduttiin Left 4 Dead 1/2 -pukuihin), vaikka tyttöjäkin oli kuvaamassa hyvin paljon. Sekä eräs aikast symppis aasialainen ihan ilahtui ja hihkaili vain innoissaan "Journey! Journey", ennen kuin räpsäisi pari kuvaa. Sain myös yhden halin ("Awww saako sua halata, oot niin söpö ;^;"), ja päälaelle taputusta eräältä pitkältä mieheltä, ääniefekteinä samalla suusta tullen "dawww". En tiedä, oliko se siitä hyvästä, että olin meistä kolmesta lyhyin, vaiko siitä, että pyörähdin juuri aikaisemmin - vaiko molempien yhteisvaikutuksista.

Mut löys myös yllättävän moni mun lukijoista! Kaks tuli jopa juttelemaan, ja olin niin yllättyny siitä, että edes uskals! :D En tiedä, olisinko ite samanlaisessa tilanteessa ikinä uskaltanut mennä juttelemaan. Huomasin myös muutaman henkilön tuijottavan kysyvästi mua kun me ohi pyyhällettiin, ja vasta sen jälkeen muutamien minuuttien päästä pohdin, että oisko siinä ollu vielä pari mun blogin lukijoista. Voihan hitsit, jos olisin tajunnut edes sanoa moi, mutta meillä molemmilla oli niin hämmentyneet katseet, että se oli aika ohitsekiitävä hetki. xD Tosin, mun  katse ei näkyny sieltä mun naamarin takaa.

Mutta oon todella otettu, että pongasitte mut ja jotkut pääs jutteleenkin. :D Harmi, että välillä juttu jäi lyhyeksikin, mutta conit on aina niin hektisiä, että ei siellä hirveästi aina kerkeä jäämään yhteen pisteeseen pidemmäks aikaa.

Mulla ei valitettavasti oo mitään kuvia lisää näytettävän, odotan itekkin että ihmiset saa kuvia nettiin (jotenkni tosi verkkaisesti on tullu, mutta ehkä tän illan jälkeen alkaa ihmiset niitä julkistaa!), itsensä pongaaminen on aina yhtä jännää. xD

Mut JEEEEE, toivottavasti telläkin oli mukava con, jos siellä olitte! <3 Kiitos vielä paljosta!

10 kommenttia:

 1. juu oli kiva con ja sulla oli mahtava puku!:)

  VastaaPoista
 2. tämmönen random mutta miksi L4D-hahmoiksi te ootte pukeutuneet? pakko kysellä ku pelisarjan suuri ystävä olen 8DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pukeuduin L4D:n Hunteriksi, yks kaveri pukeutu L4D Zoeyksi, ja toinen kaveri pukeutu L4D2 Nickiksi. :D

   http://fav.me/d2mr3i3
   http://fav.me/d2v0ymk
   http://fav.me/d2pv0ok

   Harmi, että conista pongattiin niin vähän kuvia. :( Silloin siellä muutenkin oli melkein kymmenen hunteria. xD

   Poista
  2. okay, mahtavaa 8D hunter on rakkautta... jos noin nyt ihan voi siitä sanoa mutta joo. kiitos vastauksesta ja kuvien linkkeistäkin!

   Poista
  3. Ehdottomasti yksi suosikkimonstereistani. Witch jakaa kyllä paikkaa aika hyvin. xD

   Poista
  4. kyllä witch on!
   mutta sehän ois kyllä hieno duuni kun ottaisi tehtäväkseen pukeutua vaikkapa dear smokeriksi. paakkuineen kielineen voi että.

   joops 8'D muikea peli se on.
   mutta mutta, hieno blogi on teikällä kyllä! jonkun pätkän oon tätä seuraillut nytten.

   Poista
  5. Aijoo, oli meillä siinä joukossa vielä Hunterikin. :D Ykkösen tämäkin.

   Kiitos kiitos, ja kiva kun tykkäät! :)

   Poista
 3. Yllättynyt siitä että minä ja Lee tulimme juttelemaan ? :D ehehehe TOTTA HITOSSA TULIMME >:3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh kuule tämmöinen tavis ei olis ikinä uskonu että noin olis tapahtunu. >:D

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3