sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Journey Traconiin 2012

No niin! On aika paljastaa taas jälleen vähän enemmän! Siinä vaiheessa kun ääneni on IHAN poissa ja kurkku sairaan kipeä (ei enää, pari viime päivää kyllä, ja oon heränny öisin siihen, miten kovaa mun kurkkua on sattunut, en meinaa saada henkeä ja että ehkä kurkun takia on älyttömän kylmäkin = kuumetta. Ja mun ompelukaverit on joutunu kärsimään sekä musta että kissoista. Oon ihan vainoharhanen että tartutan ne ens viikonlopuks 8(  ), nii onneks kirjoitusta ei haittaa. Toivottavasti huomenna kurkku on parempi, että pääsee takas töihin (no okei, onpas ristiriitaista XD)

Mut joo, eli me cospataan Katsun ja Heinin kanssa Journey-nimisestä pelistä (paras vuoden 2012 peli. @_@ Jos omistatte pleikkari kolmosen ja voitte käyttää jonkun n. 10 euroa rahaa, niin OSTAKAA SE. SE ON AIVAN IHANA. ;_; Olisin itkeny sitä pelatessa, jos huoneessa ei olis ollu muita. Yksin pelatessa mulla ei olis kyllä tullu pelistä mitään, koska en pelaa konsoleilla. xD Kannustavasti mua kyllä köh autettiinkin. Tshahaha! Mutta ostakaa jos kykenette, pelaaminen kestää jonkun kaks tuntia kerrallaan - MUTTA ON KYLLÄ RAHAN VÄÄRTI @_@) hahmoja. Tavallisesti pelikerralla on kaksi hahmoa, jotka kulkevat yhdessä Matkan (jos toinen ei jätä ja tilalle ei tule uutta, tai jos siis tämä toinen pelaaja jaksaa kulkea matkan sun kanssa. :D Joo, se peli on periaatteessa kaksinpeli, vaikka toista nyt ei periaatteessa tarvitsekaan. Mutta ajatus on kulkea yhdessä. Ja ainoa kommunikaatiotapa on painaa napin O-nappulaa, jolloin hahmot "soivat", päästelevät pieniä ääniä toisilleen @_@ Aaa!), mutta koska meitä on kolme, niin eiiii se haittaa. Katsu cospaa valkokaapuista (on mahdollista saada pelissä, tavallinen kaapu on punainen), "kokenutta" hahmoa, ja mä ja Heini cospataan paria punaista. Mutta on mulla ja Heinilläkin eroja kaavuissa. Kuviot, jotka on meidän kaapujen helmoissa, lisääntyy sitä mukaa, kuinka monta kertaa peliä on pelannut. Mulla on vissiin se ihan ensimmäinen (tutoriaali-kentän jälkeen) tuleva kuvio, Heinillä on sitten vähän kokeneempi kaapu. Myös huivien pituudella on merkitystä, mitä pitempi huivi niin sitä pidemmälle pääsee hyppäämään, koska huivin kuviot kuluu sitä mukaa mitä "lentää". Mulla on lyhyempi huivi, Katsulla ja Heinillä on kahden metrin.

Valkoisella on muuten samanlaiset kaavut ja kuviot kuin punaisillakin, paitsi että valkoisella on naamarissa yhden keltaisen viivan lisäksi vielä "suu"kin. Toivottavasti pääsisin tänään ottamaan meistä kaikista kolmesta kuvan, tai että sais edes mun asusta kokokuvan. :D Muuten näytän sitten vasta, kun olen löytänyt kuvia netistä conin jälkeen (jos joku edes ottaa niitä meistä xD) ja saan luvan näyttää mun blogissa niitä.


Kuvan otti Heini. :D Faust tuli myös peilaileen itteään. Mutta tossa on huppua, viittaa ja huivia, naamari on vielä vähän kesken, pitäis pohtia, että kehitänkö jonkun viittakiinnityksen vai elänkö hakaneuloilla ja että ööö ompelenko huivin kiinni huppuun vai mitä teen. Ompelen ehkä. :D Eli mun puku on jo aika pienestä valmis. Katsulla ja Heinillä on vähän enemmän vielä tekemistä, koska ne teki vähän pidemmälle kehittyneitä kaapuja. Eli enemmän yksityiskohtia ja ärsyttävää toistoa...

Mutta katotaan, josko on tarjota vielä etupuoleltakin kuvaa. Tällä hetkellä mua harmittaa, että mulla on kaikkein enemmän olkapäät esillä kuin muilla, liian kiree huppu ehkä?  Mutta takaa se ei niin näy, lähinnä edestä. Tuskin asialle voin enää mitään tehdä, kun aikast lailla oon kaikki saumat jo leikellyt, ehkä jos joskus jaksais tehdä uudestaan ainakin hupun. Näillä hahmoilla kun ei oo olkapäitä. xD Mut mä nyt oon leveehartinen ja lyhytkaulainen. Mulla varmasti olis vaan tosi tönkkö pää, jos en omistais öö... :E kaulaa. No, näette sen sitten tänään, toivottavasti! Jos mulla riittaa puhtia pukea koko komeus alusasullakin päälle. Jee, kuljetaan pelkästään sukkahousuissa. xD Ja topissa. NO, OLEN MUODIKAS??!??? Sukkahousut muutetaan vain legginseiks, he he. Voi herranjestas.

Ootteko kuullu tästä pelistä?
Ootteko pelannu sitä?
Tai teidättekö nyt, mistä puhun, vai onko ihan uus asia teille? :D

4 kommenttia:

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3