sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Journey - valmis!

Tänään saatiin cospit valmiiks. :D Jee! Mutta ennen lopullisia asukuvia, katsotaas miten viikonloppu muuten meni:


Nukuttiin luonnollisesti mun huoneessa. Mua nauratti, koska silloin kun tytöt leikki mun nukeilla (mustavalkoinen SDCC-Frankie Heinillä ja Cupid Katsulla), niin mun vitriini nukkeineen näytti todella isolta. Tais johtua kolmiuloitteisuudesta, kuvissa en saanu sitä tuntua esille. xD


Joo. Tätä se cospien teko just on. Tavaraa lojuu niin paljolla pinta-alalla kuin mahdollista. Ja mitä suotta heittää juttuja suoraan roskiin, helpompi ne on ensin heittää lattialle. xD Älkää huoliko, tää tuli siivottua! Herättiin aikast lailla molempina päivinä 7-8.30 aikaan. Mä lähinnä siks, että olin niin kipeä, että kun kerran heräsin aamulla niin ei enää tehny mieli nukkua kun sattu niin kovaa, ja toiset sen takia, että mun ja Hanskin kissat piti kovaa ääntä. Mä oon jo niiden juoksenteluun tottunut aikast lailla, mutta totta kai vieraille se on ihan uutta.

Ja sit asukuviin.


Tämä komeus majailee tuon kokonaisuuden alla. Mähän oon muodikas! Pelkissä topissa ja sukkahousuissa/legginsseissä jotkut kävelee kaupungilla! :D Tosin sukka ja urheilurintsikat ei ilmeisesti kuulu siihen muoti-ilmiöön... No mut, josko tää olis se toinen vaihe? Tosiaankin, syy tällaiseen nättiin alusasuun on se, että en tiedä mistä olisi hankkinut kokopuvun. Eikä välttämättä olis sellasta haluttukkaan. Mutta tosiaankin, sukkahousut oli se ensimmäinen ja ehdoton tähän cospiin. Topin tarkoitus on sitten peitellä vähän (tai ainakin yrittää peittää) alushousuja, mutta olla kuitenkin sen verran lyhyt, että kun viitta aukeaa, niin ei näy jotain rumaa polviin asti ulottuvaa paitaa. Tai ettei paita kurkkaa viitan alta. Mutta tietenkin noin lyhyt toppi on vaikea pitää paikoillaan, joten toivotaan, ettei viitta turhan usein rakoile. :D Aijoo, ja hiussukka sen takia, jotta ei tarvis tunkea päätä täyteen pinnejä ja ponnareita, ja jotta hiukset pysyy aloillaan. Hupussa ei saa näkyä mitään ponnarijälkiä. :E Ja valetavat hiukset naamarin kanssa vaan ärsyttää.


TADAA! Vihdoinkin vähän enemmän vaatetta päällä. xD Viitta on ryppyinen, mutta en jaksanu silittää sitä. Tässä näkyy myös noi täydellisesti onnistuneet kengät, jotka siis värjättiin muutama postaus takaperin. Nyt niissä on kumilankakin lisättyä kantapäähän, jotta se ei lipsahtais niin usein pois paikaltaan. Tältä tulen siis näyttämään Traconissa! \o/ Tulkaa moikkaamaan, jos siellä hillutte ja näette. :D Tossa muuten tulee hiki. Toivottavasti on vilakka päivä, ja ettei kukaan meistä oo silloin kipeenä.


Ja sitten vielä nopeasti tekaistua taidetta. Tää onnistu yllättäen suht hyvin, niin voisin ehkä lisätä tän dA:n puolelle. :D

Ai joo, ja kiitos tälle tyypille, jonka avulla tää cospi onnistu paremmin kuin jos me oltais ite se kyhätty! :D


TÄÄLTÄ TULLAAN, TRACON 7 AKA TRACON 2012 !!!

11 kommenttia:

 1. Wow, vaikuttava cossi~ Tulen ihan varmasti nykimään hihasta jos sut bongaan. Guroteemainen tyttö olen ja Rimaa (Dal Tweetyni) raahana mukanani. Tällanen kamala pikkukakara ahahaha. ^^"

  VastaaPoista
 2. Sun täytyy hupsu pistää sinne varmuuden vuoksi minishortsit vaikka alle jos pelkäät alushousujen vilkkumista. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielummin pistän punaiset pikkuhousut kuin minishortit, koska se ei sovi tuohon cospiin, jos jotain alta näkyy. :D Usko vain, paremmalta se näyttää noin mahdollisella pantuvilautuksella kuin minishortseilla (+ oikean värin etsiminen on tuskaa, ja toisen kerran värjääminen on turhan tyyristä. xD)

   Poista
 3. vähänkö hieno cos tai jotain mä en ees osaa tehdä ite cos-asua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, siitä vain ompelemaan. :D Tai repimään oikeannäköisiä vaatteita kaupasta! Kiitos! <3

   Poista
 4. Mahtava asu! Mä myös kadehdin sun vitriiniä. Mulla ei ole tilaa tuollaiselle ihanuudelle:(

  VastaaPoista
 5. Vähänkö on oikeesti hauska toi teiän asuidea :D mut en oo niin paljoo tähän coniin erikoistunu, nii voitkokertoo mistä toi "tra" tulee kun se on siis tracon? xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näänköoikein että tuolla sun vitriinissä komeilee myös yks Miku Hatsune -pullip? *3*

   Poista
  2. Kaveri pohdiskeli, että ehkä se tulee "Tampereen rope ja anime". Muuta me ei keksitty. xD

   Ja kyllä, jepulis jee! :D

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3