lauantai 15. syyskuuta 2012

JOTTA MIKÄÄN EI PYSYISI NIIN VAKAVANA...

... NRYÄHÄHÄHÄ.


... Piti ottaa virallisia kuvia mun uusituneesta tukasta, ja koska järkkäri on vähän turhan raskas pokkarikuvaamiseen, kaivoin esiin webbikameran ja lähdin pohtimaan, että onkohan mulla mitään ohjelmaa, jolla pystyn sillä webbikameralla ottamaan kuvia. Olihan mulla joo, tän kameran virallinen ohjelma ja teis milloin päivitetty... mutta BLUE SCREEN OF DOOMin ja tietokoneeni itsensäkorjaamisen jälkeen päätin antaa sen ohjelman olla ja jatkoin etsimistä. ei se vaatinutkaan kun pienen googlettamisen "web camera application"-hakusanahirviön avulla, ja löysin kaikkein helpoimman ja - öö - jossain määrin viihdyttävimmän ohjelman, jota ei edes tarvitse ladata koneelle. Kun olin päässyt leikkimästä itseäni kuvaamisella tarpeeksi (yhy, harrastin joskus nuorempana tätä omaksi (ja joskus harvoin muidenkin) huviksi, sitten iski suunnaton nolous (no, tiedättehän ne "olen kaunis ja tämä on taiteellinen kuva"-kuvat, jotka myöhemmin nolottavat ihan suunnattomasti, varsinkin kun muisti jakelleensa niitä ihan muidenkin nähtäväksi XD;; )ja jätin sen siihen), ajattelin tehdä jotain todella hauskaa ja näyttää teille aikaansaannoksiani. Samalla toimin pienenä mainoksena tuolle ohjelmalle nimeltä: Webcam Toy. Ja totta kai mun täytyy näyttää mun SIIISTIIIIII uus tukka! >:D Seuraavanlaisia siis:


Nämä kaksi ylimmäistä ovat ehdottomia suosikkejani. :]

Totta kai ohjelmassa pitää olla tuo tyypillinen "nätti elovenatyttö"-tilakin. XD

Tässä kuva neutraalisoimaan äskeinen.

VÄREJÄ! KOSKA MUSTAVALKOISEN VASTAKOHTA ON VÄRIKÄS!! <3<3<3 SIKSI OLEN NIIN ILOINEN KUVASSA!!!

Mustavalkoista mustavalkoisella. û_û

PEUKKUA, KUN TÄÄ ASETUS NÄYTTÄÄ TOSI NÄTILTÄ!!


 JES!!! <3 (tolta mä näytän oikeesti!)

Haaa~!

Just sopiva päätöskuva. <3 Menkää ja pitäkää hauskaa tuolla. xD Mutta muistakaa, KUVIA EI SAA ENÄÄ IKINÄ POIS NETISTÄ! O_O Voi voi, nettiä kun joutuu tällaiset kuvat säilyttään.

23 kommenttia:

 1. Ehana toi kymmenes kuva XD Ihanat hiukset ♥

  VastaaPoista
 2. toi toisiksvika kuva on aika pelottava O__O mutta nätit hiukset

  VastaaPoista
 3. Voi jessus että sä oot kahjo =D
  -äitee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TSAHAHAHAHAA :D:D::DD Eeei, mä oon vaan yhdenlainen versio susta.

   Poista
 4. Ootpas hellyyttävä. Ei mulla meinannut ollenkaan olla virtaa siivota sänkyä jotta pääsen nukkumaan, mutta oli sellainen iloinen piristys tähän yöhön, että kyllä nyt lähden sänkyä siivoamaan. Tyylikäs fleda on kyllä. ♥

  VastaaPoista
 5. :DDD okei, sul on hauskaa o.o

  VastaaPoista
 6. Olet erikaunis :D Ihanat hiukset jaja sun lapsokaiset, jotka istuu tuolla hyllyllä, ku huumetta mulle :3

  PS. Tokavika kuva on pelottava D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuahahahaha XD Kiitos! Kuva on peilikuvana, joten oikeasti mun nuket istuu toisinpäin ja mun tukka on toiselta puolelta valkoinen. O_O JÄRKYTTÄVÄÄ! Mut joku sentään pongas mun nuket!! :D Pointsit siitä! Käytänkö huutomerkkejä? En!

   Poista
 7. Kateltiin kamun kanssa tätä blogia ja naurettiin niiin paljon :--DDDDd Et voi kuvitellakkaan miten pahasti hajottiin tokavikan kuvan kohdalla (aina ku rullaan ton kuvan ohi mun on pakko pysähtyä ja jäädä hymyilemään :--D) XDXD Mut noi hiukset sopii sulle :--DD Haluan vielä lisää tälläsiä kuvia, piristystä päivään! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xDDDD Hahaha, hauskaa, hyvä juttu!! Voivoi, katsotaan milloin seuraavaks tulee, nää osaa myös vähän nolostuttaa itteäänkin. xD; Ja kiitos! %D Ihanan freesi olo kun on hiukset päivitetty!

   Poista
 8. OMG IHANAT HIUKSET ON IHANAAAT :DDDDDD!! Noi on ihan törkeen hienot, ja sopii sul kyl mageesti. Ja voi lol sun ilmeitä, mä rakastan sitä ku oot niin ilmeikäs hihihi :'DD !

  VastaaPoista
 9. hehee!toi JES!!! <3 (tolta mä näytän oikeesti!)-kuva,se näyttää "kätkijät"-elovuvan harulta kieltämättä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua uskallankohan katsoa sen leffan sitten ollenkaan. xD

   Poista
  2. voi en tiedä!ite oon kattonut sen koska omistan sen. (> W <)

   Poista
 10. Tuo värikäs kuva on tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 11. Ei millään pahalla, mutta näytät toisiksvikassa kuvassa Tarja Haloselta :D Jotenkin sä vaan näytät siltä nwn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä voisin ottaa sen pahalla, kun se nyt ei muutenkaa oo maailman edustavin kuva musta. xDDD

   Poista

Mainostaa voit VIERASKIRJASSA. Poistan 7.1.13 lähtien mainostukset muualta.
Äläkä kerjää minun (tai muiden) blogissani lukijoita tai muutenkaan kerjää mitään, ne viestit poistuvat minun blogistani myös välittömästi.

Kiitos yhteistyöstä! <3