torstai 20. syyskuuta 2012

Maskotti ja pyörtyilyä


Oli pakko ostaa tää, kun huomasin nukkefoorumilla erään ostaneen mammuttimarkkinoilta samaisen nuken 10 eurolla. :D Menin kokeilemaan onneani yks päivä ja kuinkas ollakaan, valokuvaaja-Barbie sieltä löytyikin! Ja oli yksi kappale enää jäljellä siinä, ja oli pakko napata mukaan. xD Tää saa olla mun maskotti! En tiedä, otanko edes paketista ulos. :D Jotenkin mun vaan OLI PAKKO ostaa tää. En edes ajatellu toista kertaa.

Ja näin asiaan ei-niin-liittyen enää, tänään tapahtu jotain outoa töisää. x_x Mä pyörryin! En oo ikinä ennen pyörtyny enkä uskonu että ikinä edes pyörtyisin. xD Mut miten se tapahtu? Ensin löin polveni pöydän teräsjalkaan, ja siitä suivaantuneena mun käsi luiskahti tosi kovasti yhden muuntajan terävään reunaan niin, että sormi osui tosta nivelen sivusta niin kovasti, että se sattu aivan älyttömästi. Mä sitten käsi täristen otan hanskan pois ja pelkään, että se on murtunu tai jotain, ja pakko kokeilla että liikkuuko se. Kyllä se onneks liikku, mut joka kerta kun kokeilin, mun silmiin alko nousta sininen ihmeellinen savu ja mua alko huipata. Istuin hetken siinä satulatuolissa ja päättelin, että parempi lattialla seinää vasten, joten siirryin hetkeks siihen. Olin tällä hetkellä siis yksin toisella puolella hallia, seinä toisen puoliskon hallista erottaen. Päätin, että mun täytyy mennä ilmoittamaan pomolle, että pidän pienen tauon ja lähdin. Pomoa ei ollu paikalla, joten menin takas mun työpisteeseen ja istumaan tuolille, jossa oli selkänoja. Tässä vaiheessa mua huimaili koko ajan ja sininen savu vaan lisäänty.

HAHAHAHA seuraavaks huomaan makaavani suorana tikkuna selälläni lattialla kattoa tuijottaen tajuamatta yhtään mistään mitään. Suljin silmäni ja yritin olla hetken vielä ihan hiljaa, kunnes ajatukset vihdoinkin löys mun päähän takas. Hetken vielä maaten tajusin, että mun pään alla oli jotain. Mun langattomat kuulokkeet oli pitelemässä mun päätä lattiasta, ja siellä mun kuulokkeitten välissä, pään alla keskellä, oli mun lasit. EI MITÄÄÄÄN HAJUA miten mun lasit sinne onnistu lentämään. Nousin hämmentyneenä siitä sitten ylös ja kokeilin pään taustaa. Aivan järjetön kuhmu, ja olkapäänkin olin kolauttanu. Olin ilmeisesti kaatunu oikea puoli edellä. xD En teidä, kaaduinko pöydän kautta vai suoraan lattiaan, mutta tuoli oli ainakin liikkunu toiselle työpisteelle (ei pitkää matkaa, kaks metriä ehkä. Mutta kuitenkin, toiselle puolelle). Eikä mua tosiaankaan kukaan ollu kuullu tai nähny, enkä ollu pihalla kun varmaan jonkun korkeintaan minuutin. Oikeastaan hyvä (okei, olis voinu olla huonompiki tuuri), ettei kukaan ollu huomannu, niin ei olis semmosta noloa selviytymistä siinä ollu.

Kävelin siinä sitten kuhmua hieroen ja hämmentyneen näköisenä toiselle puolelle hallia ja kysyin, että eikö pomo oo paikalla, mä taisin just pyörtyä tuolla.

Enkä oikeastaan missään vaiheessa uskonut, että olisin voinu pyörtyä seuraavassa hetkessä, odotin semmosta mustenevaa näköä, mutta se oli koko ajan sinisenkirjava, ja yhtäkkiä vaan heräsin. xD Olin vaan odottanu kuten ennenkin, että huippaus lähtis ohi. Ja miks mä tyhmä en menny istumaan seinän viereen takas. Olis ollu "VÄHÄN" pienempi pudotus. Mutta varsinaista. Sormi on kipeä, mutta pyörtymisen jälkeen se ei enää ollu niin kipeä kuin ennen sitä, kyynerpäähän sattuu jos se osuu johonkin, ja päätä jomottaa kuhmun takia. Sain varmasti lievän aivotärähdyksen, koska pienestikin kun liikautin niin tuli huono olo. Heti kotiin päästyä mä sitten menin nukkumaan muutamaks tunnis, ja paha olo oli sitten poissa heti. Onneks sain kyydin pikkusiskon kihlatulta, en olis uskaltanu ajaa pyörällä enää sillon.

Ja tänään tuli toivebiisinä Radio Aallosta (Kuuntelen aina Dynastiaa aamuisin, ja vähän aikaa Kovan päivän päivää) GANMAN STYLE XDDDDD Tanssin siinä mun tuolissa sitä sitten. En kehdannu ihan nousta ja tanssia työajalla kunnolla. :T

4 kommenttia:

 1. Tanssit Gangnam styleä tuolissasi ? :D Ihana näky varmasti. ^^"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KHYL!! Valitettavasti vain yks tyyppi oli näkemässä. :(

   Poista
 2. Dah seon GANGNAM :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin varmasti onkin, en jaksanut tsekata. xDD Propsit huomiosta!! (Tiesin että kirjoitin väärin. %D Omaa laiskuuttani.)

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3