keskiviikko 19. syyskuuta 2012

MONSTERIT MÄÄRÄÄ!

JEEE SE ON VALMIS. 8DDDD Jännittää ihan sikana! Harmi, että gosun kisakuvat on niin pieniä. :E Jos ne sais edes klikattua suuremmaks tai jotain mut eeei. Tai no, täytyy ehdottaa ylläpidolle. xD

NO JOO MITÄ MÄ HÖPÄJÄN, te ootatte kuitenkin että näytän kuvan! Yleensä en viitsi näyttää kilpailutyötä ennen aikojaan, mutta mäh, te ootte poikkeus. Ja oon ihan täpinöissä.

Selitän vielä tän ennen ku kuva tulee: Tein kuvan mun nopeimmalla tavalla. Eli tussasin ihan käsin enkä tussannu koneella, heitin sangolla väriä viivojen mustien väliin (tietokonetussauksissa pohjavärien pistossa menee ikuisuus), tätä ennen erotin tussauksen erikseen taustasta (eli periaatteessa kaikki muu on näkymätöntä paitsi mustat viivat), kun värit oli heitetty, heitin jonkinmoiset varjostukset ja vähät välitin hienosäädöstä. Mulla oli monta syytä, miks toteutin tän kuvan "hosuten". :x Yks oli tietenkin aika, ja mua jännittää aina hirveästi, että mitä jos tulee jotain ongelmia tai jos eka suunnitelma ei toimi. Onneks alotin hyvissä ajoin, niin ei iskeny mitään stressiä. :D Toinen oli sitten se, että piirsin useamman kun yhden hahmon, ja mua aina jännittää kanssa toteuttaa kuva, jossa on enemmän kuin yks hahmo. Sen takia, koska en luota siihen, että jaksan tehdä kuvan valmiiks. xD; Mä oon siinä vaikea henkilö, että jos jossain kohdassa menee kauemmin kuin mitä jaksan (no puhutaan minuuteista) ja alkaa tuntua pakkopullalta, jätän työn helposti kesken. Siks halusin tehdä mahdollisimman vähän voimia vievästi tän. + kisakuva on kuitenkin älyttömän pieni. xD; Yli puoletkaan niistä yksityiskohdista ei näy, jotka tohon kuvaan oon loihtinu. Siks jätin pois sen pienemmät yksityiskohdat ja öö unohdin *köh* värittää yhden kohdan... Frankiet hihat on sitten valkoiset, mutta onneks ne ei ainakaan mua häirii, virallisessa kuvassa Frankien hihat on kuitenkin harmaat. :D Oli muuten jännä yrittää piirtää Ghouls Rules -Frankieta, siitä kun ei löyty hyvänkokoista kuvaa ollenkaan. Ja nukeista on vähän *köh* hölmö ottaa mallia, kun ne eroaa niin paljon arteista... XD;; Muutenkin jätin jotkut ärsyttävät yksityiskohdat pois, kuten Frankien rannekkeet, korvikset ja Draculauran kaulakorun. Yleensä oon tarkka, että mun tekemiset on mahdollisimman oikeanlaiset, mutta virallisissakin arteissa noi joskus muuttaa juttuja ja jättää pois asioita, ja tällaiseen kisaan varten kovinkaan moni tuskin jaksaa sen enempää kuvaa katsoa.

Tosiaankin, ensin mulla oli ajatus tehdä valokuva kisaa varten, mutta koska se ei toiminu niin kun halusin, päätin vaihtaa piirrokseen. Ja toivottavasti tällä nyt liikenee yks sija 32:n sijan joukosta! xD Tai jos joku teistä pääsee sijoille ja mä en niin saanko mä kaks lippua, jotta voidaan tulla leffaan mun kämppiksen kanssa???? @3@ (Jos pääsen sinne niin ajattelin ottaa ehkä GR Draculauran mukaan. xD Saa nähdä!! JA PUKEUTUA MUN MH-AIHEISIIN KORUIHIN JA JOHONKIN KIVAAN >uuu< jeee!!! Oon ihan fiiliksissä!!)

Ja nyt ennen ku höpäjän yhtään enempää, niin olkaa hyvät:


^ Tuolta se näyttää gosussa. >8( Surullinen.

 ^ "Vähän" isompana. :D

Ja klikkaa tätä suuremmaksi! :D

(BTW, en ymmärrä miten Ula D ja Clawdeen ei muka saa sähköiskua. Ehkä ne on niin peloissaan normien takia... xD)

- - -

JA NYT!!
Osallistutteko te kisaan?
Näyttäkää mulle teiän aikaansaannokset, niin äänestän niitä aina ku törmään niihin! :D Mun lukijat pääsee TOSIAANKIN katsomaan MH-leffaa!! >8)))

27 kommenttia:

 1. Upea kuva ! Ja tuoko on muka tehty hutaisten ? Joopa joo ~ Upeaa jälkeä, tuon tekemiseen minulta menisi kolme vuotta eikä se sittenkään näyttäisi läheskään niin upealta kuin sinun tekemänäsi. Aion äänestää jos osuu kohdalle~!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D Siis mun kehitykseen nähden toi on tosi hutaistu, koska osaan jo vähän vaativampaa ja paremmannäköisempääkin tehdä. xD Vertasin siis itseeni! Ja kiitos äänistä jo valmiiksi! <3

   Poista
 2. Osallistuisin jos kuva suostuis pienentymään:( No, ei voi mitään, ehkä kerkeen vielä 8D Muutenkaan en pääsis sinne, paitsi jos se olis viikonloppuna. Leffa ei hirveemmin kiinnosta, vaikka olishan sekin kiva nähdä, vaan noi lahjakassit ennemminkin innostais...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun klikkaat sitä kohtaa, että kuva tulee kilpailuun, niin gosu pienentää sen automaattisesti oikeankokoiseksi. :D

   Poista
 3. tosi upea kuva, oot tosi hyvä piirtämään ^^

  VastaaPoista
 4. oisin oikeesti tehny, jos aikaa ois ollu. Sydäntä särki tehdä päätös olla osallistumatta. Emmä sine leffaan ois päässy kuitenkaan, mutta ois ollu vaan ihana yrittää saada ne liput. Jo uutista lukiessani päätin, että jos vaan kerkeään mukaan ja voitan, lähetän liput sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :((( Noh, ei sitä ikinä teidä jos ei yritä! Kiitos kuitenkin ajatuksesta. <3 Ja vielä on aikaa!! Jos sulla on timantteja, niin lataat kuvan heti saitille. :D

   Poista
 5. HOO vähänkö toi on hieno!! :DD Aaah siinä on ihana energia ja RAKASTAN heidän ilmeitään askfjdlsk ihanaa @u@ mä niiiiiin rakastan oikeesti ku hahmoilla on kunnon eläväiset ilmeet eikä sellaset passiiviset mitään sanomattomat, ni noi on just perfect! Mä pidän peukkuja, mut on toi kyl niin hieno et ihme josset sijoitu!

  Höhöhö ja edelliseen viestiin kommentoiden JOO mä voin olla innoissani Tony Starkista hehehe <3. Ja pyhpah, meet sinne vaan reteesti yli kakskymppisenä etkä yhtään mieti vaiks siel jotain nuorempiaki on (siis sitku tosiaan meet sinne Helsinkiin ;D), ku tollasiski fandomeis on aina kaikkia ikäluokkia, mieti niitäki jotka kustomoi noit nukkei tai just kerää ni tuskin on mitään kymmenvuotiaita, en kyl usko : ). Et don't worry about it <3.

  Ootko muuten btw löytäny yhtään kuvii mein cossista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitoooos! xD Mäki oon aina tykänny ilmeistä, mitä mä nyt oon aina joka piirtokerralla harjoitellu niin kasvojen muotoa, miten ne siis menee ilmeitten mukaan. Ettei olis niinku animehahmoilla, kasvojen muoto ei muutu vaikka ilme muuttuuki alituiseen. xD

   Joo en mä sitä, kunhan mä vaan sanoin siitä iästä. :D:D Mä niin fanitan ja harrastan sitä mitä haluan, mä olen MINÄ. >8) Paras ikinä, toi sanonta siis mikä kumpuaa Monster High'sta. xD

   No yhden, mutta me oltiin kaikki aika epäedustavan näkösiä siinä. xD Hitsi kun ihmiset ei oo entiseen tapaan niitä kuvagallerioiden linkkejä heitelly. o_O Ehkä se nyt on vaan sitä räpsimistä eikä heitetä mitään nettiin. :( Ehkä ptiäis mennä Anikin puolelle pyytämään kuvia erikseen.

   Poista
 6. Hah, munkin pitäis ottaa enään kuva :D Tosin piirsin siihen Cleon, Clawdeenin ja Frankien ;__; Oliskohan pitänyt piirtää vaan tuo "päähenkilö" kolmikko? Toisaalta, se on MUN näkemys :D

  Ja kirjotin siihen "Ghouls Rule" XDD Pliis gosu, ei mitään miikkaa siitä etten älynny kirjottaa "Monsterit Määrää" tai en jaksanu piirtää Draculauraa isoineen siipineen 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, SUN näkemys! :D:D Se on inhottavaa katella toisten kisatöitä, koska silloin mieli alkaa liikkua. 8F Ja tuskin kukaan tollaisesta miikkaa antaa, se on vain pieni seikka ja luultavasti kaikki katsoo lähinnä miltä kaikki näyttää yhteensä. :D (Ja Draculaura ei ole siinä DVD-kannessakaan isoineen siipineen %D Eli ei hätiä! Mäki jätin paljon yksityiskohtia pois!)

   Poista
 7. Hieno, mä ainaki äänestän sun omaa ;3
  En tiä, nyt mun on varmaa jo myöhäistä osallistuu, pitää kattoo sieltä et koska on viimenen osallistumispäivä.....

  VastaaPoista
 8. Ihana, itse en varmaan ehdi enään kisaan osallistua, kun en saa kuvaa ajoissa goSuun kiitos erittäin nopeitten kuvanhyväksyjien ansiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D Ei ole timantteja? Ja kyllä joskus ne skarppaa, ja jos kilpailuun on pieni aika, niin ne voi nopeastikin hyväksyä. Tonki kuvan ne hyväksy alle kahdeksassa tunnissa. :)

   Poista
 9. Kun on äänestys niin jos löydän tuon, NII ON PAKKO ÄÄNESTÄÄ SUA!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 10. Voi ei, heippa vaan mun vähäisille mahiksille voittaa liput mulle, pikkusiskolle ja serkulle :DD Liian upea ;) Mun nukkekuvaviritelmä jäi ihan liian yksinkertaiseksi. Oli pakko saada äkkiä latautumaan, kun en oo vip...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei höpsis, en mä niitä kaikkia 32-sijaa ja öö 128 lippua vie. xD Yrittänyttä ei laiteta!

   Poista
 11. MÄ EN OO EDES ALOITTANUT no eim mun tarvi enään odottaa ku voittajah on jo selvillä x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO NYT KERKEÄÄ VIELÄ JA TIMANTEILLA LATAAT KUVAN O_O Ja höpsistä, en mä niitä kaikkia 32:a paikkaa vie! xD

   Poista
 12. tällei tosi myöhään kyllä kommentoin mutta hälläkösväliä, ihana kuva =). Ittekkin mun piti osallistuu siihen kisaan, mä tein sinne työnkin ( neljä tunti ) mutta olin unohtanut että gosun pitää hyväksyy se. tuli melkein itku ='(

  VastaaPoista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3